Monday, April 8, 2013

Menang 'Share The Softness with Kleenex Natural'..Tetapi......

Assalamualaikum....



Alhamdulillah..menang dalam peraduan Softness with kleenex natural..mesti korang tau kan mengenai contest ni..selalu jer keluar kat iklan nuffnang tu...cara nak join contest ni senang jer..1st Kena LIKE lah dulu page Kleenex Malaysia..pastu join this contest dengan hanya pilih quotes kita berkenan then share kat fb..minta rakan² & Family Click quotes kita tu..3 pemenang akan terpilih setiap minggu berdasarkan Click tertinggi...contest ni berlangsung selama lapan minggu...yang lily menang ni adalah untuk minggu ke-4..


ni lah hadiahnye...SPA voucher untuk 2 orang & juga kleenex party untuk 50 kawan/family kita...tapi Lily terpaksa tolak hadiah kleenex party tu.. :( :( ..sebelum join contest ni memang tau dah hadiah dia ni..tapi saja nak join...tak sangka plak boleh menang sebab contest ni berdasarkan Click yg tinggi kan..

Terima email dari Kleenex ni  jumaat lepas untuk confirmation samada lily nak buat party tu atau tak...Party kleenex tu samada nak buat di rumah atau diluar & kena jemput kawan/family seramai 50 orang...ktorang terpaksa tolak hadiah ni atas sebab² tertentu...Nasiblah Spa voucher tu masih boleh claim...bolehlah memanjakan diri ni nanti...☺ ...


jom lah korang masih ada masa lagi nak join contest ni...hadiah pun menarik... ☺....nak join LIKE dulu page Kleenex Malaysia ni...bila dah join bagitau lah..nanti lily Click quotes korang tu...☺



24 comments :

hana hadi said...

sangat bertuah...

mama lieyna said...

Menarik btl hadiahnya.. tahnih lily :-)

nens cellection said...

rezeki dtg lg,...alhamdulillah..akak mmg bertuah!

syafieqah ieqa said...

Tahniah..menarik hadiahnye..

Miss IemA said...

Tahniah...sayang plak hadiah tu terpaksa tolakkan..Nasiblah voucher tu dapat claim..

~MommyAida~ said...

Wah bestnya..tahniah Lily..bukan senang nak menang kan..SPA tu yg penting tu..boleh rilek2..ihihi..

syiela said...

tahniah.. dapat la memanjakan diri nanti :)

maszmadi said...

tahniah, lily selalu ada luck join contest fb ni kan... best

Qhaifa Nur said...

rezeki lagi...tahniah

::NureeN:: said...

tahniah.. bestnyerrr

Cik AnA said...

Tahniah..murah rezeki..

Cik iena said...

Tahniah...bestnya hadiah..dapat SPA voucher tu pun kira ok juga..boleh lah merehatkan diri..:)

Aju Mohit said...

tahniah lily!!! rezeki berturut2!!! sukanya dapat manjakan diri

dela said...

yg terpilih!

Situs Top Info said...

kunjungan perdana gan..
salam kenal dan sukses terus.

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

tahniah murah rezeki lily..

aisya said...

tahniah kak lily.. =)

Papa Mifz said...

menang lagi...wah tahniah yer!!

Cik Yaya said...

salam..
beshnyer...xpela..asal ade kan hehe

aTieYusof Family said...

wah! TAHNIAH...
rezeki lagi...:)
boleh manjakan diri di SPA nti...

Izan Ishak said...

bestnya lily... tahniah ye! bolehlah bermanjaan di spa lepas ni.

Cik Tetra said...

tahniahh akak! :))

LYAfrina said...

murah btl rezeki lily

Shida Radzuan said...

tahniah kak :) pndai kak msuk itu ini heheee :)