Thursday, April 18, 2013

Berdua...

Assalamualaikum...

Semalam melayan permintaan si anak dara nak makan kfc...setiap minggu pun kfc jer si kecil ni...nasiblah bukan hari² request nak kfc...kalau hari² nak jenuhlah nak layan....lagi² rumah ni dekat dengan kfc...

nak p kfc dengan syarat kena siapkan keja dia dulu...kalau tak siap takde kfc..hehe..laju jer dia siapkan...siap satu helai ni..terus laju² cakap ' siap suda..jom p AC(read kfc)'...☺

 berdua sahaja..daddy keja..

 Request nak makan nasi ayam & cheezy wedges...sedapnye dia makan..oppsss tak perasan Qis guna tangan kiri..tangan sebelah duk pegang Barney dia..semenjak ada Barney tu..p mana² mesti nak bawa...

pandai plak tu request nk makan kat tingkat atas sebab ada benda ni...perut kenyang..hati senang...main sampai puas...dia seorang jer yang main kat situ...dah puas main pandai juga dia ajak balik..hehe..☺





27 comments :

maszmadi said...

rajin qis buat homework, sweet la barnie dia tu, auntie nak pinjam bleh x?..... hehe

Izan Ishak said...

mujurlah dekat je dgn rumah kfc tu ye lily. ok juga boleh pegi berdua aje. hikhik.. laju2 ye siapkan homework gara2 nak mkn kfc...

Cho Zila said...

oklertu sekali2kan... tak leh makan selalu.. ayam kfctu berminyak ngatkan...

aTieYusof Family said...

Laju jak ya buat homework pastu pigi KFC..hehe...
Tahan pedas kah Qis ni??..:)

::NureeN:: said...

pandai la qis menulis.. ellesya belum sepenuhnya...
:P
kami dh lama x mkn kepci.. klau nk mkn wat sndrik jerr..

Miss IemA said...

siapkan homework dulu ye baru dapat pegi kfc..hehe..rajin qis study..

Sue Bee said...

cheezy wegdes kfc terbaik..mmg sedap..

Cik AnA said...

Sedapnye qis makan nasi ayam kfc..:)

MarnieyZ said...

bgus qis ni, kalau nak apa2 dia siapkan kerja awal2. hehehe. comel patung barney dia.

Qhaifa Nur said...

bagus macam ni nak jenjalan kerja sekolah siapkan dulu...
sedapnya Qis kfc...

Aju Mohit said...

syioknya boleh jalan kaki je gi KFC ye lily, hmm pandai pun siapkan homewrok dulu baru gi makan :)

Ratu Hatiku said...

Main pun bwk barnie ya.. :D

aimi adilah said...

tu kfc yg kt larkin station bus tu kan =)

bagos qis nie =)

wah mcm nk tmbh adek je qis tu.. kwn dgn baney dulu nt kwn dgn adek alk yee =)

Miss Zahirah said...

at least qis nk buat jgk homework tu even ade syrat.. hihihh

Miss Zahirah said...

at least qis nk buat jgk homework tu even ade syrat.. hihihh

Acik Riotaro said...

geram tgok qis neh..comel..

Kesuma Angsana said...

hehehe kerenah anak2 yer

hana hadi said...

makanan favroute ek.. kemas rumah baru bleh makan kfc :P

NzA said...

wah rajinnya Qis....gud girl. 2lh masalah kalau rumah dkt dgn restauran fastfood....huhuhu....

Papa Mifz said...

muak lah kalau tiap2 hari makan KFC...hehe

aisya said...

cepat je dia buat homework kan.. hehe

Mime MF said...

hehe..berselera Qis eyh mkn kfc..^^

Umi Naemah said...

camni la ragam anak kan...pe pun kiter as parents mesti cuba nak penuhkan impian tekak diorg kan heheheh...tgk pic Qis mkn kfc ni terliur plak umi ni hahahahaha

khairul said...

biler tengok qis makan auntie pun teringin jugak makan k. epsi ni... ololo tomeinyer dier...

LYAfrina said...

bgus qis... siapkan homework dulu...

lya tak rasa lg KFC baru ni..

Ema Blog said...

mcm anak ema..tulisan besar-besar...hehehe

Shida Radzuan said...

sedapnye yg qis mkn tu ^_^