Tuesday, March 19, 2013

Pemenang Mingguan Nivea Pure & natural

Assalamualaikum...



Alhamdulillah...menang untuk minggu yang ketiga dalam peraduan Nivea Pure & Natural..hadiahnya berupa Produk Nivea bernilai RM100...2 Minggu lepas dah umum pemenang tapi hari ni baru nak buat entry..☺..Memang tak sangka boleh menang sebab Contest ni nak kena vote..Kalau contes yang main Vote² ni lemah sikit...tapi saja nak mencubakan..Memang takde war²kan untuk vote...sebab lily ni pemalu.. ☺ .. tapi kalau ada kawan² di fb yang ada Vote...Lily nak ucapkan terima kasih ye...Undian anda sangat dihargai..^^

Contest ni ada 4 pusingan..yang Lily memang ni pusingan yang ke 3...kesemua pusingan ada 24 pemenang...24 Pemenang tu berpeluang untuk merebut hadiah utama bernilai RM6000 untuk 4 pemenang...maksudnya setiap pemenang berpeluang untuk menang RM1500..siapalah yang bertuah tu kan...Kalau ada rezeki adalah..takde kita cuba lagi..☺








31 comments :

MarnieyZ said...

wahh congrats. Mmg kalu pertanding vote sy pun malas nak join sbb malu suruh mereka like. hihihi. :)

suzanah sulaiman said...

Tahniah sis.. :)

Niza Romli said...

ni pun kira bertuah dah ni lily..syoknyaa menang.

MrS. F!zA said...

tahniah..rezeki tu kak.

nens cellection said...

alhamdulillah..kak lily antara geng blogger yg murah rezekinya dlm contest2 ni..nens kureng skit..kdg2 jek..hehe

:: Mrs.Eady :: said...

tahniah..

Bitt (double IS) said...

congratulations :)

faizal shah said...

Tahniah..Lumayan hadiah tu..

Cik Mun said...

tahniahhhh

Qhaifa Nur said...

tahniah...rezeki anak

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Thanx All..^^

zaleha leha said...

Alhamdulillah...Tahniah ya..:)

Ema Blog said...

tahniah lily..

Ujie said...

tahniah! menang lagi lily ni..murah rezeki tu. Alhamdulillah.

aTieYusof Family said...

Tahniah Wan..
murah betul rezeki menang peraduan..:)

Aju Mohit said...

tahniah lily, suke tgk entry cenggini, bagi semanagt utk aju join contest, walaupun tak menang tapi suke dan seronok bertambah minat hehehe

maszmadi said...

tahniah lily

mamalieyna said...

Waaah syok tu..masyukk.. tahniah lily :-)

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

tahniah...ader gak try masuk tapi kalah hehe...

Cho Zila said...

tahniah ,.. menang lagi syukur.. nak belajarler cara2 nak masuk contest...

QA's ~ mamapapa said...

tahniah Lily :)

aisya said...

wah, tahniah kak lily.. hehe.. alhamdulillah, rezeki tu.. :)

NzA said...

wah menang lagi dan lagi dan lagi..TAHNIAH!!!!akak tumpang bangga.

Mime MF said...

itu sgt ohsem...hehe congrats akak:D

Shida Radzuan said...

tahniah kak lily :)

Ena's Palace said...

Tahniah lily....rejeki....
Gud luck for next step yea...

Cik Yaya said...

salam cik lily..
wahh menang lgi?Alhmdlh..rezki..hehe rajin ni msuk contest2 ni ye ^,^

LuN@_aiDi said...

wahhhh congrats lily!!
rezeki ^___^

Izan Ishak said...

tahniah lily... moga terus murah rezki!

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah...murah rezeki

LYAfrina said...

alhamdulillah.. murah rezeki lily & qis