Saturday, March 30, 2013

Nestum 3in1 perisa American ginseng & Dang Gui..

Assalamualaikum...


Minum petang dengan secawan Nestum 3in1 perisa Dang Gui & popia frozen....1st time merasa nestum perisa ni...Nestum ni adalah hadiah dari nestum..hari tu ada join contest Nestum 3in1 my perfect morning... Minggu lepas dah terima hadia ni...hari ni baru rasa nak cuba...rasa dia tak kena dengan tekak..bagi hubby rasa pun sama juga...hiks...☺..korang dah pernah rasa tak Nestum perisa baru ni...?


 Nestum 3in1 perisa American ginseng & Dang Gui...yang perisa American ginseng tu tak buka lagi...harap² ngamlah dengan tekak weols..☺



Have a Nice Day and a Happy Weekend..^^



23 comments :

NinaAz said...

ni jea kea lunch sis. xmamam nasik ker. huuuu

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Lunch merangkap minum petang..hiks..diet ni.. :D

Mime MF said...

perisa bru ke apa??tak pernah lg rasa..huhu

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Mime MF : a'ah perisa terbaru dari Nestum..1st time juga ni rasa...:)

haslizalizz said...

x pernah lagi rasa perisa ni...popia tu cam best jar...terliur...

Aju Mohit said...

macamana pas minum tu lily? kot2lah rasa kuat hehehe

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Lizz : memang sedap popia tu..:)

Aju : hehe..tak rasa apa²..ngantuk adalah time petang² hujan ni..hiks :D

Harith Iskandar said...

xpernah nmpak pulak ade perisa ginsng ni...baru lg ke?

aTieYusof Family said...

Oh perisa baru kah Wan?
belum pernah rasa pula..sedap bah popia tu..hehe..
Happy weekend :)

Papa Mifz said...

biasanya PM beli nescafe 3in1 jer...

mamalieyna said...

Perisa baru ni kan.. tak biasa lg dgn tekak.. :-)

hana hadi said...

lama x minum nestum ni

NzA said...

xsedap ek lily????

aisya said...

mcm takut je nak merasa.. hehe

nea lopah said...

nice sharing...tk pernah jumpa lagi nestum ni.

MarnieyZ said...

saya peminum nestum yg tegar. hiihi. tpi perisa ni belum pernah rasa lagi pula.

Nurzatil Aqmar Ar Alhan said...

SAYA TAG AWAK :D

http://nurzatilaqmar.blogspot.com/2013/03/second-giveaway-smile.html

Nurzatil Aqmar Ar Alhan said...

mari singgah belog saya , saya tag awak ^^

fatal1ty said...

salam,
Amalkan makanan sunnah?

Sila layari http://ijustbought.blogspot.com/
Facebook http://www.facebook.com/TimurTengahEnterprise
untuk berbagai produk dari timur tengah.

Terima kasih.

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Nurzatil: Thanx ya...In shaa Allah jika berkesempatan akan join...

LYAfrina said...

uittt.. ade perisa baru? siyes lya bru tahu ni... x perasan lak, mcm xde iklan je kat tv..or lya y tak perasan kot

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

ada perisa baru yer...wani lansung xtahu sbb kurang nestum ni hihi

Shida Radzuan said...

wahhh akak..shida suka nestum madu ^_^