Thursday, March 14, 2013

Keyboard Time

Assalamualaikum....


New gadget untuk si anak dara...Kalau sebelum ni sebelum CT square tu di renovate ada 1 kedai tu jual alat mainan termasuklah keyboard..keyboard tu dia letak kat luar...setiap kali pergi CT Square selalulah si anak dara ni tarik² tangan mamanya nak pergi kedai tu untuk ketik² keyboard walaupun hanya untuk seminit dua alahai...sampai pekerja kat situ pun dah kenal kat dia..hehe...☺...

 
Akhirnya daddy belikan juga untuk dia...beli yang besar sikit..semuanya ada 100 Rhythm..baru puas hati si anak mengetik² keyboard setiap hari...☺..dia ketik² keyboard ni..mamanya ketik² keyboard komputer..hehe..sekarang tiada halangan lagi buat mamanya..☺..tapi yang ini beli kat kedai lain..lebih murah berbanding kedai yang di CT Square tu...

amboi kemain tu..ketik² sambil nyanyi..^^

nyanyi plak..muzik rancak tapi Qis nyanyi lagu ABC..layankan jer.. :D

(gambar² dah lama ambil..time ni belum potong rambut lagi)





32 comments :

P.A. said...

amboiii2x syoknye die.....ada gaya jd artis ni....hehe

shark said...

wahhhh mmmg best ni..
tp anak saya suka gitar..
sokmo nak main gitar sampai habes pecah2 gitar mainan yg ayah dia belikan..
hehe..
salam kenal dari saya..

Ratu Hatiku said...

Ada bakat nie... :D

:: Mrs.Eady :: said...

berapa harga?

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah qis ada piano sendiri..bestnyerrrr

ieda immi said...

ahahah sweet ...
hurmm lepas nie leka lah qis .. ;)
pandai guna x per .. x lah membazir kan ;)

Aju Mohit said...

hhehehe comel sangat, brp rm tu lily? interesting

Ena said...

ececehhhh! dah mcm artis cilik pulak qis ni.. hihih.. comel!

Ema Blog said...

happy dah dapat benda yg dia suka..

haslizalizz said...

sicomel main piano...sweetnyer qis...

Bitt (double IS) said...

boleh la hantar p kelas musik lepas ni hehehe

nens cellection said...

gaya cam profesional la..pandai qos pilih bahan hiburan die..lps ni pastikan qis pandai ketip2 eh..lps tu biar mama rekod wt masuk blog..hehe

Qhaifa Nur said...

bila mama sunyi atau boring, bole nyanyikan 1 lagu...pandainya...

mamalieyna said...

Waaah syoknye qis... acik na dl pun berangan nak ni..tp apakan daya, tak mampu.. bestne qis, nak tumpang main :-)

Lily@MamaZaraZareef said...

wah,minat muzik eh dia,kt umah ni ada keyboard gak. tp bkn bdk2 main bebetul. diorng tekan button yg kuar mcm2 muzik tu pastu bantai berjoget sakan..hehehe

Papa Mifz said...

dah besar esok sure pandai main piano nih...

BUNDA a.k.a KN said...

amboiii ! pandai dia yer...

zaleha leha said...

Bestnya Qis...bolehlah hari2 main tu.. :-)

Dianaa said...

wah, kemain lagi anak akak ye. hehe :D

suzanah sulaiman said...

Syoknye Qis..sukalah dia... :-)

faizal shah said...

Ada bakat ni...comel..:-)

aTieYusof Family said...

wah..seronok nya Qis..ada sudah keyboard utk di ketik2..ehehe..
lama2 nti boleh belajar piano plak..
Mesti suara sedap nyanyi lagu abc..hehe:)

aisya said...

amboi anak dara ni.. hehehe

QA's ~ mamapapa said...

wah2..menariknya keyboard tu :) mamaqis xnk share ke beli kt mane :)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

mrs.eady & Aju : harga RM100..

Qas mamapapa : ok...nanti Lily share..

Cik Yaya said...

salam..
amboi suke la dia pas ni..da ade keybord kt rumah..yaya dlu kecik2 pun ade..tp lagi kecik la dri dlm pic tu..hehe suke main.. ^,^

wan nurul hezrina abd halim said...

wahhhh pandainyer dia.suka music?

Izan Ishak said...

hebatnya qis dah pandai ketik2 keyboard. pasni mesti boleh nyanyi sambil ketik2 keyboard khas utk mama n daddy.

auntie terer ketik2 keyboard laptop je. huhu...

maszmadi said...

ha, lepas ni jadi komposer lagu kanak2 plak ye qis.. hehe

LYAfrina said...

wahh..ada bakat la qis...

Ena's Palace said...

wah da ada pelapis masa depan nih...berbakat!

Shida Radzuan said...

hehee..bijak qis :)