Friday, March 15, 2013

JAGALAH....

Assalamualaikum...


Jaga aurat mu...jaga solat mu..jaga lidah mu..,taati suami mu...
Hormati ibu bapa mu..hormati ibu bapa mertua mu..jaga lah rumahtangga mu..
In shaa Allah bahagia lah kehidupan mu..!


 In Shaa Allah...AMIN..

Ini status di FB mak Lily pagi ni...mak kita ada fb...rajin plak tu update status..hiks..
selalu bagi kata² motivasi kat anak² dia di fb...Sayang Mak..^^




31 comments :

aTieYusof Family said...

Nice sharing...
Bagus nya Mak Lily..dpt juga tgk perkembangan anak2 melalui FB..
kata2 nasihat yg amat bermakna:)

shark said...

sangat betul..
:)
salam jumaat yg indah :)

suzanah sulaiman said...

kata kata yang sangat bermakna dari mak akak..nice..:)

hana hadi said...

mesti mak lily terfikir sesuatu, tu yang dia buat status pagi2 ni

nens cellection said...

hehe,,pandainyer mak akak berFb..bagus2 nasihat mcmni mmg perlu kan..nk2 ketika melayari bahtera rumahtangga..

zaleha leha said...

In Shaa Allah..amin.

ieda immi said...

aminnn
insyaallahhh ..
nice sharing ;)

zulhilmi tempoyak said...

saling mengingati kan.. :)

Izan Ishak said...

izan suka status yang mak lily tulis tu. baik juga utk peringatan kita semua...

kalaulah mak izan pun ada FB kan best. takpelah.. call pun ok kan...

wan nurul hezrina abd halim said...

HEHE DASYAT MAMA LILY YEQ.mama nurul hp pun tak geti guna sangat.massage sampai skang tak geti..hehe..sib tahu tekan angkat call bila kita call..

insyaallah semuatuh nasihat2=)

faizal shah said...

Amin...

haslizalizz said...

setuju...kalau kita ikut semua tu insyaalah akan bahagia...

munna said...

cayalah mak lily.... mak kak munna pegang komputer pun tak pernah

maszmadi said...

ameen.....
so sweet la mak lily, best.....

MarnieyZ said...

wahhhh, hebat nenek qis ada fb. In Shaa Allah. :)

nea lopah said...

tq sharing yer!

Ema Blog said...

In Shaa Allah..

QA's ~ mamapapa said...

wahhhh...kurrlasss mak lily :)

noornazuha said...

datang jumpa mama....:)..semoga kita saling mengingati

aisya said...

sweet je mak akak ni..
zaman skrg ni FB tu semua golongan yg guna.. mak sy kalau dah buka fb tu takde kerja lain.. game je yg dia buka.. haha

Cik Yaya said...

salam cik lily..
wahh advance tu mak cik lily..heee...
amin.InsyaAllah..mudah2an. ye

nice shre =)

LYAfrina said...

amin..in shaa allah..akan jaga semua tu

Aju Mohit said...

sharing is caring, emm mak lily pun ada FB ye, berkongsi info yg bermanfaat kan bagusnya ;)

Puteri Afiqah said...

insyaAllah :) amin...

..::..aRe-Na..::.. said...

Waaa,sonoknya mak lily b'fb...leh la ubt kerinduan selalu kn klu bjauhan....indah bila baca kata2 tu....insya-Allah sama2 la kita jg sume tu....

NzA said...

Mudah-mudahan kita trgolong dlm golongan itu...

Ena's Palace said...

insyaAllah..
kata2 motivasi demi kebaikn ank2nya
advancenya mak lily..

Papa Mifz said...

oh mak Lily ada FB yer...bagus2...hehe

Crew Fathi said...

Bagus... Kalau anak2 guna teknologi.. Mak pon kena lah guna.. Didik anak2.. Update status pon ok lah.. Sure anak2 akan terpandang punya lah.. ^_^

Mak wa suka update tweet... muehehehe

Shida Radzuan said...

inshaa allah :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

In Shaa Allah akan jaga semua tu