Tuesday, March 12, 2013

Huggies Dry Pants : Tukarlah Untuk Lebih Senang Dipakai!

Assalamualaikum...

 
Huggies Jenama lampin pakai buang pertama di Malayisa!

Huggies Dry Pants semestinya pilihan yang tepat buat ibubapa yang mempunyai anak yang aktif..
ini kerana Huggies dry Pants mempunyai banyak kelebihannya berbanding jenama yang lain...antaranya :-

i  - Bersesuaian dengan Tagline nya "Change for Better Convenience (Tukarlah Untuk lebih Senang dipakai)" yang bermaksud betapa mudah untuk menukarnya iaitu dengan hanya Koyak , Salin dan lepas...sungguh mudah bukan..dengan ini ianya dapat menjimatkan masa buat ibu-ibu yang sentiasa sibuk terutamanya buat ibu-ibu yang berkerjaya...

ii - Dengan perenggang lembut di bahagian tepi memberikan lebih keselesaan dan membantu menghalang kesan merah walaupun semasa bayi anda sedang bergerak dan sistem pengunci untuk menghalang kebocoran

iii - Terbukti secara klinikal di mana ia dapat membantu untuk menghalang ruam lampin pada si manja anda dan juga dapat mengekalkan kulit yang sihat dan membuatkan bayi anda sentiasa gembira..


Lihatlah si manja saya yang sentiasa ceria & aktif walau dalam apa jua keadaan dengan menggunakan huggies dry pants...kini dia dapat bergerak bebas tanpa sebarang halangan...

Bebas melakukan apa jua aktiviti dengan adanya huggies dry Pants..

Tidur dengan lebih lama & lena kerana tiada lagi sebarang kebocoran semasa tidur dengan 
Huggies Dry pants ...


Buat ibu ibu yang ingin mencuba Huggies Dry Pants ni buat si manja anda...anda boleh dapat kan sample Percuma di http:://www.huggies.com/huggies-community/request-a-sample.aspx .. Untuk maklumat lanjut anda boleh LIKE page huggies ini di www.facebook.com/huggies.Malaysia ..


Jadi tunggu apa lagi...bertukarlah ke Huggies Dry Pants untuk lebih senang dipakai...Semestinya Huggies Dry Pants ialah pilihan yang mudah digunakan untuk bayi dan kanak-kanak yang aktif..setelah anda mencubanya pasti anda akan tertarik dengannya!





26 comments :

ieda immi said...

WAHHH qis jadi model cekci kejap ekeke ;)
gud luck dik ! ;)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Cekci sekejap..hehe..Thanx Kak.. :)

Umi Naemah said...

Wow so seksi qis kali ni hehehe...entry penuh info ni lily... :)

..::..aRe-Na..::.. said...

Alahaii,chomeii jek posing nyer hihi,leh jd model huggies ni...hihi

suzanah sulaiman said...

Qis yang sentiasa ceria..comel..:)

zaleha leha said...

Boleh jadi model huggies..cute.. :)

Cho Zila said...

ceksinyer dia... takper untuk dia gak nanti...

nens cellection said...

hehe..comel2!..gud luck kak..insyaallah rezeki qis menang nnt..;)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Thanx All..^^

MaMa Rey said...

cantiknya model Huggies ni..pandai dia possing..
betul tu Huggies dry pants ni mudah selesa cepat dipakaikan..nak p like dl

Kesuma Angsana said...

lama dah x guna.. anak2 dah besar dege semuanyuer hehehe

Ratu Hatiku said...

Cute betul model akk tu...hihihi....

munna said...

comel model huggies.... anak kak munna mmg pakai huggies masa kecik

Aju Mohit said...

hehehhe comelnya qis, seksi pulak auntie nengoknya hehehhe

Mime MF said...

wooohh qis jadi model...comel>,<

MarnieyZ said...

alololo, comelnya qis guna dry pants tu. super hot super sexy. :)

mamalieyna said...

good luck!

model... aktif ^_^

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

wwa comel dier pakai pants...suka tengok dier tdo ngan patung tu sweet...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

qis jadi model huggies...comel hehe

QA's ~ mamapapa said...

comellnyaaa model :))

Ema Blog said...

riang sekali modelnya

aisya said...

besar sungguh bunga kat atas kepala qis tu.. hehe

wan nurul hezrina abd halim said...

ok ek huggies?selama nie pakai drypant n mamy poko=)

LYAfrina said...

nmpk lasak & aktif..

gud luck lily..mudahan, murah rezeki ya

LiLy @ MaMaQiStInA said...

TQ All..^_^

Shida Radzuan said...

comel jer qis..hehee model pmpers besar heheee :D