Tuesday, March 5, 2013

Hobi Baru..

Assalamualaikum...

 ni lah hobi baru en.suami...untuk release tension katanye setelah 5hari bekerja...
tempat kerja hubby ni stress level dia sangat tinggi...so hujung minggu adalah hari untuk
 merehatkan badan & otak...☺

Tengah mendarat...setiap minggu lokasi pilihan untuk bermain ni adalah di Danga bay...sambil² hubby melayan hobi dia ni..mama ngan Qis apa lagi...masa untuk 'tembak²' lah..hehe..
dah lama rasanye tak photoshoot...

gurau senda si ibu & si anak..
akan menyusul banyak lagi lepas ni.. ☺


#Pray For Sabah#...





25 comments :

Umi Naemah said...

Wahhh hobi baru....suke suke suke hehehe...anak umi pun layan ni dulu, tetiap ptg mesti ajak gi taman nak main..amboiii qis apa yang lucu sgt sampai gelak camtu (^_^)

:: Mrs.Eady :: said...

syok nyer..

Zurina said...

ni yg kecik dl...nti suruh papa beli yg besar...bole bw Qis jln2 kat awang2an...:)

NinaAz said...

Cute gitu hobi baru.. hihi

nor laila said...

hobi kalau sentiasa bersama keluarga tu memang bagus...

Cho Zila said...

suami akak ada bendatu tapi sekalijer gi main...tapi kalau dah hobitu ralitlerkan...

ANNA MARIANA said...

bestnya.. kalo anna main msti langgar pokok sebab anna mmg x tahu main.. hihhi

QA's ~ mamapapa said...

Haaaa...mr papapapito pn sukalayan heli ni..ntila nk belikan dia satu..cantiknya gambor :)

Qhaifa Nur said...

kalau hubby dan anak-anak dapat main ni...seronoknya

MrS. F!zA said...

wahhh layan heli plk..best jgk ni..

Ema Blog said...

dah lama tk pergi danga bay...

aTieYusof Family said...

Hobi baru yg best kan?.. boleh hilang kan stress.. pa'e yg kecik tu pun suka main ni..ini kan plak org dewasa kan... Foto mama & anak tu cute jak! :)

Ena said...

leka ni dapat hobi gini kan.. syok je..


cantik pic last tu..

Papa Mifz said...

tak pernah lagi main helikopter tuh...huhu

zaleha leha said...

Wah..Bestnye..

faizal shah said...

Seronoknye hobi baru.. :)

Aju Mohit said...

hmm puas hati dpt release tension dengan hobi yg diminati kan lily, biarlah sebab penat bekerja, suka tgk mama dan qis ni ;)

LYAfrina said...

mmg seronok main helicop control ni.. tp kna hati2 la..kan tkena kpala org hehe..

lya pon dh lma sgt2 x photoshoot.. mood pon dah x brape ada..lg x sahih berita tu..lg tu xde mood... bdebar.. nk update blog pon kelaut... ni bru slow2 bw

miss fluffy said...

hobi baru ye..emmm sweet tgk family sama2 spend time on weeekend...^_^

Tihara said...

best jugak hobi macam ni.. :)

rohayu osman said...

lau dok pasir gudang lagi leh jumpe kan... lepak2 kat danga bay.. hehehe..

n 0 e s u h a i m i said...

salam kenal...baru follow blog ni...

heli tu macam sama ngan anak punya... :)

Shida Radzuan said...

ewahhh dua2 kaki shoot eahh heheee :D

Izan Ishak said...

best juga layan hobi camni. release tension papa qis ye...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

best hobi baru papa qis hihi