Saturday, March 23, 2013

Hari yang sibuk...

Assalamualaikum...


2 hari yang sibuk [khamis & jumaat]...biasa bila hubby cuti memang macam ni lah..tak duk diam kat rumah...ada jer benda yang nak buat kat luar...maaf ye tak sempat lagi berkunjung ke rumah uols...jap lagi nak membalas jejak korang....

Bila hubby cuti si anak dara lah yang paling happy..sekarang dah tau dah bila daddy dia cuti..tau² jer awal pagi dah bangun siap request nak jalan²...bila tanya nak jalan² p mana...terus laju jer jawab nak p kfc...hehe..tu jer lah yang dia tau kfc.. ☺

Semalam plak pagi tu sempat ke moms & baby Expo kat Danga City Mall..petangnya plak bawa Qis nonton citer The Croods...enjoy sungguh dia tengok citer tu bila part kelakar dia pun gelak..hehe...



Hari ni kembali seperti biasa...duk rumah jer melayan kerenah si anak dara...korang plak apa aktiviti korang hujung minggu ni..?

Happy Weekend uols..have a wonderful weekend..^^





17 comments :

aiEz said...

Hehe cumel jer qis senyum..

Dah tengok eh citer tu,aie baru nak tengok esok..mmg nampak best citer tu

Izan Ishak said...

ohhh... dah pandai request nak pegi kfc ye qis. sama je dgn anak2 izan ni, kalau tanya nak mkn apa...laju je jawab kfc.

hari ni tak ke mana2 pun lily... naufal masih ada kelas Al-Quran n Jawi sampai tengahari. Esok pulak operasi cat-mengecat. Hari Isnin baru kami semua nak balik kg...

syafieqah ieqa said...

Happy weekend sis..
sweet senyuman qis ni..
hari ni pun plan nak tengok the croods ni..macam best cerita dia kan..

Aju Mohit said...

have a nice weekend lily!!! comelnya qis posing gitu ;)

aTieYusof Family said...

Happy weekend Wan & Qis.. patut sunyi 2 hari..hehe..
kami di rumah jgk ni..layan kartun sama Pa'e..:)

combi said...

aktiviti combi adalah blogwalking..heheh

suzanah sulaiman said...

Comel jer qis ni..
Selamat berhujung minggu..hari ni tak ke mana mana.. :)

mamalieyna said...

Qis ni pandai betul posing tau, manis tersenyum gitu.. :-)

Oooh dh tgk ye citer tu, mmmg sesuai tuk anak2 kan... eina dok rumh je ni weekend ni, hubby OS ..sampai isnin pulak tu..huuu..

aisya said...

pandai Qis eh, tau je bila daddy dia cuti. Hehe.. byk program weekend ni, busy jugak.. huhu

nea lopah said...

comel Qis..
xtvt sy duk umah jer, menjaga anak dara yg kena chicken pop ni.

Nizam Ijam said...

selamat menyibukkan diri..hehehe saya dah update... cuti2 di Bukit Bendera

MarnieyZ said...

qis comel seperti biasa. Tgh pening nak amik course apa. hehehe

Lily@MamaZaraZareef said...

syoknye qis dah tgk the croods..plan nk awk anak2 tgk gak tp tgu hubby blk dr india dulu la kot..wuwu

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

ayu la qis ni...saya minggu ni coti2 utara...hehe

Papa Mifz said...

sesekali dapat berjalan sudah tentulah Qis akan berasa sangat seronok...:)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

slalunya xtvt weekend ni bw anak jenjalan la kan

Shida Radzuan said...

comel qis ^_^