Thursday, March 28, 2013

Colgate Optic White : You make My day..^^

Assalamualaikum...



Alhamdulillah...Consolation Winners of Colgate Optic White yang dianjurkan oleh Colgate Malaysia... Contest ni just upload gambar & buat caption berkaitan dengan colgate Optic White..hantar gambar banyak mana pun boleh..Lily antar 9 gambar semuanye..hehe..kemain semangat contest tu..☺.. setiap gambar mesti ada caption..ntah apa² jer ayat yang lily buat..ngeee...Alhamdulillah ada juga yang sangkut..gambar Qis ni yang bertuah yang menjadi pilihan juri..☺..sungguh memikat senyuman Qis seperti duta colgate ni Fazura...hehe.. :P


ni antara hadiah² yang bakal diterima oleh pemenang...bertuahnye lah yang menang Grand prize tu kan..agak² beg apalah tu ye..LV / Coach..☺ ...Lily dah tentulah dapat yg consolation prize tu kan...walaupun conso tetap bersyukur..Alhamdulillah..Limited edition tu.. ☺

Korang dah cuba tak colgate optic White ni..ktorang baru guna minggu lepas...katanye Colgate optic White ni  putih satu tona selepas seminggu guna...hmmm...kena tunggu seminggulah baru tau ada perubahan ke tak..Harga RM12.90 beli kat Jusco...


Buka akaun nuffnang pagi tadi nampak ada BE baru Colgate total Oral...Alhamdulillah... moga dapatlah bertahan lama..ada 2 Be tengah running sekarang..BE yang Huggies tu tak tau plak kat mana dia menari² sebab tak pernah tengok pun timbul kat blog ni...






30 comments :

mamalieyna said...

Yeaaa... tahniah.. :-)

nens cellection said...

hehe..akak mmg bertuah bab2 contest ni kan..best2! tahniah!
semoga dpt grand prizes!

aTieYusof Family said...

TAHNIAH...rezeki..
Senyuman Qis mmg ceria..hehe..
kalah bah Fazura tu...:)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

TQ... :-)

Nens : dah ada dah yg menang grand prize & 2nd price tu...kita menang conso jer...:-)

Cik AnA said...

Tahniah..bertuahnye..:)

ieda immi said...

double tahniah nie !!

congrats utk qis juga .. sbb senyuman qis tuu memang menawan !

zaleha L said...

Tahniah..sangat sweet senyuman Qis tu..:)

sue zainun said...

tahniah :)

Qhaifa Nur said...

rajinnya masuk...In Shaa Allah ada rezeki buat Qis...

Umi Naemah said...

Tahniah lily...rajin tul masuk contest hehehe...

Cik iena said...

Tahniah lily&qis..:)

syafieqah ieqa said...

Bestnye walaupun conso kan..hadiah menarik juga tu..Tahniah lily..

RedRose said...

waaaa!!! tahniah!
conso pun okeyh wut...limited edition tu.
suka tgk org masuk contest.
I pulak tak penah sekali pun masuk...coz tak berani.
ntah hape yg ditakutkan ntah. hahaha

MaYa MustWany said...

cer nanti akak wat review tentang ni..berminat gak nak tahu hasilnya..hihihi


anyway tahniah..

::NureeN:: said...

wah. tahniah..
rajin lily join..
nureen bz amat huhu

Aju Mohit said...

tahniah lily!!! wah cayalah dapat optic white tu, berbaloi dapat BE jugak ngeeee

maszmadi said...

tahniah, ha qis tu boleh la jadi duta ubat gigi lepas ni, suka senyum... hehe

Papa Mifz said...

wah bnyk BE yang on going, hebat...:)

aisya said...

tahniah kak lily.. menang lagi.. hehe.. mest juri tu terpikat dgn kecomelan Qis.. hehe

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

tahniah lily....rezeki gambar qis yang comel tu...

Cik Yaya said...

salam =)

beshnyer dpt hadiah..^_^
senymn qis mmg memikat..hehe

Lily@MamaZaraZareef said...

Tahniah lily..memang cntek sgt gmbr qis tu..:-)

Cho Zila said...

menang lagini... Qis memang senang nak senyum...

MarnieyZ said...

congrats kak. :D
juri suka letew tgk muka qis yg comel . ^^

Harith Iskandar said...

semoga berjaya & tahniah

Aju Mohit said...

lily tolong, tengah pening ni, mcmana lily download gmbr dari kamera ke blog? nak kene resize dulu ke? lamanya loading.... owhhhh

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Aju: Biasa lily transfer dulu gambar² p komputer..sebelum upload p blog resize dulu guna photoscape..kalau tak resize memang tak dapat upload...

LYAfrina said...

alhamdulilah..murah rezeki lily..byk kali gak menang kan ....

huhu.. lya dh lama tak dpt BE.. huhu..xpe la.. redho ;-(

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

murah rezeki lily..alhamdulillah

Shida Radzuan said...

tahniah kak :)