Monday, February 25, 2013

Suprise From Sasha Basir

Assalamualaikum...

Amboi tajuk kemain kan..retis bagi suprise tu..ngeeee.. :D ...
korang mesti kenal kan siapa tu Sasha basir...

Jumaat lepas terima ni...Abang posmen ketuk pintu kuat sangat..terkejut ktorang kat dalam..
dah lah time tu Qis nak tido...terus segar mata budak tu bila dengar pintu di ketuk dengan kuat...
bila terima sampul ni..nampak nama pengirim Sasha Basir...terus teringat bulan 1 tempohari lily ada join Giveaway kat Blog dia...just email nama , tel.no, IC & address..ni betul² suprise sebab sasha takde announce nama pemenang yang bertuah...email pun takde...ingatkan takde rezeki nak menang ni...tau² jer hadiah sampai kat rumah...maybe dia sibukkan kan...agak² apa yang ada kat dalam sampul tu.. ☺


ni la hadiahnye...RM50 Voucher tesco..lily antara  2 orang yang bertuah memenangi Voucher ni...Alhamdulillah rezeki...Boleh lah shopping apa² yang patut..☺...selama duk kat sini baru sekali
 pernah shopping kat Tesco...selalunye ktorang Shopping kat Aeon & UO jer...btw TQ Sasha for choosing me as one of the Lucky winner..(Bajet Sasha Basir baca entry ni..ngeeeeee..☺)





31 comments :

NinaAz said...

tahniah sis. rm50 tueeeee. hihi

MAZLIZA ABD RAZAK said...

tahniah :)

aTieYusof Family said...

Tahniah Wan...
uiks! artis tu bagi hadiah..hehe..
boleh beli barang2 daour di TESCO..murah2 di sana kan?..:)

Cik Eyra said...

bertuahnya sis, selamat berbelanja..hihihi

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Thanx All..^^

Qhaifa Nur said...

tahniah...sure tak sabar nak shopping ni...

Ratu Hatiku said...

Bestnya...tahniah :D

4feet8 said...

wah... tahniah ya..

NzA said...

byk tu....TAHNIAH!!!!

mamalieyna said...

Syok tu kejutan.. tahniah :-)

::NureeN:: said...

wahh... lepas brg dapur tuh... klau beli brg2 keperluan qis pon best jugka nih

Ujie said...

Tahniah!
Rajin gak artis ada blog dan siap buat GA lagi.

nea lopah said...

Tahniah..bukan senang nk dapat. hehe

Zurina said...

rezeki...alhamdulillah...:)

zaleha leha said...

Bestnye...Tahniah.! :)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Thanx All..Alhamdulillah..Rezeki..^^

maszmadi said...

tahniah lily..... erm, bestnyer leh shopping..

miss fluffy said...

wow..woow..hehe tahniah kak:)

Aju Mohit said...

tahniah lily!!! wah menang lagi ye, lehla shopping brg dapur kat tesco ;)

BlueiceButterfly said...

wah tahniah leh shopping la lpas nie..hehe :)

nea lopah said...

nnti bt n3... redeem baucer ni. hehe

C.T.K said...

wah...rezki2..tahniah akak

Cho Zila said...

tahniah.. tahniah.. okler RM50pun oklerkan..

Puteri Kasih said...

tahniah sis :)

ieda immi said...

tahniah dik !
wahh leh sopink nie ;)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah...best tu

munna said...

tahniah lily.... murah rezeki

rohayu osman said...

alhmdulilah... rezki... lepas beli ayam 2-3 ekor... tak pun beras pun boleh..

Umi Naemah said...

Tahniah tahniah...byk tu rm50... Happy shopping ye hehehhee

Ema Blog said...

tahniah..macam-macma dah boleh beli

Shida Radzuan said...

wahhh tahniah kak :)