Friday, February 15, 2013

Menang Produk Lancome Bernilai RM500

Assalamualaikum...

 Alhamdulillah..menang produk Lancome bernilai RM500 dalam peraduan "In love" moment photo contest yang dianjurkan oleh Lancome..sangat teruja & gembira bila dapat tau lily antara 3 orang yang terpilih memenangi contest ni...Thanx Aju  bagitau lily menang contest ni...lepas Aju bagi tau tu..cepat² buka page lancome...sebab petang tu memang tak online sebab keluar jalan² cuci mata..☺..happy bila nampak gambar ktorang..hehe.. ☺

 ni lah gambar yang lily pertaruhkan...tak sangka gambar ni memikat hati juri..
maybe gelak Qis tu kot yang menambat hati diorang..hehe.. Alhamdulillah..ada jugak rezeki.. 

 Aritu ada jugak join contest nestum My Perfect Morning..
Alhamdulillah  ada rezeki menang consolation..tapi sampai sekarang pihak
nestum belum bagi respon pun macamana nak redeem hadiah ni...rasanye ramai
jugak kawan² blogger yang menangkan



bertambah semangat nak join contest thru fb.. :)






32 comments :

wan nurul hezrina abd halim said...

nurul lama tak join peraduan,kemalasan yang menebal!hehe btw tahniah tau qis n lily=)tgk qis senyum kemain luas2..hehe

Mohd Fauzli said...

wah bestnya... momen gambar tu mmg menarik...

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Thanx nurul..^^

Cik Eyra said...

alhmdulilah..rezeki anak :)

.: iEyLa :. said...

waahh...syoknye..
congrats kak..

Ratu Hatiku said...

Wah bestnya.... Tahniah ya..bukan senang nak dpt tu.. :D

Aku Budak Kampung said...

@: cHocolatemoisT
tahniah buat akak and Qis. comel je Qis gelak macam tu ^_^

shazrina said...

macam rezeki terpijak pulak kan? bestnye ..manis nye senyuman qis :D

RedRose said...

bertuahnya you sis. rajin masuk contest, sipi2 pun mesti nama naik jugak kan? lagi pun lancome of course akan tertarik with your pic yang berkulit mulus tu. huhu

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Thanx All..^^

Puteri Afiqah said...

tahniah :)
gambar tu sweet je.. hihi

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

waaa tahniah2 lily...

Naemah Abdul Malek said...

tahniah lily...alhamdulillah, rezeki tuk awal tahun 2013 tu...rajin lily join peraduan (",)

ieda immi said...

tahniah dik

wahhh sronoknyeee ;)

aTieYusof Family said...

Wah... Tahniah Wan..
Rezeki anak.. senyuman manis Qis tu bawa tuah..:)

Izan Ishak said...

tahniah lily!!! gambar tu mmg unik, kasih sayang antara ibu n anak yg tak dpt dibeli dgn wang ringgit kn :)

BlueiceButterfly said...

tahniah..pic tue cantik sangat..tak pernah lagi pon join2 camtue..hehe

Ujie said...

syoknya Lily! tahniah!!!
alhamdulillah....

maszmadi said...

alhamdulillah tahniah lily...
masz tingin jugak nak join contest fb ni, tapi kat fb kena block, kat umah xder tenet plak, buka kat fb x bleh nak join plak sbb view dia lain.. so, tumpang gembira je la ngan kengkawan yang menang... hehe

Cho Zila said...

tahniah.. taniah .. banyak gak menang yerk..

Sally Yatiey said...

Tahniah ;D
Bestnyaaaaaaaa ^_^

Aju Mohit said...

tahniah lily, suke tau tgk kawan menang contest, aju takde rezeki lagi setakat ni, tgk lily menang pun dah cukup happy hehehehe

Papa Mifz said...

alhamdulillah...wah tahniah yer...!!

NzA said...

TAHNIAH utk mummy n Qis...mmg ada luck lh lily nie.....tumpang gembira.

MarnieyZ said...

congrats. dah rezreki tuu. :D

xila dot said...

wahh tahniah...rejeki anak...hee

munna said...

Tahniah lily......

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Thanx All..^^

Elya Roza said...

sis lilyy... tahniahh....
rezeki rezekii..:)

C.T.K said...

wah..besnyerrr..tahniahhh :D

Shida Radzuan said...

tahniah kak :)
mmg loving gambar tu tau :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah lily..murah rezeki