Thursday, February 14, 2013

Doa² Amalan untuk Anak..


Assalamualaikum...


Perkongsian kita bersama..Doa² Amalan untuk anak agar anak menjadi soleh, cemerlang, lembut hati.. Mari kita sama² amalkan..Sesungguhnye doa ibubapa tu  kan berkat..Hanya padaNya kita berserah setelah berdoa dan berusaha..



image from fb


Setiap ibu bapa pastinya kita  inginkan anak²  kita menjadi insan cemerlang dan terbilang di dunia dan di akhirat.. In Sha ALLAH moga anak² kita menjadi anak yang soleh & solehah & cemerlang dunia akhirat..AMIN..!





26 comments :

:: Mrs.Eady :: said...

thanx..

RedRose said...

dis is great untuk menjadi pedoman ibu bapa. semua mahukan yang terbaik untuk anak2 kan. so, teruskanlah berdoa. :)

Naemah Abdul Malek said...

semua parents mahukan yg terbaik utk anak-anak kan...thanks for sharing..In Shaa Allah akan amalkan...(^__^)

MAZLIZA ABD RAZAK said...

tks sharing

ieda immi said...

TQ sharing dear ! ;)

Puteri Afiqah said...

nice sharing :)

aTieYusof Family said...

Amin! sama2 kita doakan moga anak2 kita menjadi insan cemerlang dunia akhirat..amin!
TQ sharing Wan:)

nadia farhana said...

anak kak mesti baik :) suka tengok comeyyy sangat

Ena said...

thanks..

kita semua mengharapkan yg terbaik mcm mak ayah kita dulu jugak kan.. :)

ANNA MARIANA said...

tq sudi sharing ^__^

Qhaifa Nur said...

doa ni akak ada tampal kat rumah...moga baik untuk anak2 kita

Aju Mohit said...

tq for sharing lily, aju akan save pic tu, mmg berguna untuk amalan seharian ni

Ratu Hatiku said...

Tq sharing :D

wan nurul hezrina abd halim said...

tq lily=)mmg doa2 nie nurul nak simpan n amalkan,,insyaallah anak2 dengarkan?

Ujie said...

Doa..senjata kita. Lg2 doa ibubapa utk anak2nya, sgtlah penting.

maszmadi said...

ameen.....

Aju Mohit said...

LILY MENANG PRODUK LANCOME KAT FB YE???? NAMPAK GMBAR LILY KISS QIS, WAH IM HAPPY FOR YOU DEAR!!!!! VERY EXCITED TAHNIAH LILY!!!!!!!!


wah bestnya!!!!!!

miss fluffy said...

nice sharing kak...:)

mamalieyna said...

Thanks for sharing..mcm tau2 je eina tgh mencari info psl ni.. siabg arif tu garang , nk lembutkan hati sket :-)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Aju : Thanx for informed Aju..
TQ..lily pun tak sangka boleh menang tu gambar..hehe..happy².. :)

NzA said...

semoga amalan yg kita lakukan brterusan n jadi amalan harian..InsyaAllah doa ibu adalah yg plg mujarab.....

AQ Eyfa said...

gud sharing

Izan Ishak said...

mudah2an jadi amalan kita sbg ibu2...

C.T.K said...

in shaa allah akan diamalkan..smoga qis jadi anak yg solehah :)

Shida Radzuan said...

nice sharing sis lily ^_^

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

In Shaa Allah nak amalkan selalu..tengs sharing