Wednesday, January 23, 2013

WW :: Princess Zorro..^^

Assalamualaikum...


Guess..who am 1?? ☺ ...

bila bagi tengok gambar ni kat dia..kemain puji diri sendiri..
siap cakap cantiknye...hehe..☺

aummmm..nak buat muka garang tapi tak menjadi.. ☺

peace..☺







30 comments :

mamalieyna said...

comel..mcm model haa.. sesuai... ^_^

Nens Collection said...

siyes macam model profesional kak..comel sgt..pandai mak ayah die yg snap n suh pose ni..comelll;)

aTieYusof Family said...

Comell bah... princess Zorro ni..hihi..cute:)

Fyna Ahmad said...

suka tgk anak sis. dia memang pandai pose depan kamera ^_^

.: iEyLa :. said...

alolo..comeynye Qis...
ni time bufday ari tu ke kak??

adarnadzmie said...

pricess zorro yg sgt comelll...:)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Model untuk mamanye jer.. :)

Ieyla : Topeng ni nak pakai time b'day dia tapi terlupa plak nak bawa masa celebrate b'day dia tu..so posing² kat rumah jer lah.. :)

ieda immi said...

alahhh comel ! ...
haaa nie budak2 memang suke .. zahrien aritu ada minta .. tapi akak x layan ekek .. x baik kan akak nie ekeek ;)

Janaspriya Das said...

your daughter is very cute :D singgah ya ke blog saya

Ratu Hatiku said...

comel....blh jd model nnt :D

Ujie said...

cantik pulak mask tu..

Qhaifa Nur said...

comelnya....trend pakai masa besday cantiknya...

Ema Blog said...

sayap mana?..hehe

maszmadi said...

princess zorro garang yang sweet... hihi

Aju Mohit said...

wahh comelnya qis ni lily, hampir tak kenal tadi tau heheheh

Harith Iskandar said...

alahai comei nyerrr

mrsfiza said...

Mmg betui cantik,,nmpk dh mcm dlm zoro..hehe..

♥MAMASYAZA♥ said...

memang cumellll

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

comelnyer qis...pandai sungguh qis posing yer

myfreeminded said...

memang comel pun...

Cik Tetra said...

wah da besar dah qis sekarang! Comel! :D

Mommy Aleesya said...

Comelllll :) Ehem ehem... Blh jadi model cilik dah ni.... Hehehe

Papa Mifz said...

mana tau ada rezeki boleh jadi model kanak2 nih...:)

Misz Fazie said...

comelnyaa. dah boleh jadi model lah ni.. hehe :)

LYAfrina said...

comelnyer princess zorro... ;-)

qis sekarang dh senang senyum bila nk bgambar kan.. it lg msa dia kecik dulu.. ssh nk senyum.. hehe.. sedar x sedar.. dh bertahun-tahun kt berkawan & dh bertahun lya ikuti kisah qis ni... dulu kecik lg , rambut pon xleh ikat lagi.. sekarang dh makin besar anak dara ni...

Mama Haraz said...

Cutenyer die!

aisya said...

pandai sgt bergaya Qis ni.. hehe

Cik Yaya said...

eh comeinyer dier...
pndai posing plak tu..hehe

sa mic said...

atototo comelnya , hikhik .. boleh jadi model budak2 ni, hehehe

Shida Radzuan said...

ewahh seronok plak dia hehee :)