Tuesday, January 29, 2013

Sup Tulang @Restoran ZZ sup Tulang

Assalamualaikum...

Menikmati Sup Tulang kat Restoran ZZ sup Tulang..sebenarnye hubby yang teringin sangat nak makan sup tulang ni...kawan hubby suggest sup tulang kat restoran ni...katanye sup tulang restoran ni sedap...

ktorang pergi ni kat Restoran ZZ sup tulang yang terletak di jalan Petri...Tempat ni memang santai... dapat menikmati hidangan di bawah pokok² yang rendang...Ada satu lagi cawangan di Setia Tropika...

 Posing dulu sebelum makanan sampai..☺...ktorang pergi tangahari..memang ramailah pelanggan dia..
walaupun ramai tapi service diorang cepat jer...

 Mama & Qis makan nasi lemak jer..perut masih kenyang..sebelum keluar rumah tu dah 
breakfast nasi goreng...Sedap juga Nasi lemak ni..

Sup tulang lembu untuk Hubby...masa order tu Hubby tak bagitau nak makan sup tulang apa...pekerja yang amik order tu pun tak tanya juga nak sup tulang apa...bila order sampai..dapat sup tulang kambing plak...ktorang tak makan kambing...terpaksalah order sekali lagi...Nasiblah sup tulang kambing tu boleh cancel... kalau tak memang menbazir macam tu jerlah....


tersenyum² menikmati sup tulang..sedap ye bang..☺...
Hubby kata sup tulang ni rasa dia ok lah...Tapi belum betul² menepati selera dia...

Lain kali nak cuba sup tulang Gear Box & mee rebus tulang...Ramai yang review
mee rebus tulang restoran ni sedap...









31 comments :

aimi adilah said...

oooo dh lme xmkn kt cni =)

Nens Collection said...

nens x pandai nk makan tulang2 ni..sbb daging pon x makan..kurang gemar dging..prefer ayam lgik..hehe

overall..nasik lemak pilihan hati..hehe

NinaAz said...

menariknya sup tulang lembu. kuah dia nampak pekat!

Ena's Palace said...

fuhh..pekatnye kuah dia...
mesti sedap tuh!

aTieYusof Family said...

Nampak mcm sedap..klu sup tulang Kambing kami pun ndak makan Wan..hehe.. Rindu nasi lemak di Bumi Semenanjung...:)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

macam best je . :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah makan sup tulang best tu..nasi lemak tu pun nampak sedap jer hiihii

NURULHANIF said...

kat johor ke ni lily?

Aju Mohit said...

owhh terliurnya!! bak sikit boleh? mmg nmpk pun sedap tu lily

Cho Zila said...

alahai terasa2 kat tekakni pulak.. .tak patut.. tak patut.. akak tak tau kat mana nak cari yang sedap sup tulang kat sini..

P U C A T said...

lelaki memang suke makan sup tulang kan??husband saye pon x pernah jemu order sup tulang ..tapi kalau kene yg sedap memang terangkatlah :)

MrS. F!zA said...

pekat kuah sup tulang tu kak.. mmg feberet kitorg..

*fza ada emel kt akk

izan mama mia said...

hubby saya pun suka....makan sup tulang nih...dl saya tak suka..tapi tersuka pulak sekarang nih..hihihi..

azieyanz said...

kat mana ni? tak tahu..

LiLy @ MaMaQiStInA said...

NurulHanif & Azieyanz : Restoran ni kat Johor..


Fiza : Ok..akak baru email tadi..dah reply dah..^^

Qhaifa Nur said...

hubby pun suka makan sup...lebih lagi yang mamak masak...kami semua kena layan juga......

munna said...

sedap nampaknya......

ct cheery said...

yum..yum..sedapnyer..terliur lah..huu

ieda immi said...

wahh sedapnyeee
sop tulang tuu nampak menyelerakan dik ! .. makan cicah roti sedap nie lily .. ;)

maszmadi said...

sup tulang... sedapnyer cicah ngan roti keras.. nyumnyum

Shida Radzuan said...

sedapnya sup kak :)

NzA said...

sup tulang kambing!!!!!feveret akak tuuuu...
tapikan lily, kat sini mmg nmpk santai je....

Cik Yaya said...

suke ye sup tulang...=)
amboi bnyk mkn ye..heee

Aireyn Ashra ツ said...

sedapnyaaa kalau tak salah kat penang pun cmni :)

sabella mohamad said...

wah terliur pulak tengok . kena terjah restoran tu ni . hee

n a d said...

sedapnyeeee... dah macam jjcm dah. hehe.

mamalieyna said...

sedapnyeee sup tulang! ^_^..suka jugak... terliur la pulak..hee~

wan nurul hezrina abd halim said...

wah kemain besaq tulah tulang tuh..mesti sedap gla=)

Ema Blog said...

kusyuk hubby lily menikmati sup tulang tu

Izan Ishak said...

seronok hubby lily pekena sup tulang ye..

izan sblm2 ni makan sup tulang kalau umah MIL baru pas sembelih lembu. mmg best sbb tulang n daging fresh kan... tapi takleh mkn byk2 tu...

LYAfrina said...

sup tu nampak kawww