Monday, January 21, 2013

Menang Nutri Remedy Nourishing Hand cream From Elianto

Assalamualaikum...

Bulan December tu ada join GA thru facebook yang dianjurkan oleh Elianto ...bila diorang umumkan pemenang tu...tak sangka nama lily ada terselit jugak antara 20 orang peserta yang menang...sooo Happy..☺...GA ni diorang anjurkan selama 20hari..setiap hari lain hadiah...hadiah yang lily dapat ni merupakan hadiah hari yang ke empat...

Sangat rapi diorang buat pembungkusan tu...

 Ni lah hadiahnye...Nutri remedy Nourishing Hand cream bernilai RM49...
merupakan produk terbaru dari Elianto...

Comel jer botol hand creame ni kan..Ada 3 jenis wangian ..Melon ,Jasmine & Cherry..
ketiga²nye sangat wangi...paling suka yang cherry..bau dia sangat lembut...
bila pakai hand cream ni tangan terasa lembut & halus jer...suka..☺










30 comments :

Ujie said...

tahniah!

lembut la tangan lily..byk tu 3 botol nak perabis.

~MommyAida~ said...

Wahh tahniah Lily!!Colorful sangat..nak pakai pon rasa semangat je kan..hihi..mesti wangi!!

MrS. F!zA said...

bestnya..mcm2 perisa hand cream..kak lily, sori fm fiza tu betul2 tlupa nk pos sbb tk check emel..adehh sori ssgt..mggu ni fiza pos k..

Nens Collection said...

rezekiii..alhamdulillah..sonok kan,dpat hadiah yg x disangka2..

suke wangi2 ni..br la rs segar..hehe

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Ok Fiza..takpe..^^

Qhaifa Nur said...

bila rajin join..inilah hasilnya..
seronok jika selalu menang...tahniah

Aju Mohit said...

tahniah lily!!! wah harum semerbak gitu ;)

ieda immi said...

tahniah dikkk
akak x pernah dgr produk nie
ke akak je x tahu huhuh

Shida Radzuan said...

perghhh..elianto produk mahal tu kak lily hehee :D
tahniah kak :)

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

tahniah..yang pink tu cam best jer...

SimplySeoul said...

byk tu 3 botol. hehe. untung. suka produk elianto. nanti nak cari juga cream baru ni.

Scya Lollita said...

wah2 tgn anak dara lg la lepas ni :D

Hanida Moss said...

Lucky you! hehe ;)

adarnadzmie said...

sukenya dpt adiah....:)

Ema Blog said...

tahniah..ema pakai juga jenama elianto ni.. pakai eyeshadow dia..

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

tahniah..
waaa.. best tu dpt pree...

ummm, wangi!!!

NzA said...

TAHNIAH...lily mmg ada luck la...

Aireyn Ashra ツ said...

Wahh tahniah lily ;)

Zurina said...

waaaaa...best dpt adiah...:)

aisya said...

tahniah kak lily..
comel bekas tu.. hehe

Cinta Misteri said...

Tahniahhhhh... ★☆

Niza Romli said...

Bestnya..tahniah3 :)

LYAfrina said...

bestnter..murah rezeki lily..slalu kena je kan

Lily@MamaZaraZareef said...

Bestnye dpt hadiah..tgk botol2 comel tu dah tju mesti harum bau dia..hehe

Cik Yaya said...

congrate! wahh beshnyer adiah.. ^o^

RedRose said...

sis, nanti bagi la review about your hand cream tu.
each one of em.
DETAIL tau. huuhuhuhu.
bagus tak agak2 for my super dry skin ni ek? ~alalalalala

Deq's Qienz said...

tahniahhh murah rezeki ya

aTieYusof Family said...

Best nya Wan.. tahniah..nnti tangan tmbah lembut lah kan? hehe:)

maszmadi said...

tahniah..

bestnyer dapat adiah, comel plak tu..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah lily...murah rezeki