Saturday, January 19, 2013

KFC idaman ku selalu...

Assalamualaikum...


KFC idaman Qis selalu..muka orang happy bila dapat makan kfc..hehe...☺
kalau keluar mesti ajak masuk sini...sebelum keluar rumah lagi dah request nak makan kfc...

selalu order Snack plate untuk dia...memang dia makan sampai abis...
(dah besar tapi masih nak duduk kat baby chair.. ☺)

kemain lagi tu...menikmati sungguh kelazatan kfc... ☺ ...nyum²..^_^



H.A.P.P.Y  W.E.E.K.E.N.D 
Have a great weekend ahead ^^






29 comments :

Lieya VoN JaY said...

qis ni pandai sungguh bergambaq. ada bakat jadi model ni .hehee

Ena's Palace said...

Comey je dia mkn...
Tp mmg seronok kan kalu tgk ank2 selera nk mkn kn

mummy aien said...

comelnya :)

Nur Nabilah Syahirah Bt Zainol said...

Cutenyer dia... Boleh jadi model KFC ni... Hehehehehe... :-D

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Thanx All..model utk mamanye jer.. :D

mamalieyna said...

Waaa qis habis ke mkn 1 set snack plate tu..kalu arif seketul je hbs :-)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Eina : Qis mmg suka ayam goreng macam upin ipin katanye suka mkn ayam goreng..hehe.. :)

LYAfrina said...

sedapnyer qis makan.. betul ke lily is leh hbskan smua snack plate tu..? bagusla..jauh beza dgn asya..seketul ayam pon ssh nk hbs... klo asya mesti nk drumstick.. nk ayam upinipin

ANISRAHIM said...

SY more to burger mcd tp dh kene boikot, mampu pandang je la :)

Zarida Hj Abu Bakar said...

yeahhhh KFC sentiasa di hati ..
kemain suke qis ! ;)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Lya : kalau dulu memang tak abis.. mamanye lah yg kena abiskan..tapi skrg ni Alhamdulillah Qis dah selera makan...memang dia abiskan..

Fadilah Aziz said...

anak saya pun suka sangat kalau makan kfc ni...comel je Qis ya

Papa Mifz said...

eh uncle pun baru jer lepas mkn KFC...hehe

Aju Mohit said...

have a nice weekend, baju kita sama kaler lah qis ;) sedapnya hingga menjilat jari

sa mic said...

alahai comelnya qis senyum , hehe

aimi adilah said...

ahahahha nampak sgt qiss xnk adek lagi.....hihihihiihih

aTieYusof Family said...

sedap KFC..pa'e pun suka.. tiap kali lalu dah tau..dia ckp kepci..hehe..
wahh.. mmg suka btl2 lah tu Qis..boleh hbs snack plate..hehe:)

RedRose said...

kfc mmg idaman every kids! sampaikan I terpaksa hadap dis thing at least twice a month. my dotter sgt lah sukakan nasi ayam kfc ni. holoh holoh holoh...pandainya posing. boleh wat iklan kfc ni. huhu

MaYa MustWany said...

nanti da besar,da xleh taw nak krusi cute tuh lagi taw qis..hiihih

pandai tul bergambar..

miss fluffy said...

comel!!uhh lama tak mkn kepsi..haha

aisya said...

Qis makan sorang ke snack plate??

Cik Yaya said...

comel nye tgok dia mamam ^_^
ank buah pon suke kfc..heee budak2 la katekan..cm yaya ni da xgemor dah...;p

~MommyAida~ said...

Excitednya nuka Qies!!Hihihi..budak mmg suka kan makan KFC ni..Aqil pon sama..makan ayam!!hihihi

Shida Radzuan said...

pandai qis mkn :)

happy weeknd kak :)

SimplySeoul said...

comelnyaa.. wow dpt habiskan sorang snack plate tu mmg penggemar tegar kfc.

Ema Blog said...

boleh habis satu plate kfc..mmg febeert dia

Cinta Misteri said...

Hv a nice day.... lama dh tk mkn kfc ni...

Deq's Qienz said...

sedqpnya...nak sikut qis..qis mkn xajak qis kuasa 2 pon..hehe

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah qis mkn kepsi xajak auntie pon hehehe