Saturday, January 5, 2013

Happy Weekend || ChatTime...

Assalamualaikum...

Selamat berhujung minggu...pasti ramai yang keluar hari ni kan..ktorang macam biasalah ..duk rumah jer..hubby kerja...

 ChatTime with hubby...Balik dari karnival Upin Ipin tu ajak hubby minum kat ChatTime @Bukit Indah...1st time merasa chat Time ni...selalunye pilihan ktorang adalah Cool blog..sekali sekala nak tukar selera jugak.. pilihan lily C/Hazel Latte & Hubby pure Cocoa...

jemput minum... :) ...time ni Qis tido dalam keta...letih gamaknye nangis tak nak balik dari
karnival tu...nangis sampai tertido..sian dia...keta ngam² parking depan ChatTime tu...
ktorang duduk kat luar jer..sambil perhatikan Qis...


Bagi lily antara chatTime & Cool blog..rasanye Cool blog lagi sedap kot...betul² Cool..tapi bagi hubby plak sebaliknye...tekak masing²kan..lain² rasa.. :)


Have a great Weekend ahead...^_^







27 comments :

~Beb~ said...

beb pon suke chatime lgi. tp nak dbanding kan dgn gong cha, kalah plak chatime. huhuhuhu.. sbb kat gong cha ade peberet. kikikikiki

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Beb : Gong cha tak pernah rasa lagi..boleh cuba lah nanti.. ^^

laskar pelangi said...

sedap tak chatime?
sbb tak pernah try jugak.mmg selalu minum coolblog je..heee

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Bagi akak Cool blog lagi sedap kot.. :)

Cik Yaya said...

suke cool blog..
chatime xenh rase lg..sedap ke tu cik lily =>

Umie Artoqiemie said...

walaupun chat time lagi mahal dr cool blog, tapi bagi umie cool blog gak sedap. tekak kita sama kak haha.

❤Kamsiah❤ said...

cool blog sedap...tp akak dah lama tinggalkan minuman berais hehe..bila anak2 beli,merasa seteguk dua ja..

Cik tikah said...

sedapnya kak :)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Cik yaya : Bagi akak cool blog lagi cool kot.. :)

Umie : Betul..tekak kita sama.. :)

kak kamsiah : lily mcm dah ketagih ngan cool blog..asal kluar mesti nk beli..

Cik Tikah : sedap.. :)

Papa Mifz said...

lain orang lain tekak kan...hehe

liyana leeyaFiy said...

Hehe,dua-dua pun sedap..

Cik Tetra said...

sedapnyaa kak! hew hew hew

NURULHANIF said...

wah sedapnya..

miss fluffy said...

tak penah try lg chatTime..cool blog ohsem!!hehe fav gak~

hana hadi said...

xpernah rasa lagi..xda plak kat sg petani.

Aju Mohit said...

emm panas2 ni pekena air cool memang nyaman ;)

mamalieyna said...

Tk penh merasa lagi chattime..Tak penah perasan plk area sini2x..

aTieYusof Family said...

Ingatkan chat time apa??..haha..sini ndak ada Wan.. yang ada pun Cool City & QQ ice..famous lah klu di LD ni.. lebih kurang lah tu minuman dia..
HappY weekend Wan:)

MyKhalish said...

sedapnya chatime.. fav kami redbean pearl milk tea..

aisya said...

tak pernah plak rasa chatime ni.. huhu

me shuhada said...

Suke chatime. Xprnh rasa coolblog.

MaYa MustWany said...

xpernah rasa n errrrr xprnah dgr..hihihi

Izan Ishak said...

chatime tak pernah rasa lagi. coolblog pun dah lama tak beli. hmmm... ni yg buat terliur ni... huhu...

Ema Blog said...

dua-dua tak pernah rasa...

LYAfrina said...

sini xdepon lg chat time ni.. coolblog ada la.. lya suka oreo

shidaR said...

kat tempat shida pn ade chatime ni..shida je lom sempat nk terjah hehee :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

chatime xpernah try lg la