Pages

Tuesday, January 1, 2013

Happy New year 2013 || Brunch...

Assalamualaikum..

 
*pic credit to google

Selamat Tahun Baru 2013...pantas betul masa berlalu meninggalkan kita..banyak kenangan pahit manis sepanjang tahun 2012... tapi itulah  namanya kehidupan..ada pahit manisnya...kenangan manis jadikan memori yang terindah & kenangan pahit jadi sempadan ingatan...Moga tahun Baru ini lebih indah dari yang sebelumnya & memberikan seribu rahmat & kemanisan dalam hidup kita.....

------------------------------------------------------------

Brunch a.k.a Breakfast + lunch beberapa minggu yang lepas...hubby ajak breakfast kat luar..tapi disebabkan ktorang kluar pun dah nak tengahari...bukanlah namanye breakfsat lagi...sekalilah lunch...brunch kat kedai mamak...hubby suka makan kat kedai ni..katanye nasi beriani kedai ni sedap...

 Nasi beriani+ayam masak kari+sayur untuk hubby...

 Nasi beriani+ikan goreng +sayur apa ntah tak ingat untuk lily...bila hubby kata nasi beriani kedai ni 
sedap lily pun cubalah & bagi lily rasanye biasa² jer..^^...

 minuman kegemaran kacang soya...

 Roti Canai untuk Qis...order 2 keping untuk dia..tapi tak abis pun..so mama dialah yang kena abiskan..
Apa tak nye..mamanye ni semakin bulat.. :)

Alhamdulillah..kenyang...pinggan pun licin... :)








23 comments :

Nurulee said...

Sedapnya makannnn. Happy New Year =D

mamalieyna said...

Lama pulak tak pekena nasi beriani..sedapnyer.. :-)

Happy new year 2013!

Aju Mohit said...

selamat tahun baru lily!! moga 2013 akan mencatat banyak kenangan manis buat lily and family, qis makan roti canai cicah susu ke? nyum2

aimi adilah said...

biase lah tu mak ayh mmg slalu hbs kan mkanan ank2..

blm tentu ank2 mampu hbskan makanan mak ayh mereka =)


*pe aimi merepek ni??? hihiihihiihih

happy new year kak

ainil fazieda said...

semoga 2013 bakal menyinari hidup awak yea :) semoga segala azam juga tercapai . amin .

sempena tahun baru neyh , sedap2 pulak mknan yg ditayang yea :) tahun neyh xmakan lagi roti canai . hihi ~

Cik tikah said...

happy new year kak :)

~MommyAida~ said...

Selamat TAhun Baru Lily...makanan brunch tu nampak sedap walaupun makan kat Mamak..

Ujie said...

azam thn baru..takmo mkn byk. boleh?
tak bolehla..saya ni cpt lapar. saya pun muka dah bulat abis ni.

MaYa MustWany said...

FUHHH licin tuh kak,senang mamak nak cuci..hihihi

happy new year kak

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Aju : Dia makan macam tu jer..tak nak cicah apa²..

trah zain said...

wah, breakfast mkn camtu, memang tido tak bgn la saya lau dapat,,hehe
selamat tahun baru akak (^___^)

aTieYusof Family said...

Nampak sedap nasi beriyani tu Wan..hubby pun suka nasi beriani kambing..conform licin klu bagi..hehe..tapi aku kurang sikit..tak berapa minat..hehe:)
Happy New Year..

NzA said...

Selamat thn baru lily...mulakan thn baru dgn makan yg sedap2...ngee...

LYAfrina said...

selamat tahun baru lily..semoa tahun ni lbh baik dr sebelumnyer..

ptt la kulit qis comel..rupanya suka minum soya

miss fluffy said...

Happy new year~
#amboi sedapnya makan..hehe

Cik Yaya said...

amboi mkn bnyknyer..huuu..
sedap ye..lame da xmkn nsi nsi briani ni...nyummy...

Pykaa Pdott said...

sedapnye sis . pyka pon trliur . happy new year sis :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

selamat tahun baru lily...moga tahun ni lebih bermakna utk kita semua

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

nasi beriani tu tergoda tgk haha

aisya said...

dah la tengah lapar ni.. tgk gmbr makanan jadi double lapar. haha.. happy new year kak lily..

NURULHANIF said...

happy new year lily... moga happy selalu.. :)

NURULHANIF said...

happy new year lily... moga happy selalu.. :)

shidaR said...

skali2 mkn lua best juga kan hehee..sedapp yummi :)