Thursday, August 16, 2012

Salam AidilFitri...

Assalamualaikum...


Kepada semua rakan2 blogger..di sini lily ingin mengambil kesempatan untuk mengucapkan salam Aidilfitri buat semua..mohon maaf andai ada terkasar bahasa..tersilap kata sepanjang perkenalan kita dia alam maya ini....

Buat kawan2 yang balik ke kampung...drive carefully..moga selamat sampai ke destinasi masing2...


# Hari ni bertolak ke KL..& petang jumaat flight KL-Tawau... 

Selamat Hari Raya Aidilfitri..
Mohon Maaf Zahir & Batin..


Monday, August 13, 2012

Hadiah & Kad Raya Dari Rakan Blogger..TQ..^^

Assalamualikum...

Salam 24 Ramadhan...

1st entry dibulan Ramadhan.. :) ....Apa kabar korang...moga sihat2 jer ye..maaf lama menyepi & tak menyinggah ke rumah Uolls...& terima kasih buat yang sudi singgah ke blog ni wlupun takde entry baru & bertanya kabar...ktorang sihat2 jer..cuma mood nak berblog jer ni yang takde..

Macamana persiapan raya korang??....ktorang Alhamdulillah..dah siap sepenuhnye...Baju raya dah siap sebelum puasa...Duit raya pun dah tukar..siap masukkan dalam sampul dah...minggu ni pun mesti ramai dah yang start cutikan...termasuklah hubby lily dah start cuti semalam...tapi hari khamis ni barulah ktorang bertolak dari johor ke KL..& petang jumaat flight KL-Tawau....akan bercuti di kampung selama 2 minggu...yeayy..tak sabarnye...^__^

 Oh ya..nak abadikan disini hadiah yang diterima dari rakan blogger...Masz & Shida...terima kasih buat korang...muahhhh..♥

Hadiah dari maszmadi...Thanx mas atas hadiah yg super comel ini..sebelum puasa dah terima hadiah ni..tapi baru skrg dapat buat entrinye... :)

comelkan..siap ada nama lagi..lily dah gantung kat keta...tak silap ni hasil tangan mas sendirikan..sangat kreatif...suke2x..^^

Hadiah dari Shida...tempohari ada join Awesome giveaway yang dianjurkan oleh shida..& tak sangka plak ada rezeki nak menang...Shawl tu sangat cantik..bolehlah tambah koleksi untuk raya..sesuai jer warna tu dengan tema ktorang... & kad raya design by cik shida sendiri...1st kad raya yang di terima..TQ so much shida..^^

Bonus raya dari nuffnang.. :) ...boleh lah top up apa2 yang patut untuk  raya ni..Thanx nuffnang...^__^