Wednesday, March 14, 2012

Off To SIBU.. || 'Teman' Baru Qis...^^

Salam...


Hari ni akan 'terbang' bercuti di KG hubby @ sibu sarawak selama seminggu..blog ni pun bakal sunyi seminggu lebih lagi...maaf uols..lama menyepi & tak dapat singgah blog korang...minggu lepas tak berapa sihat..bila dah baik..takde mood plak nak buka blog...hmmm...thanx pada Uols yang tak jemu2 datang ke sini & sudi bertanyakan kabar....ada yang menyangka..penyepian lily ni sebab lily dah ber'isi'..sobs..sobs...belum rezeki lagi... :(

cakkk...gambar Qis buat aunties..kakak2..abang2 & uncle2 yang rindu kat Qis.. :D

Oh ya..pada 05.03.2012 Qis telah mendapat 'teman' baru...happy kemain dia...hari2 sibuk bermain dgn 'teman' baru dia tu...blajar pun dah kurang..haippp..tak boleh ni...teman baru yg di maksudkan adalah..

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Comel tak?? comelkan..geram tengok...ada 4 ekor kesemuanye...yang ni jer lain kaler..Qis apa lagi..tak senang kucing ni nak tido dikerjakannye...berani tau dia pegang kucing ni...
masa gambar ni diambil kucing2 ni baru berusia beberapa jam...hari ni dah berusia 9hari...

 yang ini paling comel....kucing pilihan Qis...suka benar dia dengan kucing yang ini...

 See...Beranikan dia pegang...lily pun time ni tak berani lagi nak pegang kucing2 ni...

tengok tu..kemain sukanye dia...kalau bagi adik kat Qis ni mesti dia happy macam ni jugakan..tapi apa boleh buat.......  :( ...

sweet....suka tengok gambar ni...cer teka..tangan sape tu??.. :) ...hubby pun teruja dengan kehadiran anak2 kucing ni...siap dia cakap nak cuci gambar ni letak dalam frame...hehe...



p/s : Maaf ye..smalam tak dapat abis BW...dapat singgah beberapa blog jer...semalam jugalah baru sibuk nak mengemas pakaian...Doakan perjalan ktorg ye...^_^