Wednesday, December 5, 2012

Skuad Perodua Era

Assalamualaikum...

2 minggu berturut²  terjumpa dengan skuad perodua era ni...dalam kereta memang selalu pasang radio Era... Masa diorang bgtau diorang sedang berada di mana..kebetulan plak ktorang berada dekat dengan kawasan yang diorang sebutkan tu...apa lagi ktorang terjahlah.... :)


inilah hasil terjahan ktorang...dapat minuman mountain Dew...krew tu bagi banyak...sampai sekarang minuman tu tak abis lagi...sedap juga mountain Dew ni..yang penghapus serangga serai wangi & selsun blue tu kena jawab soalan simple dari diorang...jawapan betul baru dapat benda tu....senang jer soalannye..dapatlah ktorang jawab..^^

Dan juga stiker ni...

memang rezeki hari tu..sebelum terjah skuad Era ni..ktorang pergi Showcase Usahawan Bumiputra Sarawak @Plaza Angsana...kat situ Hubby dapat hadiah hamper sebab dapat jawab soalan tentang sarawak dengan betul...ye lah dah orang Sarawak dah tentu lah tau jawapannye kan.. :)





34 comments :

Aishah Jahirah said...

rezeki dapat macam2...:)

NM02 said...

sedap tak air tu?

aTieYusof Family said...

Wahhh best nya dapat free...
mountain Dew tu memang sedap juga Wan.. minuman isotonik juga kan.:)
Klu soalan ttg Sabah kompom kita pun boleh jawap kan..hehe..

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Aisha : Alhamdulillah rezeki..^^]

NM02 : Sedap juga..minuman isotonik..

Atiey : Best.. :)
Kompom klu soalan ttg Sabah dapat jawab..^^

Fyna Ahmad said...

bestnyaaaa..

.: iEyLa :. said...

waahhh...syokla akk..hiks

Ema Blog said...

rezeki terpijak...

syiela said...

alhamdulillah.. rezeki.. untungkan

Nyue said...

syoknya..dpt mcm2 brg...bak sini satu air tuu..heheheh

LuN@_aiDi said...

wahhh rezeki..rezeki..
tahniah^^_

(Lizz) http://www.mummycute.com/ said...

waa best2...
mountain dew tak pernah raser lagi...best ek..

Miss Zahirah said...

uit.. hijaunyer kereta.. hihihi

Deq's Qienz said...

kite xdak era tp ada hot fm..hehee btahun yang lalu la dapatnya..hihiii

ieda said...

wahh mountain dew tuu best2 ..
anak2 akk suke air tuu ;)
tahniah lily !

P.A. said...

bestnyaaaa...tumpang epi la yer :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah bestnyerrrrr...dpt mcm 2 lg tu...rezeki

maszmadi said...

selalu berangan nak kejar skuad2 tu, tapi berangan je lah coz selalu x kena tempat... haha

~Beb~ said...

syioknye dpt mende. rajin jgk klu dh depan mte

Qhaifa Nur said...

seronok jumpa mereka nih..byk hadiah dapat....

Ujie said...

byknyee dapat!
ada kwn tu cuma dpt satu note book je.

noornazuha said...

tak pernah lagi terserempak dengan diowg ni...hahaha

aimi adilah said...

best tringin nk kejar =)

kitatauke said...

kl kebetulan..mmg cari...tapi kl jauh...tak de makna plak nak terkejar2...

Aju Mohit said...

alahai bestnya lily!!! aritu kat rumah tu ada jugak tp radio my fm, channel cina kan tak dapatlah nak join heheheh

Cik F said...

wah best2! :)

Adam Haiqal said...

banyaknyaa air tuu kak!hahaha:)

Rtp Farra Arisha said...

alhamdulillah nampaknya makin hari makin bertambah rezeki. hehe, congrats Sis. :) :) :)

LYAfrina said...

memang rezeki lily la... alhamdlillah..

Cik Yaya said...

haha wahh untung la...
bnyk tul air tin tu..
jgn minum bnyk ye...
utamakan kesihatan..gula bnyk tuuu
^o^

mamalieyna said...

muraaaah rezeki..hee~ ^_^

rohayu osman said...

rezki dpt jumpe cm nie kan...

Acik Riotaro said...

bestnyer...

Izan Ishak said...

murahnya rezki! izan pun tak pernah rasa mountain dew...

aisya said...

haha.. kelakar plak ayat akak last tu..