Saturday, December 29, 2012

Shae - Sayang

Assalamualaikum..

Sekarang ni suka sangat dengar lagu Sayang nyanyian Shae...lagu yang tengah hot skrg ni...tau lagu ni dari Radio Era..Selalu jer diorang mainkan lagu ni..suka dengan rentak & lirik lagu ni...enjoy jer dengar..mula²  tu ingatkan Agnes monica yang nyanyi...sama jer suara diorang...bukan lily jer yang minat Hubby pun sama minat juga...sekali dengar terus suka..dua kali dengar bertambah suka.. :)



Lirik Lagu Sayang – SHAE

Sayang apa khabar dengan mu
Di sini ku merindukan kamu
Ku harap cinta mu takkan berubah
Kerna di sini ku tetap untukmu
Sayang apa khabar dengan mu
Cobalah kamu telepon diriku
Ku rindu dengar suara indahmu
Kerna dirimulah semangat hidupku
Sayang dengarlah permintaan ku
Jangan ragu kan cintaku
Sayang percayalah apa kataku
Kerna ku sayang kamu
Sayang dengarlah permintaanku
Jaga hatimu untukku
Sayang dengarlah bisikan hatiku
Kerna ku sayang kamu

[Ulang dari awal]

Sayang dengarlah permintaan ku
Jangan ragu kan cintaku
Sayang percayalah apa kataku
Kerna ku sayang kamu
Sayang dengarlah permintaanku
Jaga hatimu untukku
Sayang dengarlah bisikan hatiku
Kerna ku sayang kamu
Jangan ragukan cintaku
Percaya sayangku
Jaga hatimu untukku
Ku menyayangimu
Semangat hidupku
Ku tetap untukmu
Cintaku selalu milikmu



Have a nice day & great weekend ahead..^__^





18 comments :

Cik Mun said...

mun pun suke :)

Aju Mohit said...

hmmm bertambah erat kasih sayang lily and hubby, ;). Tq ye lily, susah2 je, aju cuti seminggu minggu depan, nanti aju minta opismate tgkkan kiriman lily, tq lily, sayang ketat2

nabila said...

nabila suka lagu ni. :D

aimi adilah said...

suke gak lagu nie =)

TechKini.com said...

suka lagi ni gaks... :)

Tech Kini

Nurulee said...

Mula2 dengar tk berapa sgt. Lelama boleh thn. sedap jugak. Haha,

aTieYusof Family said...

Kami sefamily pun suka dgn lagu ni..Pa'e pun suka dgr..siap menari2 lgi klu dgr..haha..ada juga buat n3 ttg lagu ni :)

Izan Ishak said...

mula2 dgr lagu ni cam bayangkan penyanyinya tak lawa pun. tak sangka plak shae tu mix rupanya... lama2 dgr mmg suka layan!

NzA said...

lagu simple ttp sedap didengar....

aisya said...

dgr2 mcm tu je lgu ni.. hehe..

-meeSUPERGIRL- said...

mee suka lagu neh ;)

syiela said...

bestkan.. kalau dengar sure ikut nyanyi juga

LYAfrina said...

lya pon suka sgt2.. mula2 dulu igtkan rossa..sbb cara nyanyi tu ala2 rossa

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Aju : Sama²..Thanx for ur support..^^

Hanif Idrus said...

Aku pun sama

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

suka lagu ni best

mamalieyna said...

Bestkan..ceria je :-)

shidaR said...

lirik dia yg menarik phatian tu sbnarnye heheee :D