Sunday, December 9, 2012

One Month to Go...


Assalamualaikum...

my sweetheart

#Lagi sebulan menjangkau usia 4 tahun....begitu pantas masa berlalu meninggalkan kita...sedar tak sedar dah semakin besar dah anak dara ni yang dulunye kuat menangis & sekarang sangat manja..
u sweetheart..!






35 comments :

aTieYusof Family said...

Alhamdulillah...Qis membesar dgn sihat & cerdik kan.. mudah2an jadi anak yg solehah ya..amin:)...
Tak sedar kan Wan, dulu2 kita sekolah skrg jd mamak2 sdh kita..hehe..

Aju Mohit said...

alahai kejap je masa berlalu kan lily, boleh dah nak adik tp takpe semua bergantung pada rezeki kan, tak
lama lagi qis nak skola dah ye ;)

ieda said...

kejap je masa berlalu kan lily ...x lama layie dah semakin besar qis ..
semakin comel

akk nie baru lepas pukul zahrien .. geram lak .. buat perangai sgt .. dah pandai mengamuk baling barang kat kaka2 dia .. aduhh geram .. sampai mengigil2 tangan nie

anak2 kan .. memang menguji kesabaran , dan sabar kita nie ada had dia kan .. nak kena ajar jugak .. aduhhh letih ! ;))

rohayu osman said...

semoga menjadi anak yg solehah

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

Alhamdulillah semoga Qis terus membesar menjadi anak yg solehah utk ibu bapa...comel jer dia...pandai bergaya dpn camera hehe

syiela said...

kejap je masa berlalu kan...

Cik Yaya said...

Alhmdlh..sronok tgok ank mbesar dpn mata kan =)

LYAfrina said...

comelnyer qis.. igt lagi dulu2 ssh sgt nk tgk dia senyum kan?? skarang klo bgambar je..konfem leh tgk syuman sweet qis... dah x lama tu... nk masuk 4 tahun dah

LuN@_aiDi said...

Alhamdulillah! tak lama lagi qist boleh pegi skool=P
semoga membesar menjadi anak yg solehah^^

Cik F said...

sedar tak sedar, kita pun semakin beruban. hehe. comelnya. :P

Hanif Idrus said...

Sedar tak sedar..lihat anak2 semakin membesar....

Ujie said...

masa..mmg cpt berlalu. kita kena hargai tiap detik dgn yg tersayang.
moga lily sekeluarga terus berbahagia. :)

deq's qienz said...

itula kan..tp stiap ibu nmpk anknya masih kecil walaupon dah besaw kan..makin cntek ank dara nihh.mg mjadi ank solehah ya

mamalieyna said...

Yela dh besar anakkan..sedar tak sedar..arif lg 3 bulan :-)

Nak manja la selagi boleh ye Qis :-)

♥ aiNa yaZiD ♥ said...

alhamdulillah... cepat kan masa berlalu kak lily?. =) X lama lagi Qis da blh masuk sekolah. hehehe..

MarnieyZ said...

cepat je masa berlalu. semoga qis tambah comel :)

cik mun said...

alolo..comelnye..dah besar dah die ye..

Nens Collection said...

CEPATNYEERRR...MAKIN COMEL MAKAIN CANTIK QIS NI..SYG DIE!

Miss Zahirah said...

semoga qis mmbesar dgn sihat+ comel
jdi anak yg baik.. ;)

Qhaifa Nur said...

kejap dah 4 thn...rupanya sama thn dgn aeish beza bulan saja..aeish bln 10..

Acik Riotaro said...

comeyynyerrr...

maszmadi said...

wee dah besar dah qis yerk... sama ngan Aisha makin besar makin manja... siap kekadang tu merengek macam baby nak susu..... huhu
kekadang jugak gelarkan diri dia baby "ini baby, bukan Aisha".. haha

Deq's Qienz said...

cumeinya qis..muga mjadi ank solehah ya

MrS. F!zA said...

qis dh nmpk smkin kedewasaan.. nmpk matured dh..ank dara mmg kuat manja kn dr ank jantan..hihi

kak lily nkmtk tlg vote smbil join GA

http://www.mrsfiza.com/2012/12/jom-menang-lucky-draw-fm-uss-singapore.html

hanya klik button G+1 di antara arrow up n down aje dan tggl komen

Lily@MamaZaraZareef said...

cepat jek rasa anak2 dh besar kan..zara plak dh nak masuk 5 tahun..nk skolah dah pon..haihhhh..raca cam baby lagi jek diorang nih..hihihi

Cikgu Ma said...

makin cantik anak dara ni ^_^

(Lizz) http://www.mummycute.com/ said...

comelnyer qis ni...pandai bergaya...umurnyer sama ngan qaysara..tahun depankan 4 tahun

aisya said...

cepat je masa berlalu kan kak.. =)

P.A. said...

hehehe makin besar makin cantikkkkk....suka tgk Qis :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

singgah selasa :-)

afzalsukasuki said...

wah dah nak masuk 4tahun dah qis, lama saya xdtg sini..ada la 14 tahun kan kak kan?kan? :P

hepi besday in advance Qis :)

nor laila said...

as salam, salam ukhwah, ziarah sini petang ni...

shidaR said...

comel qis skg kak lily suka tgk dia dgn tgi nye hehee :D

shidaR said...

comel qis skg kak lily suka tgk dia dgn tgi nye hehee :D

Ema Blog said...

dah boleh tambah sorang tu Lily...