Thursday, December 27, 2012

Menang Self-esteem Games Book from Atopiclair

Assalamualaikum...

Baru² ni ada join giveaway kat facebook anjuran Atopiclair Asia...join pun dah last minit..sajer jer  nak mencuba nasib... menang Alhamdulillah..tak menang kita cuba & cuba lagi.. :) ....tak sangka pulak bila diorang announce 20 orang yang bertuah dapat Self-esteem Games Book nama lily ada tersenarai... so happy..excited...hehe.. maklumlah 1st time menang giveaway thru facebook ni... :)

Giveaway ni senang jer..just email nama , umur & country...then diorang pilih secara rawak..


ni lah bukunya..Penghantaran dari Singapore...masa sent details tu..diorang kata penghantaran amik masa 2minggu...tapi dalam masa seminggu jer buku ni dah sampai...

Dia yang teruja terima buku ni...buka jer dari sampul tu..tak sempat nak baca dia dah amik bawa p meja study dia...suka dia tengok gambar² kat dalam tu..tak sampai beberapa minit..beberapa keping gambar dalam buku tu dia dah kaler....laju jer... :)


Buku ni mengandungi 300 fun activities yang kita boleh praktikkan untuk anak²...objektifnya untuk membolehkan anak² membina keyakinan diri & melahirkan perasaan yang positif meliputi aspek emosi, sosial,fizikal & intelektual...

Antara Special Section highlight dalam buku ni :-
- Knowing your strengths and abilities
- Expressing everyday feeling and reactions
- Enjoying being unique -like everyone else
- Building relationships by being with friends and trusting others
- Building confidence by getting to know your body and senses


Bolehlah praktikkan untuk Qis ni..tapi baru beberapa helai jer ni lily baca...







31 comments :

Cho Zila said...

tahniah.. dapat sesuatu.. kalau dapat sesuatu walaupun kecil nilainyer rasa gembira... inikan pula sebuah buku yang bagus macamtu dan dapat mengembirakan hati anak tersayang bertambahler seronoknyher...

MAZLIZA ABD RAZAK said...

tahniah

Aju Mohit said...

wah tahniah lily, rezeki qis ni, dapat menjana minda anak menjadi lebih kreatif insya allah

Ratu Hatiku said...

Alhamdulillah... tahniah

maszmadi said...

tahniah, ga oversea lagik tu...
sukalah qis dapat buku yerk...

Miss Zahirah said...

biasa la kak.. bdak2 mmg cmtu..
tu cra dia mmbesar..
dia blajar sesuatu yg baru..
nsib dia kaler buku
klu kaler kt dinding lg ssah.. hihihih

aTieYusof Family said...

Tahniah Wan..
boleh juga guna utk Qis kan?..
psl tablet tu, nti aku tanya kan kwn ku ya..dia cuti Xmass.. murah jak tu kali klu harga Semenanjung..kami beli di Sg Buloh..rm 210 tmasuk pos..bagus juga, install learning for kids jak..:)
nti aku inform ko balik ya..:)

ieda said...

alhamdulillah ... tahniah dik .. bagus nie .. ;)

Qhaifa Nur said...

tahniah....
bagus buku nih.....

nik ros said...

tahniah. rezeki yea.
budak2 mmg suka la kalau buku yg bergambar ni :)

deq's qienz said...

wahh tahniahh..rezeki utk qis la tuhh..hehee

Acik Riotaro said...

thniah..bestnyer..

syiela said...

tahniah.. untungkan dapat buku sebegini... amat bernilai buat kita

~MommyAida~ said...

Congrats Lily..bukan senang kan nk menang..bleh apply ape yg ade dlm buku tu nanti..

Cik Yaya said...

congrate..wahh cm besh je bku tuu..
utk budak2 la...hehe

♥ aiNa yaZiD ♥ said...

Alhamdulillah! tahniah kak. murah rezeki. =) =)

LYAfrina said...

alhamdulillah..tahniah lily n qis... bgus buku ni

Pykaa Pdott said...

taniah sis . :)

Nens Collection said...

bestnyer..dr singapore tu..syok2!

Nurulee said...

Ececeh. Comelnya Qis. Congrats.

Cik Mun said...

tahniahhhhh

Cik Tetra said...

tahniahhh kak lily :)

aisya said...

tahniah kak.. =)

amranaiman said...

tahniah :) ce bukk bukunya nk tgk isi hehe :D

Izan Ishak said...

tahniah lily...bestnya menang buku camtu.

izan dah lama tak join contest thru fb. dulu2 adalah juga menang shawl, coklat, voucer SR. kenangan thn lepas tu...

Hnahdy said...

tahniah :)

mamalieyna said...

Bukan sellu nak bertuah ni..tahniah lily :-)

NzA said...

TAHNIAH...rezeki xtrduga tu...

Ema Blog said...

tahniah

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah lily..murah rezeki

shidaR said...

tahniah kak lily :)