Monday, December 24, 2012

Ada yang Jeles

Assalamualaikum...


tengok tu..ada yang jeles bila mamanye pegang baby..tajamnye renungan tu...hehe...

Baru² ni melawat kazen hubby yang baru melahirkan baby boy...sekarang baby ni dah sebulan dah...dapat juga melepaskan rindu cium bau baby...sedap jer bau baby ni...mula² tu Qis buat tak tahu jer...biasanye budak²  lain diorang excitedkan bila nampak baby..tapi Qis ni tak...no feeling..alahai... macamana nak bagi adik ni.:D ..tapi bila mamanye pegang baby terus cepat² jer datang kat mama..jeleslah tu..bila tanya kat dia nak adik tak..cepat jer dia jawab tak nak...alahai Qis...




35 comments :

aTieYusof Family said...

hihi comel jak bah Qis ni...jeles dia!..haha.. sama lah dgn Pa'e tu Wan, pandai jeles.. tapi klu di tanya mau adik? mau jugak dia.. mo adik lelaki juga bilang nya..haha:D

::NureeN:: said...

lama2 nanti dia nak la tu lily.. dpt kwn main...

aisya said...

haha.. muka tak puas hati kt sebelah tu kak.

trah zain said...

haha.. comel qis ni,, (^___^)

~MommyAida~ said...

HIhihi...samalah cam Aqil jugak..jeles ya amat..ni tak tau nnti dh ade adik, camana gayanya ..huhuhu

Aju Mohit said...

hihi qis lah jeles tu ye, takpe qis mama nak qis ada kawan nanti ;), insya allah lily ada rezeki nanti, pray for u

aimi adilah said...

masak.....hihiihihih.....

qis2.... =)

P.A. said...

mstla Qis jeles...pandangan tajam tuuu..hehehe

maszmadi said...

haha, jeles yerk..... kalu aisha bila tanya nak adik x? dia jawab x nak, tapi kalu tanya nak baby x? dia jawab nak... ha camno tu... haha

Nurulee said...

Haha. Confirm lah Qis jealous mama dia ada baby baruuu.

Hnahdy said...

mesti qis dah fikir macam2.hehehe selalunya budk2 suka baby. tpi pelik plak qis ni kan

mamalieyna said...

Hehe...biasalah tu belum ada betul2x adik sendiri :-)

Pandai jeles eh...

ieda said...

ekeke comel ..
aduhhh kenapa qis x nak adik sayang ..
x per2 ...lepas nie lily kena selalu bawa qis tgk bb .. haa mgkin lepas tuu dia akan terbiasa dan akan rasa nak adik ..

yelah mgkin sbb dia dah biasa seorang kan .. sedikit sebanyak ada juga perasaan cemburu tu .. ;)

Miss Zahirah said...

qis jeles ke tu?? hehehe

Lily@MamaZaraZareef said...

insyaAllah..amik berkat baby boy k..semoga hati qis terbuka minta adik kat mama..hihihi

Pykaa Pdott said...

kcian kat qia jeles . hehe

Mia Liana said...

memang akan jeles..

Nadia Elena said...

hahaha selalu sangat nampak budak kecik cemburu kalau mama dia pegang baby lain..tapi cemburu tu kan tanda sayang..tak gitu? =D

NzA said...

hihihi..kelakar je Qis...abg farouk pn mcm tu ttp sejak blk kg n ada kazen yg comel terus mintak baby girl.....

kak nora said...

lama2 bile qis rasa sunyi takder kwn bermain baru dia mintak adek..dia suh mama relax dulu..

jaakechik said...

ooo qis dengki ehh.. haha... budak2 mmg mcm tu kan. kalau kita pegang baby lain cpt jer dtg kat kita. hihi. sama mcm anak jaa jugak.

Cik Tetra said...

hehehehe. qis jeles. comel jee! biase lettew. dia takut akak tak syg dia lagi. hehehe.

*sorry da lama x dtg sini. Degree sangat sibuk la kak. ni dah study week baru boleh bernafas*

Ena said...

hehe..

dulu irfan pun gitu masa umur 2-3 tahun.. tp skrg pantang nampak baby.. pastu mesti request nak baby jugak.. suh ummi beli lg.. ahahha.. tp tu la.. belum rezeki dier lg nak bergelar abg agaknya..

Ujie said...

yelah, jelas kejelesan Qis. ^__^

nik ros said...

pandai jeles yea..hehe
comel

LuN@_aiDi said...

aaa qist dah pandai jeles,
maknanyer momy qist kena cepat-cepat kasi qist adeq ler neh..hihihh

Cik Yaya said...

hehe almk..hbis la lily..
cmne nk tmbh lg tuuu...^,^ xpe..lau ade nti tu da rezki kan..hehe ^,^

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

qis jeles erk mama pgg baby baru hehehehe

Izan Ishak said...

harap2 tak jeleslah kalau dah dpt adik betul2 nanti ye...

syiela said...

kalau dapat adik nanti mesti dia sayang!

MrS. F!zA said...

bau baby mmg wangiiiiiii..danish dlu kuar wangi sgt mcm pakai bedak..lps tu lama2 hlg dh bau tu..hehe

Deq's Qienz said...

tak tahan tgk muka qis jeles..persis qis anty juga..hehee

MAZLIZA ABD RAZAK said...

he..he...
jeles @ nak (",)

LYAfrina said...

hih..kemain jeling lg qis

shidaR said...

jelingan nk adik kot akak heheee :D