Sunday, November 11, 2012

J.Co Donut Kesukaanya..^^

Assalamualaikum...


Selamat berhujung minggu...Dah beberapa hari tak update blog ni...
mula dah mood tu kelaut... :)



Citer minggu yang lepas..lepas Lunch kat Ayam Penyet Ria...si anak dara ni ajak plak masuk J.Co...dia nak makan Donut..padahal baru jer lepas makan tu...layan kan jer kemahuan dia...sekarang ni Qis memang kuat makan...suke bila anak berselera makan...^^

Donut utama pilihan dia...nyum²

Suka benar dia masuk J'co ni sebab boleh lepak² duduk kat dalam tu...

Setiap kali ke Ct Square memang tak pernah miss lah masuk J.co ni...satu kemestian untuk dia.. :)

Ni pun Donut fav dia...asal ke J'co @ Big Apple memang donut jenis ni jadi pilihan dia...






62 comments :

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

kiutnyer qis!!!
alya suke donut big apple tp salu kutip yg hiasa aje..
badam abes die sapu, mommie dipaksa mkn roti aje.. hahah
die ckp ummi kn tong sampah.. huhuuh.. ;-p

Deq's Qienz said...

Ssdapnya..lama dah xmkn donut b.apel nih..macam trigin la pulakk..hihi..qis nih asek mkn je keja dia ek..okay la mkn byk2 kasi cpt besaq tau.

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

qis suka donut yer....xper mkn byk2 qis nanti cpat besar sikit hihihi...kalu anak2 beselera makan suka tgk kan :-)

Aju Mohit said...

aah kan lily, selagi dia nak makan ikutkan aje, kalau taknak makan kita jugak risau nanti ;)

Ena said...

alahai qis..
terliur lah tgk qis makan b. apple tu.. blh geng dengan irfan & kakak anis.. peminat donut..


mesti lily suka kan bila anak suka makan.. :)

BlueiceButterfly said...

comel qis makan..hehe nak ckit qis :)

Nora Karim said...

amboih sedapnya nampak qis makan... anak2 saya suka Big Apple.. kadang tu kena masuk ikut pintu lain sebab tak nak bg mereka mkn kerap sangat menda manis...

محمد رازيق said...

comelnya qis. saya pun minat gak Jco. hehe. cuma jrg dpt makan. ni yang buat nak gi jcO hehe. btw, tq kak singgah blog, jgn serik dtg lagi. jmput bc: http://mrazqi88.blogspot.com/2012/11/terjemah.html

Gieyana said...

sedapnyer tgk Qis mkn..tetiba rs lapar..:-)

misshannajr said...

bestnya Qis..aunty mau satu boleh?

maszmadi said...

sonotnyer tengok qis makan donut..... berselera sungguh.....

LuN@_aiDi said...

qist pun cm untie jugak suka donut
sbb tuh ler badan untie pun dah bulat cam donut..hukhuk
**aper2 pun qist tetap comeiii^___^

LYAfrina said...

yummmm...
berseleranya qis makan..
cam asya.. x bape suka mkn donat ni.

Cik Yaya said...

suke yer..mummy nyer pon tumpang mkn sekali la kann..
yaya pon suke donut..ngeee..tp xska jnis yg ats dia ade kcang mcm tu..
xsedap la..sedp ke ade kcang?

-takut nek jerawat;p-

Hanif Idrus said...

Gambar 1 lawa......cantik...kiut...

aimi adilah said...

geram tgk nate qis hihihihi

aiEz said...

berselera pulak aie tengok qis makan memalam ni.wuu mana nak cari?hehe...

assalamualaikum akak,lama aie tak singgah sini...

aiNa yaZiD said...

eeeeii cumel nya qis~!

kak Jco sdap. aiNa suka donut yg Qis makan tu... peberet~!^^ hehehhe

Nadiah_Rahman said...

wow , bestnyer =)

azey a.k.a ammi said...

qis suruh mama wat donut yunk. mama kamu buat lagi sedap!

.: iEyLa :. said...

eyh..same plak our favorite..hiks..
comeynye Qis..

~MommyAida~ said...

Happy tgk ank2 suka mkn..anak saya tak suka mkn..susah betul..ni qies suka mkn, lega je tgk..hehee..

Ujie said...

Kat jco ni saya suka yg plain..sdp & tak muak.

Tengok gaya qis mkn tu..mmg menggoda..rasa nk mkn jugak! ^__^

syiela said...

terliurnya tengok Qis makan

maszmadi said...

lily, kena tag join GA yerk.....
KLIK SINI

Cik P.A. said...

qis...mai bg auntie skit ,,,,;)

Ema Blog said...

qis suka donut yer..anak ema suka gak donut..tp lebih suka jilat kemanisan gula pada donut..hehehehe

Lily@MamaZaraZareef said...

x pernah try jco ni tau..slalu lyn big aple dgn dunkin donut je..sbb dkt2 area umah x perasan mane ada kedai jco ni..hehe..nway,pndai qis makan donut. zara sket2 layanla..yg biasa or yg ada choc je die nak..:-P

Rosidah Binti Muhamad said...

Sedapnyer donut tu..comel pic Qistina yg memula tu...

tirahzairi said...

dh lme xmkn...nyum2

aisya said...

yg hijau tu topping apa kak lily?

kalau g big apple suke ambik yg coklat2 je. hehe

aiN NaJwa said...

Qis..minat kite same la..^^ hehe..yang ade kacang, sedap sgt..Qis Comel sgt2..^^

Aleeya Atinza Saaid said...

sedapnye tengok qis makan hehhee

shidaR said...

shida pn suka juga..ttbe tringin kak :)

NzA said...

feveret aunty jugak.....nyum...nyum..nyum...

Eina Shah said...

nice blog...done flow sis....plz folow me back..TQ..:)
http://shaheina.blogspot.com/

Alin Marlini said...

pun baru lps makan ayam penyet...tp makan bawal bakar.

محمد رازيق said...

kak, tq singgah blog sya. hehe. free2, jmput dtg lgi. jgn serik. hehe. tgh tgu akak update.

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

singgah tgk qis yg suka mkn donut hehe

aTieYusof Family said...

ala..la..la..sedap nya tgk qis makan donut tu..dulu2 masa ngidam Pa'e aku sllu mkn donut...hari2 tunggu org jual tu lalu..hehe..
tapi ndak lawan lah donut Big apple tu kan...hehe :)

Miss Zahirah said...

uitt! sedapnyer tgk dia mkn.. terliur.. huhu

rohayu osman said...

sedapnyer donut JCO.. lme dah tk makn.. tetibe rase nk makan tengok si kecik nie makan.. hehe.. menyelerekn..

PILOT LOVER said...

sedapnyer donat tu.. tak boleh jadi ni kene terjah big apple..hehe :)

mamalieyna said...

Best qis dh mkn kuat mkn...yeeeaaa..

Arif pggemar donut jgk, tp bila belikan donut pelik2 camni dia takmau mkn....huu

♥MAMASYAZA♥ said...

big apple pilihan anak2 akak jugak. sedapkan

shidaR said...

datang tgk kak lily dan qis yg tiuttt tu :)

Sa Michaisi said...

Aiyoook! Sedapnye . Hihih , meleleh air liur tengok . Comel sungguh budak ni . Mata bulat, wahaheheh

syiela said...

singgah lagi tengok QIs makan donut :)

(Lizz) http://www.mummycute.com/ said...

anak2 memang suker sangat donut...kadang 2-3 biji pun boleh abiskan..sweet sangat qis ni...

Cho Zila said...

akak suka big apple lagi kot.. tapi jco ker big appleker kalau dah depan mata mmg tak toleh kiri kanan terus ngap...

Mrs Mikko said...

aih, bikin terliur lak tgk qis makan taw..
adehh!

Detective Fiqa said...

tomeyyy si kecik tu. hehehe sedapp nyer dia makan. yum yum <3

Izan Ishak said...

alolo...sedapnya qis makan donut tu! kami pun dah lama tak mkn big apple. anak2 ni kalau pilih mesti yg ada coklat n kacang.

LYAfrina said...

salam lily..lamex update blog..hrp lily sht aje ye

shidaR said...

singgah kak lily..sihat x? qis cmane?

outbound malang said...

salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)

Aju Mohit said...

rindunya kan lily

Juliet_iRa~" said...

sedapnyaaa qis...heee

nak sikit blh?hee

ira pn suka donut y ada kekacang tu..apa ek nama dia kat big apple ntah..huu..

hye k.lily!sihat?heee

::NureeN:: said...

j-co n big apple mmg sedap kan...
lain ngan ellesya.. mesti pink @ purple yg dia pilih

Cik Tetra said...

kite selalu pergi JCO kat jusco tebrau. heee. Wahh qis punya favourite sama dengan kiteee. :D

Miss Zahirah said...

ehh.. sma la dgn qis, kta ska donut big aple jgk.. nyum2

Nurina Izzati said...

comelnya