Wednesday, October 24, 2012

WW:: Kasih Sayang^^

Assalamualaikum...


Yummeh..☺☺...walaupun nampak simple..tapi bila di masak dengan penuh kasih sayang...
hidangan yg simple akan menjadi lebih istimewa..☺☺ & amat menyelerakan...betul tak??....^__^


*Cooked by Mr.hubby...thanx ..♥♥..^__^



30 comments :

Ujie said...

ingatkan lily yg masak..suami rupanya! nampak menyelerakanlah..:)

ieda said...

waahhhhhhhh
tul dikkk
dengn kasih sayang ..
paling best bila dimasak oleh en hubby .. wahhh sgt2 bermakna ;))

JaSSNaNi said...

betul............ setuju.. walupun simple air tangan sendiri.. utk hidangan keluarga tersayang.. puas hati kan.. :) hihihi sedapppp nampak..

.: iEyLa :. said...

erkk....seyes nmpak sedap..gggrrr... :p

azey said...

daging tuh nampak dimasak dengan sempurna...bleh masuk masterchef3 ney

Nieyl said...

ala...sedap nyer....suke2...nak ckit...

aTieYusof Family said...

Sedap nya..
Suami walaupun sesekali masak tapi air tangan dorang kdg2 lebih sedap dr kita kan?...:)

syiela said...

betul.. setuju sangat

Aju Mohit said...

wahhh kreatifnya wat sendirik, ni yang buat qis and husband bertambah sayang ;)

(Lizz) http://www.mummycute.com/ said...

wah memang shedappp ditambah masak dengan penuh kasih sayang... qis mesti suker makan kentang tu kan......

Fyfy Liew said...

Wah nampak sedap! :D

♥MAMASYAZA♥ said...

wow memang nampak sedappp sgttt

Qhaifa Nur said...

kasih sayang dan keikhlasan penyedap makanan kita juga...
sedapnya.....

Deq's Qienz said...

Sedapnyaa..maaf dah lama tak singgah sini.ohya sis nanti kasi address ya.sya nak kasi some thing sbg tanda pkenalan kite..tinggal kat ruang komen sy pon xper..sy tak publish k.

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

alahai lily sedapnyer nengok...hehe

Nurul Iman said...

air tangan buatan suami isteri mencetuskan kasih sayang

maszmadi said...

nyumnyum sedapnyer nampak..... apatah lagi dimasak dengan kasih sayang kan...

Kesuma Angsana said...

he he hebat betul ni!

shameel Iskandar said...

macam mana nak masak dgn penuh kasih sayang tu. heheehe.

erry edz said...

salam perkenalan. nice blog. follow me back yah! :)))))

aisya said...

kak lily, ni kalau tgk gambar saje mesti org ingat makan kat restoran ni. hehe

misshannajr said...

ingatkan makan kat restoran western mana la ni hehe..nmpk sgt yummmmeehhh!!!

Izan Ishak said...

wahhh... husband lily yang masak ni? dah macam hidangan kat restoran gayanya. nmpk sedap sangat tu!

Arjuna Silvera said...

wahhh... lazat dan nikmat

caliph shuriken said...

sy suka simple2 cmni, senang nk makan ^^

aiN NaJwa said...

Wah cidap nyer..!!..yup, betul tu kak, agree sesgt dgn statement tu..bile penuh kasih syg, otomatik, hati pown ikhlas..(",)..

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Thank you all for your kind comments..^^

Ema Blog said...

wah, bestnya..dpt makan masakan si suami

tiefazatie said...

wah..sedap nie sis!

shidaR said...

betul kak..tgk je dah sedap hehee..eh! encik hubby msk wahhh untung akak :)