Wednesday, October 3, 2012

WW :: Doctor to Be..^^

Assalamualaikum...

Setiap perkataan itu adalah DOA...

Doctor to Be..Insyallah...


hehe..tak menahan tengok muka dia kat sini..comel sangat..;p...
apa yang dia happy sangat ni pun tak tahulah... :D

Anak2 adalah harta yang paling berharga kepada kita..setiap ibubapa pastinye menaruh harapan yang tinggi terhadap anak2...sama2lah kita mendoakan yang terbaik untuk anak2 kita...




36 comments :

Everything's Everythings said...

Hahaha ada bakat ni xD
Doktor Cinta ^^

Zurina said...

ya! anak2 adalah harta paling berharta...btul tu...;)

aisya said...

Qis nak jadi Doctor ye?
hehe.. senang la mummy and daddy dia nnti bila Qis jd doctor ni. =)

Ujie said...

Insya allah..dgn usaha & sokongan lily dan suami. :-)

eB said...

betol, drglah nyawa kiter kan? :)

aimi adilah said...

kalo qiss jadi dokter aimi lah org ptme pesakit dia ahhahahahha

.: iEyLa :. said...

comeynyeee....
hope t leyh jumpe doc Qis.. :p

Nieyl said...

insya'Allah...:)Amin...

Kesuma Angsana said...

insyaAllah amin2

Alin Marlini said...

comelnyer doktor cilik ni

maszmadi said...

qis bakal doktor cinta nie... ada love2 kat stetoskop dia... hehe

Nens Collection said...

hehe..tersengih2 anty tgk gambar qis last tu..hehe..hepi bebenor die ye..;)

::NureeN:: said...

amin...
insyaALLAH tiap doa dr kita utk kebaikan anak2... sweet la qis...

Qhaifa Nur said...

comel qis.....
moga impian jadi kenyataan....

Aju Mohit said...

Wahh comelnya doc qis ni, nanti boleh auntie jumpe doc qis, insya Allah Moga doa lily menjadi kenyataan

(Lizz) http://www.mummycute.com/ said...

auntie doakan qis jadik dr k...dr jeliter gitu...

ieda said...

aminnnnnnnnnn .. insyaallahh akak doakan ;)

NzA said...

InsyaAllah...amin.
Akak cuba jugak pujuk anak2 agar salah sorg mengikit jejak pakcik2 mrk jadi doc ttp xde sorg pn yg minat....huhuhu.....

syiela said...

InsyaAllah.. amin... moga tercapai suatu hari nanti

JaSSNaNi said...

wahhh.. besar cita2 nya.. nak jadi doktor ye... hmmmm best.. kalau anak saya plak.. lelaki.. 5 tahun.. nak jadi askar.. kejap2 polis.. kejap2 tukar plak... nak jadi bomba.. lepas tu tukar lagi.. nak bawa lori kontena.. extreme betul lah.. hehehhe

shiyda said...

semoga apa yg diucapkan itu dimakbulkan tuhan :) aminn . .

Siti K------- said...

insyaallah.....comeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyynyer dia...gelak sakan :D

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

Insyaallah..comel jer qis gambo last tgh gelak apa la..suka sgt dia hehehe

shidaR said...

ewahhhh gmbira mama dia snap gmbar hehee :D

Ema Blog said...

sama-sama jadi doktor dengan anak aunty yer...si kakak tu nak jadi doktor perubatan katanya

Imah Dinor said...

amin..doa seorang mudah mudahan d makbulkn...

Cik Tetra said...

hahaha comel tgk qis gelak. semoga cita2 qis tercapai! heeee

p/s: sorry da lame tak jenguk blog akak. kite busy sb baru masuk sem baru. blog kite pon dah lame tak berhupdet. haha

Hanif Idrus said...

Doktor comel..

cik mun said...

alolo..comelnye die..

tiefazatie said...

amin..
sgt comel!hihi

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

singgah ahad :)

Lily@MamaZaraZareef said...

InsyaAllah..mane tau masin nanti btol2 jd dokter kan. Zara pn lately suka main dokter2 ni. Terpengaruh dgn cite katun doc mcstufin kt disney ch tu..hehehe

~Beb~ said...

amin!

caliph shuriken said...

confirm laa, nanti jadi doktor gigi, hikk...

Izan Ishak said...

ameen...

mmg tak menahan tgk gmbr last tu. gelak kemain lagi qis ye... hehehe...

wan nurul hezrina said...

kalau mcm nie pesakit mesti cepat baik sbb doc dia sikjer gelak n senyum.hehehe