Thursday, October 11, 2012

Clairol Herbal Essence Hello Hydration Shampoo

Assalamualaikum...

Iklan Shampoo untuk hari ini...^_^

kalau sebelum ni banyak kali jugalah bertukar² shampoo sebab rambut gugur & kulit kepala gatal (tapi takde kutu ok.. :D ) ...memang tak tahan ngan gatal tu sampaikan kulit kepala luka dek kena garu..Siap pi klinik jumpa doktor, then doktor bagi krim sapu tapi tak baik² juga...Doktor kata kalau tak baik juga kemungkinan ada masalah kulit & dia suruh p jumpa pakar kulit plak..tapi lily tak pegi pun jumpa pakar...


Sampailah satu hari tu terjumpa dengan shampoo Herbal Essence Hello Hydration.. moisturizing shampoo for dry and damage hair...selepas beberapa kali guna shampoo ni memang nampak perubahan..rambut dah tak gugur..tak kusam & the most important is kulit kepala pun dah tak gatal lagi...suke1000x... :) ♫♫♫....Terus terjatuh cinta dengan shampoo ni & menjadi one of my favourite shampoo so far.. :) ...bau dia pun sangat wangi...dengan ekstrak santan & orkid.. sememangnye santan memang bagus untuk rambutkan...


Clairol Herbal Essence Hello Hydration Shampoo..Harga RM14.90 300ml


Duta Shampoo tak berbayar... :D ....  

Jika anda masih tercari2 shampoo untuk mengatasi masalah rambut rosak..kulit kepala gatal...mungkin shampoo herbal essences ini dapat membantu anda untuk mengatasi segala masalah itu..[ececeh...macam duta shampoo pulak dah.. :D ]


Rate for this shampoo ★★★★★ (5/5) ^_^



30 comments :

mamalieyna said...

waaa bagus nih, nak cari jugak la..rambut gugur banyakkkkk..

tq sharing info lily!

Nens Collection said...

eee..bagusnyer..kita kan bertudung..perkara utama mmg gatal kulit kepala..huhu

aisya said...

sy dari dulu pkai pantene je kak. tak pernah tukar sebab dah sesuai dah. :)

Aishah Jahirah said...

saya guna pantene sekarang...gugur gak rambut..huhuu

Imah Dinor said...

tima kasih atas info ni..sgt2 bguna sbb mmg tgh cari syampu yg sesuai tuk cik somi yg ada masalah kelemumur tegar hu ..nnt nak beli n cuba....

maszmadi said...

bagus ker... leh cuba nieh...

Alin Marlini said...

memang tengah tercari2 shampoo keguguran rambut...thanks for the info...cepar2 nak beli ni..

Ujie said...

Wah..boleh try ni! Saya problem rambut gugur. Dah stay guna dove, then pantene..pun sama je.

Yg problem kulit kepala tu, ada kwn beli shampoo khas kat farmasi & ubat sapu..membantu tapi tak pulih sepenuhnya.

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

ok yer lily...nak cari gak la wani pas bersalin mmg prob sikit rambut ni hehe

Qhaifa Nur said...

dh lain botolnya...
skrg guna sunsilk....
rambut x bole bela panjang pasti gugur, potong pendek x pulak...

Fieza79 said...

nmpk nya fieza pun kena cuba jgk lah shampoo ni..mcm best je..kulit kepala pun slu gatal kelemumur dn rosak..aduyaii..

Hanif Idrus said...

Aku sekarang rambut banyak kelemumur... nak cuba gak..

Ema Blog said...

ema pakai botol kaler merah..wangikan

eB said...

eB guna clear tapi laki punyer tuh... color biru... hik3

~Beb~ said...

dulu mse skolah botol die lain. suke gile bau die.. sweet n sgt wangi! kire jdi 1 trend la mse tuh pakai shampoo ni.. hohohoho.

Izan Ishak said...

bagus ni lily... share produk utk mereka yg punyai masalah yg sama.

dulu2 kan izan pernah try syampu ni, tapi sayangnya tak sesuai. rambut jadi kering n pecah2. izan suka baunya yg wangi tu~

(Lizz) http://www.mummycute.com/ said...

wah dah macam ads...bagus2...nanti ai try...lagipun tak penah pakai lagi shampoo ni...

Aju Mohit said...

alhamdulillah selesai nasalah kepala gatal ye lily ;)

cik mun said...

iye???nak cubelah..rmbut mun pun dah rusak ni..

tiefazatie said...

ifa pakai yg warna pink..best!hihi

Fyfy Liew said...

Fy pun pakai yang ni jugak. Best! Wangi je.

azey said...

amboi kak wan..tak ingat kat azey lagi ke?? :(

shidaR said...

nicelah! shida blh try shida ade msalh yg sama nih kak...thanks :)

Qaseeh Tolia said...

Kena mintak commission tu sbb tlg promote free..

..::..aRe-Na..::.. said...

nak cuba cari jgk la nti hehehe...leh jd duta shampoo ni..gaya dh ada tu hehehe....cantikkk

Run Away said...

lama tak singgah sini...;d......rambut yana pun memang ada kelemumur..kena cuba ni...

aimi adilah said...

rambut aimi x sesuai r dgn shampoo nie.... ari 2 pna pki makin truk =(

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

singgah ahad :)

Lily@MamaZaraZareef said...

ooo..bgs eh shampoo ni..lehla nk try jugak..^__^

wan nurul hezrina said...

wah!bleh trynie sbb nuulnie hah rambut sik gatai n paling tensi banyak luruh...huhu

eh lawalah header baru.qis pakai tudung tomei