Tuesday, October 9, 2012

Aeon Member / JCard Day..

Assalamualaikum...


Aeon member/ JCard Day @Aeon Bukit Indah Johor..
04.10.2012 , 10am-11pm

Lepas menjamu selera dengan CKT yg marbeles tu...terus menuju ke Aeon bukit indah...Memang jem giler lah time ni...parking pun susah nak dapat..berapa kali pusing sampai hubby dah putus asa nak balik rumah jer...nasiblah akhirnye dapat gak parking tu pun kena parking jauh...Masuk jer dalam jusco tu...ramai giler..mengalahkan shopping nak raya..dengan promoter yang terjerit2 guna pembesar suara mempromosikan barang diorang...


pergi tingkat paling atas..lagilah meriah nye...harga runtuh Diskaun sehingga 70%...Bantal..towel..set cadar..pakaian kanak2..memang rambang mata dibuatnye..dengan harga yang murah..tapi..Alhamdulillah dapat mengawal nafsu... :) ...membeli ikut kemampuan bukannye keinginan semata2..^__^ 

Turun bawah plak (tingkat 2) tengok pakaian ibu & bapa...pun rambang mata juga..adeiihhhh....tak boleh lama2 kat situ...terus turun bawah nak beli barang2 dapur plak...


Nasiblah time ni kaunter semua buka..siap buat kaunter tambahan..tak lah beratur panjang time nak membayar tu....cepat & pantas jer.. :)

Time ni diorang tengah promosi beli Nugget sebungkus RM10 dapat percuma 3 bungkus Nugget lagi...mula2 tu hairan gak lah napa ramai sangat orang kat situ..hubby pun pegi nyibuk jugalah tengok...dapat jugalah dia empat bungkus nugget...Nugget ayam,ikan & beef...tengok tarikh expired pun lama lagi tu sept 2013....

ni lah nugget2 tu..hubby beli nugget Ayam..dapat free nugget ikan & beef...Beli 1 percuma3..rezeki..Tempura chicken Nugget & beef nugget tu sedap..
Qis suka makan beef nugget..& Fish nugget tu belum cuba lagi...^^




29 comments :

aisya said...

kalau sy mmg tak sanggup la nak bersesak macam tu kak.. boleh pitam dibuatnya. pergi pasar malam pun dah rasa macam berpusing2, ni kan pulak tmpat2 yg mcm ni. huhu

:: Mrs.Eady :: said...

ramai nyer..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah dengar mcm best beli satu dpt 3 hehehe..jenuh mkn nugget la qis pas ni hikhik

Nens Collection said...

rezekinyer beli 1 dpt 3..pehhh..puas hati dpt makan nugget!

nens kalo g soping mmg xleh bwk ammar, asik duk kejor die jela..rela g berdua jek..tp ayah die plak x terkejor ibu die,sume nk dirembat!..haha

(Lizz) http://www.mummycute.com/ said...

comel reben pink Qis...geyamm tau tengok sicomel Qis

hari tu ader gak pergi kat Aeon Mid Valley ramai sangat orang terutama cina....Jusco ni dah bertukar ke Aeon kan...

Nieyl said...

wah~best nyer....klu nieyl..penuh troli tuh..hehe~

dayteenlea said...

saya pegi jugak.hahaha jem! paking luar je. menapak masuk.hahaha


puas beli nugget sebab pakat dengan kawan.hahaha

Miz Sitti said...

Lizz JUSCO da bertukar menjadi AEON.dorg nak selaraskan semua..kat midvallley memang sesak sgt time JCard..tapi bestnya dapat beli barang dengan murah dan berbaloi dengan wang..

Ujie said...

awal2 dulu suka la nyibuk time J card day ni, suka beli cadar branded tapi rege diskaun. handbeg/kasut saya tak minat.

tapi skrg dah malas nak bersesak. nak cari parking punyala susah. kecuali dah aim sesuatu brg, mmg elok pegi time ni. Ada diskaun & dpt baucer kalo spend lebih rm100.

.: iEyLa :. said...

alolo..comeyy nye Qis..

Aju Mohit said...

wah meriahnya jcard day, memang sedap kan nugget tu lily, biasa kat giant beli 1 percuma 1, yang lily beli mmg terbaaerkkk hihi

Ema Blog said...

bab sale memang orang ternanti-nanti..

Imah Dinor said...

berbaloi jugak besesak dpt beli naget dpt free lg tu...teringat time soping raya org sesak ya ampun....

Qhaifa Nur said...

ramai betul org....mesti murahkan...
selalu pergi kat Kepong saja itupun dulu sekarang langsung x jejak......

maszmadi said...

wah!!! ramainya orang, kalu hubby masz xkan dia jejak time ada sale nieh, dia x suka bersesak2, nak shopping pon tengok orang xder baru dia ajak pi, kalu x... harapan..
sian kita kalu shopping x merasa lah harga2 runtuh tu... huhu

Qaseeh Tolia said...

He.he.. tak pernah lagi alami situasi camtu, cuma tak de beza kot dgn SOGO... macam nak pengsan..

LiLy @ MaMaQiStInA said...

LIZZ : a'ah..dah tukar dah ke AEON..^^

::NureeN:: said...

tak tau pon hahha walhai aeon queensbay tu mmg sllau pegi..

aimi adilah said...

best nye....... rugi x g =(

~Beb~ said...

wawawawa best! tp mmg murah sgt klau jDay nih.. suke

ieda said...

yesssss membeli belah dayyy ! ;))

caliph shuriken said...

wahh, minggu ni msti kenduri nugget laa kn, hikk...

LYAfrina said...

waaa.. ramainyer org..mestila org ambik kesempatan ni nk mborong kan...
rezeki la tu lily..hari2 la qis makan nugget ye

shidaR said...

amboiii untung sgt la kak..beli 1 pcuma 3 hehee..jgn ade yg kaut bt jual balik sudahhh heheee :)

shidaR said...

tgk tempat tu pun tau sesak org ramai huhuhu...camne la tu kne berasak2 dah la bawa troli lg heheee :)

mamalieyna said...

waaah meriah betul..seb baik dpt kawal nafsu eh..hehe..

part nak membayar leceh tu, tp nasib semua kaunter bukak ye, kalau tak penat jugak menunggu turn tu, bosan..huu~

waaa nudget..murah betui..

tiefazatie said...

wah..sgt murah tue!beli 1 percuma 3!

Izan Ishak said...

berbaloi2 dpt beli 1 free 3 tu. kalau kat c4 sblm ni izan pun pernah beli beli 1 free 1 aje.

kalau izan yg anak 5 ni mmg tak boleh pegi time ramai org camni. kompem ada yg terselit2 nnti...

wan nurul hezrina said...

mak aii rugi tak g beli beli 1 percuma 3.huhu..tak tahan kalau anak lebih dr 2..huhu tapi nurul yang baru 2 anakpun mcm pening org ramai2nie