Monday, September 17, 2012

Tenang & mendamaikan.. ~ Tinagat Beach ~

Assalamualaikum...

Happy Monday & Selamat bercuti buat yang masih bercuti..Have a nice day... ^__^







Tenang & mendamaikan jiwa...pemandangan di waktu pagi...gambar2 yang hubby sempat ambil semasa cuti di kg @Tawau,sabah baru2 ni...bila tengok gambar2 ni rindunye kat kg halaman...Tinagat Beach..salah satu pantai yg terdapat di Tawau sabah...& menjadi tarikan pengunjung di hujung minggu...

Pantai ni berdekatan jer dengan rumah mak kat kampung..jalan kaki tak sampai 10minit dah sampai...disebabkan keterujaan hubby dengan keindahan pantai ni..setiap pagi dia tak lepaskan peluang untuk menikmatai keindahan ciptaanNya...


23 comments :

syiela said...

sungguh cantik dan mendamaikan... bestnya lily kalau blk kat lepak kat situ.. (tetiba sangat jeles)

MamaEma said...

cantiknya....memang mendamaikan

LYAfrina said...

sgt cantik & mndamaikan. minda terasa tenang & rileks kan..

Izan Ishak said...

Allahuakbar... mmg sangat2 cantik! kalaulah kat sini ada pantai cam tinagat beach mau hari2 pegi rasanya...

Aju Mohit said...

Memang cantik lily, cantik gambar yang husband lily amik ni

mamalieyna said...

cantik....bestnya dapat menikmati keindahan laut secantik ni setiap hari...teruja!

~Beb~ said...

mmg ctk gile2.. lah kg di tawau? tawau tuh dah dekat dgn sipadan kn? sll nak ke sane n nk curik2 mne2 flgt murah ke sne.. blom lgi ade kesempatan :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah lily cantiknyerrrr....view sangat indah...mmg mendamaikan la tambah2 boleh lepak2 kt situ....best sgt2 :)

Hanif Idrus said...

cANTIK...BARU DENGAR TENTANG INI..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

~Beb~ : dekat jugalah dengan sipadan tapi yg lebih dekat Semporna..lily org Sabah ni tak sampai2 lagi kat sana..hehe..tapi mmg plan satu hari nak pegi juga.. :)

aisya said...

masyaAllah cantiknya kak.. best kan kalau rumah kat tepi pantai ni.. boleh selalu ambik angin jalan2 tepi pantai.. =)

aimi adilah said...

seronok nye kg dkt dgn pantai =)

Nens Collection said...

cantikknyer!

ieda said...

memang mendamaikan dik
cantik tempat nie
pic pun cantik ;))

maszmadi said...

cantik..... bestnyer kalau rumah dekat ngan pantai, kalu masz pon tiap2 ari pagi petang kompem nak pi pantai... tenang jerk tengok laut...

Kesuma Angsana said...

cukup2 mendamaikan!

NURULHANIF said...

wah cantiknya..

.: iEyLa :. said...

nice view kak.. :)

shidaR said...

mmg tenang kak shida suka tgk tau.. :)

shidaR said...

oh ya kak..nnt join tau GA blogger feroz tu ade hadiah domain...tp kalo kak nk hadiah domain free tu kak kne follow syarat dekat blogger mia sbb dia yg sponsors domain free tu..xde lg stakat ni yg follow syarat2 kak mia tu..ni web dia >> www.mialiana.com

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

cantiknya.. dulu ila honeymoon kat sabah.. ada rezeki nak bawak anak2 ke sana

Phat said...

wah cantik..mesti best kg tepi laut

aimaniman said...

cantiknya.. untung org sabah.. jauh dr hiruk pikuk bandar dan pencemaran.. jeles...