Thursday, September 20, 2012

Mereka yang Comel...^^

Assalamualaikum...

Jom cuci mata tengok mereka yang comel2 ni..hehe.. :D

My sweetheart...alolo..comelnye kamu..hehe..siapa lagi yg nak pujikan.. :)
kemain lagi posing tu...

Seriusnye muka..kita panggil dia anak cina yang susah nak senyum..
senyuman dia sangat mahal..tapi bila senyum..pergghhh..tergoda habis.. :D

anak cina juga..sejibik muka ayah dia..ni plak murah dengan senyuman.. :)

anak adik..tua 5 hari jer dari Qis...petah sangat..geram jer bila dengar dia bercakap..
macam org besar jer..

kak chacha...kakak kepada yang susah nak senyum tu.. :) ..masa baby dulu rapat ngan lily...time tu Qis masih dalam perut lagi...

Muka garang tapi baik hati..macam daddy dia... :) ..esok2 bila dah besar jadi pengganti daddy..moga suksess macam daddy juga ye...^^


Antara sepupu Qis yang bebilang bangsa..ramai lagi sepupu2 dia yg lain...time ni ktorg buat photoshoot ramai2 ngan adik beradik yang lain (7sisters)...memang syoklah sekali sekala kluar beramai2..berpoyoshoot...shopping2.. makan2...tapi gambar ktorg berpoyoshoot tak yah lah enterprame sini yer...cukup mereka2 yang comel2 ni jer.. :)

 Antara mereka2 yang comel ini siapa posing yang paling mengancam..hehe... :D




20 comments :

~najwa~ said...

Posing paling mengncam...


Jatuh kpd qis...yeay!!

aimi adilah said...

nak yg susah nk senyum 2 blh x?? ahahhahahhah

Kesuma Angsana said...

he he mmg comey cuma last tu garang semacam je takut

aisya said...

Qis tu gaya model profesional je. hehe.. mesti seronok je Qis balik kampung ni sebab byk kwn. hehe

Nens Collection said...

opkos qis palaing ngancam..hehe..kasut tu mahal tuu...hehe..

sume comel2..muka pon lain2 parasnyer..hehe

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

mestilah Qis yang paling ngancam dengan sunglas nya lagik...owww auntie tergoda gitu

Aju Edy said...

alahai memang comellah lily, nak2 model no 1 tu hihihi

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah comel2 semua..qis pandai posing ala2 model cilik gitu hehe

Everything's Everythings said...

Hahah saya vote model yg pertama tu ;P
comelnya pose dia ^^

Qhaifa Nur said...

geram tengok..comel2 belaka......

eB said...

best3...
geng la ngan A & A... berbilang bangsa... besttttttt sgtttttt :)

maszmadi said...

ofkos lah posing qis yang paling mengancam, kalu x pilih qis takut nanti kena marah ngan mummy qis plak..... haha

tapi yang paling last tu memang garang lah dia.. macho pon ada gak..

syiela said...

mmg sangat ohsem... cute2 semua :)

aimaniman said...

comel2.. rasa nak cubit2 pipi satu2..model? yg mulut mak bedah aar..

Alin Marlini said...

amboi kasut model 1...mengancamlah..hehehe

Hanif Idrus said...

Yang atas tu memang bergaya ler

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

wah, bestnyer... model smua comel2..
tp yg pkai spec htam too, bg markah lbey sikit.. hehehehe

duniafana said...

suma sempoi....

Sop Nama Saya said...

foyoo.. model cilik :)

Cik Tetra said...

mestilah qis paling mengancam! hehe