Tuesday, September 25, 2012

Legoland Malaysia

Assalamualaikum...

Hubby cuti baru2 ni sempatlah jalan2 kat Legoland kejap...Tapikan....bukanlah masuk dalam tu..just jalan2 kat luar jer jadiklah..hehe....sebelum balik & menetap di kampung next year...nak jejakkan kaki ke dalam tu juga...insyallah moga dimurahkan rezeki.. ^__^

sebenarnye nak amik gambar kat depan tu..tapi nasib ktornglah time kitorg datang tu diorg tgh buat pentas untuk karnival baru2 ni...so dapat amik gambar macam ni jer..... :(

walau apapun si anak dara tetap happy...mula2 tu ada gak dia wat perangai tarik2 tangan kita 
nak bawa masuk dalam..alahai sian dia....tiket mahal lah sayang..nak2 lagi ujung2 bulan macam ni...takat nak jalan2 kat luar ni boleh lah..hehe... :) ...   opppsss... Qis terseksi nampak cepender dah...sluar longgar...pinggang kecik sangat.. :)

Ntahlah apa yang dia happy sangat ni...

Salah setting...gambar Qis plak blur...


Masa ktorg pegi ni..tak lah ramai sangat orang...maklumlah weekdays kan..tapi tak tahu lah plak kat dalam tu ramai ke tak...tempat parking pun banyak kosong...jauh jugalah jalan kaki dari tempat parking nak ke dalam ni...sempat berpeluh2 baru sampai...tapi si anak dara ni kemain excited siap ajak mamanye ni berlari2 lagi...



27 comments :

Nens Collection said...

hehe..sy pon pikir 14 kali nk masuk dlm tu..tiket mahal tu..tp mahal2 pon org ttp ramai kan..ape keje la deorg ni..kaya benor..hohoho

akak guna setting ape ntah nk blurkan gambar last tu..?

cik atie said...

teringin gak nak pegi.. tapi tunggu next year la kot.. hehe

faizfakhirin said...

macam best jerr

~najwa~ said...

kalau yg anak bederet ni lagi takut nak masuk....tiket mahal.uhuhu.

Ujie said...

mahalkan..
nasib baik saya tak teringin. tapi kalau ada anak payah gak ni..

Qhaifa Nur said...

mmg nak pergi, apa2 hal kumpul duit dulu....

noornazuha said...

x g lagi sini...x tau bilaaa...hehehe

syiela said...

kat luar pun ok.. akak tengok kat sini je la :)

maszmadi said...

tenagh tunggu kut2 lah ada sesapa nak sponsor kami masuk dalam tu... haha

erm taun depan nak balik kampung n trus menetap kat sana ke?

(Lizz) http://www.mummycute.com/ said...

nak gak gi tunggu hujung2 tahun ni la..bawak2 anak mesti dierang happy sangat ni,,,

Ema Junaiha said...

satu hari nak pergi juga..

cik mun said...

nak pegi jgak..

aimi adilah said...

puyoo dah g ye... ari 2 aimi g karnival 2 je x g pon legoland 2.. sb tiket mhl sgt 2 yg mlz nk g...

xpe kak nt bulan dpn ade tmpt hello kitty kt 2 c2 gak.. murah je 60++ blh bawak qiss...qiss mst suke =)

aisya said...

bukan main seronok lagi Qis tu kan.. hehe.. Kak Lily, berapa RM jugak per entry?

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Aimi : pegi kat luar jalan2 kat luar jer ni...
owh ye ke..boleh lah bgtau hubby nanti...mesti Qis suka tu.. :)


Aisya : Harga tiket dalam RM140 utk dewasa & kanak2 110..kalau tak silap lah..kalau dah tiga org ni lebih kurang dekat RM400 juga...berpikir banyak kali nak masuk.. :D

LiLy @ MumMyQiStInA said...

MasZ : Insyallah..dalam perancangan tapi confirm kot tahun depan balik duk kg dah..skrg tgh mencari agen(kontena) utk pengangkutan keta & barang2 ni...

LYAfrina said...

xpela lily..walaupon kt luar..leh gak jejak kaki kat situ.. itulah..tiket mahal sgtkan/...

Ummar Zaqwan said...

suka semua gamba tu, lawa. pandai amek :)

mamalieyna said...

hehe...bergmbr kt luar dl, mana tau nnti ada rezki kan jejak kaki ke dalam pulak..hehe~

amboi kemain happy nye qis.. ^_^

Siti K------- said...

waaaaa....lama xdtg cni...rindu nak tengok akak ngan qis....da besar dah dia.....hehehe...happy giler qis :D

Aju Mohit said...

Happynya qis, memang mahal tiket dia kan lily, tak brbaloi rasanya

Everything's Everythings said...

Betul tu mahal..
nak2 kalau adik beradik ramai lgi la fikir byk kali nk masuk..
kenapa lah mahal sgt ooo turunkan harga dia kan? ;P

caliph shuriken said...

jauh kt selatan tempat ni, huh...

Alin Marlini said...

Budak2 memang nak sgt gi Legoland. Siap kumpul duit sendiri..hehehe

shidaR said...

sweetnye..kemain lg qis yer hehee..kak sehat ke kak?

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

teringin nk pg legoland..tp ingat ker tiketnya mak aiii mahal juga la hehe...best tgk lily dan qis ceria jer :)

Cik Tetra said...

wahh akak da nak balik kg ke? dah x duduk JB daa?