Sunday, September 23, 2012

Dah Lama Tak Tukar...

Assalamualaikum...

Selamat berhujung minggu....

Hujung minggu macam ni duduk rumah jer lah ktorang... nak kluar hubby keja... cuti hubby adalah weekdays(khamis & jumaat)...

Perasan tak apa2 perubahan kat blog ni... :) ... Semalam tetiba rajin plak nak tukar background & header blog ni..rasanye dah lama dah tak tukar..dah setahun lebih kot...buat yang simple2 jer...maklumlah tangan kita ni tak kreatif... :) ...

Oh ya..buat follower yang baru..thanx ya sudi follow....maaf kalau lily lambat nak follow balik...Since balik kg hari tu...lily tak follow lagi follower yang follow kat blog ni...bukan tu jer...shoutbox pun lama dah lily tak tengok...memang lily jarang tengok dah mesej kat shoutbox tu... tapi lily hargai setiap jejak korang kat blog ni...Insyallah...lepas ni nak merajinkan diri nak balas jejak2 korang semua kat shoutbox tu...selain tu nak merajinkan diri juga nak mengupdate blog ni...kalau boleh nak update hari2.. itu pun kalau ada citer yang nak di kongsikan.. :) ... harap2 takde halanganlah nak buat semua tu...jangan penyakit 'M' tu datang balik dah lah.. ^_^



15 comments :

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

boleh buat tera tu kira kreatif la hehe...cantik :)

mamalieyna said...

hehe..perasan sgt...simple tp cute~ so, lily bleh la buatkan utk eina eh..hee~ kalau dh boleh, bgtau, nak cari2 gmbr sesuai.. ^_^

Aju Mohit said...

Pembaharuan buat kita lebih bersemangat kan lily, emmm kalau boleh kan lily, Font kat entry ni mcm susah sikit nak baca, ke mata Aju yang salah? Hihihi rasanya kalau tukar jenis Font tu lebih mudah nak baca, just pendapat Aju je ye lily

Aju Mohit said...

EH ok dahla lily, mula2 tadi mcm Susah nak baca yang ini ok!!!!! ;)

Sop Nama Saya said...

Ok kemas nak menarik :)

Everything's Everythings said...

Wahhh cantik2
hitam itu cool ;P
saya juga antara follower yg baru2 tu xD

Tinta Lana said...

Assalammualaikum.

Kak, saya suka appearance baru ni, hehehe. nampak cam classic vintage jep,cewaahhh >_<

cik azLyzah⊙.☉ said...

cntik ape header tu..
btw saye dah follow awak..follow back n salam kenal^^

ieda said...

cantikk
akk perasan background nie dari semalam rasanya kan .. ;)
simple & nice
akk pun suke simple2 x suke serabut2 nie .. ;))

header pun sweet !

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Wanieys :Thx..buat simple2 jer ni.. :)

Eina : Thanx Eina..Nanti eina bg jer gambar erk..Insyallah..boleh jer lily buatkan..

Aju : Lily dah tukar font :)

SOP : Thx ..^^


Everything : Thx ya sudi follow..dah follow awak juga.. :)

Tinta Lana : TQ.. :)


Cik Azlyzah : Thx..dah follow awk juga..^^

Kak Ieda : a'ah..dari smlm lagi tukar..suka yg simple2 jer..Thx akak..^^

~Beb~ said...

cantikkkk

shidaR said...

simple tapi unik kak create tauhehee..suka header baru akak :)

StuntWomanWho :) said...

Comel lah anak :D

Ena said...

cantik..


ena jugak la dok mcm tu jugak.. nak update pun malas inikan pulak nak godek2 tukar itu ini.. ishhhh teruk betul kan.. hmmmmmm..

Cik Tetra said...

heee cantik!