Wednesday, September 19, 2012

Bercanda Di Tepian Pantai #02

Assalamualaikum...

Sambungan citer dari entry sebelum ni...

Raya ke tiga beraya kat rumah kawan2 sekerja dulu...terubat rindu kat diorg setelah lama tak jumpa since lily berpindah ke sini (JB) ikut hubby...tapi sayang tak nyempat nak amik gambar dgn diorg..sibuk bersembang sampai lupa nk amik gambar...

Balik beraya dari rumah member dah petang..dah alang2 nk balik rumah tu sempat lagi hubby ajak singgah pantai [ Tinagat Beach ]...katanye bukan selalu nak lepak2 kat pantai pun...lily ok jer.lagi2 si anak dara ku tu..happy kemain...sampai baring2 atas pasir...layan kan jer dia...

 Layan dulu gambar mak & anak..AMARAN : Entri yg dipenuhi dengan gambar..
so layan jer lah ye..kata rindu kan.. :P ....

 kami yang sedondon..sehati & sejiwa...si anak yg malas dah layan
mamanye posing..tak sabar main pasir dah...

Aksi dua beranak..ntah apa2 jer yg ditunjuk tu..propa jer lebih.. :D

Happy kemain dia dapat pijak pasir...

 see...selamba jer dia baring atas pasir tu....

 peace yaw... ^^

 kemain muncung mulut tu..candid ni.. :)

Oppss..tetiba gambar mummy plak..muka semakin bolat... ;p

 cheeky face..mummy tengok pun geram..macam2 ragam dia...

Comel..^_^

 Like...^^



Nice view dikala senja ...~




17 comments :

aimi adilah said...

seyes geram tgk qiss ni...aish.... =)

~Beb~ said...

happy family.. semoga ikatan kasih syg erat smpi ke surgaNya.. sronok tgk.

Nens Collection said...

comelnyer 1 famili ni..hehe
suke sume gambar..penuh dgn kecerian..;)

Qhaifa Nur said...

seronok qiss pergi tgk laut...
suka sangat gambar last tuh cantik....

maszmadi said...

cantik lah gambar dua beranak kat jeti tu, eh jeti ker?, tapi sayang muka qis yang cute tu x nampak...

Ujie said...

Suka gmbo qis niarap tu..

Cantik sgt gmbo yg last!

*bestla lily, pntai sabah cantik2!

MamaEma said...

cantiknyerrr...geram tgk qis..

(Lizz) http://www.mummycute.com/ said...

sangat kiut qiss ni...pandai berposing boleh jadik model tudung qiss ni...

nadia farhana said...

suka tengok chantek sangat2 :)

ch000tz axoera ヅ said...

Qissssss!!!! lama tak datang sini.........how r u sis :) comel betul qiss pakai tudung :)

LYAfrina said...

lya pon suka bersantai kat pantai..tenang je.. tp pntai ni nmpk cantik & luas je... air nmpk tenang..beza dgn kat sini..ombak kuat..kawa xdelah seluas ni.. dia mcm pesisir je...

kiut miut sgt qis.. comel dia wak cheeky face tu

MaYa MustWany said...

alahai rindu nya ...
lama tak jenguk sini..rindu tgk muka qis yang comel n akak yg sweet

Alin Marlini said...

22 comel :)

Hanif Idrus said...

Happy family and kiut daughter

mamalieyna said...

weeiii teruja next nak bb girl pulak...hee~

manis sungguh mak dgn anak baju sedondon.. ^_^

aisya said...

ni kalau Qis ade dpan mata mmg dah cubit2 dh pipi dia sbab geram.. hehe.. kak lily pun nmpak makin berseri-seri.. hehe..

Cik Tetra said...

suke tgk qis pakai tudung cenggitu. comel!