Monday, September 24, 2012

Aktiviti di Kampung

Assalamualaikum...

Syok jer tinggal di kampung ni...banyak jer aktiviti boleh dibuat...pikiran pun rasa tenang jer dengan suasana kampung yang mendamaikan...yang paling happy tentulah  si anak dara ku ni....ramai kawan bermain..tak lah terperuk kat rumah jer...^^

petang2 main badminton...ececeh...kemain lagi Qis tu..bulu tangkis tu mesti dia yg nk pukul dulu..kalau tak dengarlah suara merdu dia 'menyanyi'... kakak2 , abang terpaksa mengalah.. :)

posing tetap posing...siap cekak pinggang lagi...

Happy dia dapat main kat luar..kalau kat sini (JB) terperuk jer 24jam..sian dia..

kakak2 panjat keta dia pun nak juga..

muka happy...

selain tu... ni salah satu aktivi setiap petang...jalan2 kat pantai...



20 comments :

Nens Collection said...

kalo balik kampong kite..mcm2 aktiviti kan..sonok yg amat..mula la teringat time kecik2 dulu duk main sana sini..;)

.: iEyLa :. said...

gaye ade dah tu...hiks...
comey la Qis ni..

aisya said...

best kan kak duduk kampung.. tenang je.. hehe

cik atie said...

hehe.. duk kampung memang best... suasana dia lain... atie pon lepas grade je terus dpt keje kat kampung sendiri... sekali sekala tu boleh la kalo nak g jalan ke bandar...

syiela said...

bestkan kat kg bebas je.. tapi kalau balik kat rumah kita mmg la terperap je kat rumah

Gadis Kampung said...

comelnye muka anak awak...teringat zaman anak dara dulu..GK suka juga main badminton nie..

Ujie said...

Waduh..terbayang ketenangan tinggal kat kg lily ni. syok!

*cute je qis cekak pinggang!

Qhaifa Nur said...

seronok dapat balik kg...fikiran tenang seketika.....

(Lizz) http://www.mummycute.com/ said...

kiss posing gaya model gitu....comelllls

Kesuma Angsana said...

betul tu sebab tu KA masih stay di kg hehehe

maszmadi said...

qis dah gaya pemain badminton pro dah tu... hehe seronok dia dapat kuar umah kan.....

nur farahin binti sulaiman said...

putih la qis :)

NzA said...

suka tgk wajjah ceria Qis..yg plg best kg lily tu dkt pntai.....

mamalieyna said...

happynya budak2x.. bestkan dapat abadikan gambar anak=anak riang bermain mcm ni..

waaah Qis posing tak ingt..hehe~

psst nanti eina email eh, line tak clear pulak kt rumah ni..jap ok jap ko.. kalau tak sempat mlm ni, esok la eh..huu~

Aju Mohit said...

Seronok kan qis, kawan2 ramai, nak main pon seronok kawasannya luas ;)

Ema Junaiha said...

nanti besar qis jadi wakil negara yer...

shidaR said...

ewahhh qis..pndai ke tu main bdminton hehee..jgn slp2 pi katokk org plak hehee :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah qis happy jer dia dikelilingi kwn2....

Cik Tetra said...

wahh bestnya kg ade pantai.

Iha Zaliza said...

Alhamdulillah, seronok tengok gambar2 ni.. :)