Monday, August 13, 2012

Hadiah & Kad Raya Dari Rakan Blogger..TQ..^^

Assalamualikum...

Salam 24 Ramadhan...

1st entry dibulan Ramadhan.. :) ....Apa kabar korang...moga sihat2 jer ye..maaf lama menyepi & tak menyinggah ke rumah Uolls...& terima kasih buat yang sudi singgah ke blog ni wlupun takde entry baru & bertanya kabar...ktorang sihat2 jer..cuma mood nak berblog jer ni yang takde..

Macamana persiapan raya korang??....ktorang Alhamdulillah..dah siap sepenuhnye...Baju raya dah siap sebelum puasa...Duit raya pun dah tukar..siap masukkan dalam sampul dah...minggu ni pun mesti ramai dah yang start cutikan...termasuklah hubby lily dah start cuti semalam...tapi hari khamis ni barulah ktorang bertolak dari johor ke KL..& petang jumaat flight KL-Tawau....akan bercuti di kampung selama 2 minggu...yeayy..tak sabarnye...^__^

 Oh ya..nak abadikan disini hadiah yang diterima dari rakan blogger...Masz & Shida...terima kasih buat korang...muahhhh..♥

Hadiah dari maszmadi...Thanx mas atas hadiah yg super comel ini..sebelum puasa dah terima hadiah ni..tapi baru skrg dapat buat entrinye... :)

comelkan..siap ada nama lagi..lily dah gantung kat keta...tak silap ni hasil tangan mas sendirikan..sangat kreatif...suke2x..^^

Hadiah dari Shida...tempohari ada join Awesome giveaway yang dianjurkan oleh shida..& tak sangka plak ada rezeki nak menang...Shawl tu sangat cantik..bolehlah tambah koleksi untuk raya..sesuai jer warna tu dengan tema ktorang... & kad raya design by cik shida sendiri...1st kad raya yang di terima..TQ so much shida..^^

Bonus raya dari nuffnang.. :) ...boleh lah top up apa2 yang patut untuk  raya ni..Thanx nuffnang...^__^





23 comments :

eB said...

tahniah :)

maszmadi said...

wah lama tul cuti raya lily yerk, sonot la qis dapat jumpa tok kat tawau nun... hehe

Ujie said...

assalamualaikum lily!
lamanye menyepi. ramai gak blogger yg tak update blog sepanjang Ramadhan ni..termasuk lily.

*wow...cuti 2 minggu!
slmt hari raya lily & family!

aisya said...

Lama akak menyepi.. rindu pulak nak tengok Qis.. hehe.. Qis puasa tak kak? =)

syiela said...

alhamdulillah rezeki ramadhan...

bonus tu yg buat akak jeles :)

Nens Collection said...

akak harus bersemangat sbb dpt bonus dr nuff..sy ape pon xdok..huhu

Wanieys said...

wah dapat bonus dr nuffnang...bestnyer...murah rezeki lily :))

mr pot n mrs lat said...

nice entry . . lamenyee takk blogwalking . . btw , nice entry . . jom singgah page sy . . ade entry cdey pasal hari raye :)

LYAfrina said...

wwah... rezeki belaka ni.. esspecially bonus berblog tu... blh la buat belanja raya kan... lama gak balik kampung ..2 minggu ye,. apa2 pon lya doakan moga semuanya berjalan lncr...

salam ramadhan & salam aidilfitri
maaf zahir & batin

Tinta Lana said...

Salam.

Wahhh..rezeki berganda2 tu kak. Sumbat suma lam satu entry ^_^

Tahniah! :)

mamalieyna said...

Alhamdulillah rezki..

eina pun tgh tunggu cek en nuffnang ni, mcm tak sempat cashout before raya je..huu~ takpela topup after raya..hehe~

selamat menyambut syawal..bestnya lama di kampung halaman.~

ieda said...

wahh cantik adiah dari masz tuu
memang cute ..
tahniah lily .. alhamdulillahh rejeki nak raya kan .. sape nak bagi kan ;)

NzA said...

lamanya lily menyepi..dh dkt raya baru muncul...hehehe...

wah dpt gift ye.

Slamat kembali ke kg n selamat hari raya....

Ena said...

salam lily..

tu la lama tak dengar citer lily & family kan..

syok la ek ada rakan blogger sudi kasi adiah.. paling best en. nuff pun kasi bonus.. wallahhh!

Bestnyer dapat cuti sampai 2 minggu.. weeeeeeeeeeeeeeee :)

aimi said...

nk duit rye =P

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Aisya : Qis posa yang iyuk jer..siang malam buka periuk.. D:

Aimi : nak duit raye..datang umah akak @sabah.. :D

Aju Mohit said...

Selamat hari raya buat lily and famili!!! Wah dapat bonus dari nuffnang ye, tahniah!!

~Beb~ said...

assalam lily, sbelom terlambat meh nak ucap selamat hari raya buat lily dan sicomel. semoga mendapat barakah di bulan yang mulia ini ya? insyaAllah.. :)

MamaEma said...

aLHAMDULILLAH...Rezeki di bulan yang mulia..lamanya cuti... anyway, semoga selamat pergi dan selamat kembali

wan nurul hezrina said...

wah tu dia nuffnang dah bg wit raya=)

lily=)peluk cium kat qish kay..nurul nk ucap selamat hari raya n maaf sepanjang kenal ada tersalah bahasa kay..

arinie last day kerja esok alik kelantan,kpung hubby.makan jemlah jawabnya..

k ,salam lebaran buat lily sekeluarga.maaf zahir batin

NURULHANIF said...

bestnya dapat kad raya.. sy dh start cuti esok.. wah dpt bonus.. best.. hihi

Cikgu Ma said...

tahniah.,..=)

selamat hari raya =)

http://qurratulain-pagaremas.blogspot.com/2012/08/di-kesempatan-ini.html

Hanif Idrus said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri!!!!!
Selamat bercuti dan jika pulang ke kampug hati-hati di jalanraya
Blog aku pun cuti gak ….hehhheeh
Tapi entri tetap ada sepanjang hari..
Cuma tak ler blogwalking …hahahahah
Selamat Hari Raya