Tuesday, July 10, 2012

Si Peminat Donut..^^

Assalamualaikum...

 Terkejut tak tengok mata Qis..hehe..alahai sayang..mata dah sedia besar..tak yah nak besarkan lagi.. :p .. ini lah dia si peminat Donut...asal lalu kat Big Apple..I Donut mesti mulut dia nut..nut..(Donut)..hehe..cakap tak lepas lagi..

 Cukup 2biji Donut untuk kamu..tak boleh makan banyak..manis..Donut pilihan dia adalah jenis macam ni..

kemain lagi...nyum..nyum..

nak amik gambar Donut jer..sekali sempat plak dia nyelit kat situ.. :-)

~ sekian cerita si peminat Donut...~ ^__^





37 comments :

hazirah kasimon said...

:D comel

Nens Collection said...

wahhh...comel betol mata qis ni..ramai tergoda..hehehe

kalo anty suka amek yg coklat tau qis...;) tp x layan mane donut ni..kekladang sgt je tersa nk makan..;)

.: iEyLa :. said...

hamboiii..dapnye donut die..
nk cket..hihi

ieda said...

ekekke qis sama macam budak2 lain rasanya .. suke sgt2 ngan big apple nie .. anak2 akk kalau dunkins mereka kurang , kalau big apple nie setiap minggu punn sanggup makan ..
sib baik x duk ktn dah
kalau tidakk hurmmm ekkekkeke

pic last qis tuu cantik ..;)

fyna said...

waaaa....suka tengok Qis... tomey macam mama dia. ^^;

dah lama tak makan Big Apple..

tiefazatie said...

wah..sedapnya..comel2..hee

cik Lilis said...

comel comel! suka donut jugakk :D

TiranaAduka said...

Salam....
Sedapnya dan berselera Qis makan..

maszmadi said...

syioknyer tengok qis makan donut... kalu masz dia makan topping jerk, donut bagi mama makan, haha

Wanieys said...

comel jer qis ni..suka makan donut yer...lama juga wani xmakan big apple ni hihi

|shuhadaothman|TM said...

comel qistina. hehe. nyum3! sedapnye donut..

|shuhadaothman|TM said...

comel qistina. hehe. nyum3! sedapnye donut..

Ena said...

sama mcm dak anis & irfan.. sangat suka donut.. .

comel betul la dak qis ngan donut tu..

::cik asha:: said...

hehe comel je Qis...Jc0 Donut p0n sedap jugak kak..

syiela said...

tergoda tengok Qis gigit donut tu

Ulya said...

geram nyeee tengok qis .

comel sesangat ! :)

Qhaifa Nur said...

peminat donut juga...
comelnya Qis.....

Chenta Eyfa Latieyfa said...

wahhh cedap nyew dia mkn donut..nak cket boleyy

etiey.com said...

bolatnya mata...

lamanya tak mai sini. insyallah lepas ni dah rajin singgah/bw. :p

aisya said...

suke tengok gambar last.. comel je mulut qis dlm gambar tu.. hehe

wan nurul hezrina said...

EH SAMALAH NGAN UNTIE QIS...UNTIEPUN SUKA DONUT APPLENIE..MMG RASA DIA TERBAIK..MAKAN BANYAK2 TAPI JGN LUPA GOSOK GG.HIKHIK

syafiqakarim said...

amboi.
makan jgn sampai abaik kesihatan.
mihmih

MamaEma said...

ckup ke dua keping donut qis?

lilypelangi said...

mkn sorang ke qiqis~

meh lah kongsi gn akak.. hee

munna said...

sejak ada Big Aplle kat sini ... munna pun suka sgt donut ni

IntaNBerliaN said...

alahaiii comelnya...

alisha ank saya tu pun sk donut.. rsnya dia sk sbb rs yg manis2 tu kot kan.. :-)

siti naqiah said...

kite suke donut jgk..yeayy !!

Cik tikah said...

tikah pun suka gak donut tpi qis x blh makan bny2 t gigi rosak :p

aku HaniAsyira said...

mmg nyum2 lah tgk..

Siti Arfah said...

emm sedpnye donut tu. hehe

aimi said...

alolo chomel nye qis.... nk donut big apple je.. donut makcik kiah nk x???? ahahhahahaha

cendol said...

hihi comelnye dia..bilat mata dia!
sedapnye donut..lme tak mkn big apple

Tinta Lana said...

Salam.

Nyelit2 dia kat situ pun, gambar last tu mcm "ciuman mesra buat donut tercinta" hahahahha

Aju Mohit said...

Hihi mata bulat macam donut lah qis hihi, Aju suke sangat Apple donut nyum2 lembut je kan

Nurlyla said...

nak donut nak donut .. hehe.. nak yang qis punya tu jugak..

Lily@MamaZaraZareef said...

suka jugak big apple donut..rasa cairrrrrr jek di mulut bile makan donut2 die..hehehehehe

shida'R said...

shida pun minat donut mcm tu sis hehe..sodappp!!