Wednesday, July 11, 2012

PhotoShoot :: My Small Family...^^

Assalamualaikum...

Hari ni nak memperkenalkan keluarga kecil saya..hehe..macam jer lah orang tak tau kan... :P ... cuti baru2 ni hubby ajak berphotoshoot...nak amik gambar family..tapi alahai..banyak gambar tak jadi sebab tak dapat kerjasama dari si kenit ni...

 My Small family....selalu orang tanya bila nak berempat..Insyallah..kita hanya merancang DIA menentukan segalanye...
Ramai yang kata muka Qis ikut muka daddy dia...lily tak reti tengok Qis ni ikut muka siapa...tapi tang mata tu kompom ikut mummynye.. :-)

Tengok tu..mummy dah feeling romantik tapi ntah apa si kenit tu tunjuk suruh ktorang tengok...


Cinta hati saya...!
'paparazzi'...Bz nye dia..^^

Si kenit yg tak reti duk diam..

Family means putting your arms around each other and being there.. ~Barbara Bush~







51 comments :

Nieyl said...

best nyer...nieyl pun suke berphotoshoot... tapi now,x best la sebab berdua jer...klu de baby nnt bru lengkap...skrg nie,en.husband asyik kena amek gambar nieyl jer...hehehe..

p/s:salam perkenalan =)

ros_reeza said...

memang seronok sekali sekala berfotoshoot bersama family :)

Rosidah Binti Muhamad said...

Salam lily..cantik pic yg 1st tu..
Hehehe..suka tgok telatah qis tu tak pedulikan camera..bebudak mmg mcm tu..so sweet

Nens Collection said...

comell sumenyer!
semoga sedikit ms lagi ade rezeki buat sis untuk berempat pula..insyaallah..;)

MamaEma said...

so sweet...suka tgk

tiefazatie said...

so sweet family..=)

.: iEyLa :. said...

one happy family!!!!

aiEz said...

assalamualaikum akak,aie singgah sini...lama tak singgah belog akak..=.=

keluarga bahgia,inshaAllah doakan akak nt qis dapat adek..^^,

shida'R said...

wahhh qis dah makin tinggilah sis..hehee..bestkan tiap kali kua bgmbar baru de kngan nnt bila qis dah besar..hehee.. ^_^

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

insya allh ada rzki nanti

Ujie said...

Family saya lagi asas..ada suami & isteri je. Asal bahagia, kecik besar bkn ukuran. :-)

Trah Zain said...

comel je Qis tu akak..hehe

Wanieys said...

happy family...semua comel jer...Insyaallah ada rezeki nanti berempat la pulak :)

maszmadi said...

so romantik.....

erm, lama x berphotoshoot lah, bz memanjang.. tunggu dah rede nanti baru nak mula ambik2 gambo semula.. hehe

shark said...

sweet..salam kenal dari saya :)

izla said...

salam kenal.
family yg comel
moga bertambah rezeki dan bahagia selalu

(Lizz) http://www.mummycute.com/ said...

so sweet...auntie suka tgk qis cute sangat...

Cik tikah said...

kak lily makin tembam la! hehehe... nice pic :)

Ulya said...

wah comel comel comel .

cantiknyaa kak lily , pastutlaa Qis comel sgt .

yup , tang mata tu , sama lah . besarrr je :)

Kesuma Angsana said...

suka2 tengok happy family cam ni! moga kekal bahagai yek

Alin Marlini said...

phoshoot yg sangat cantik :) Kak Alin suker

aimi said...

happy je tgk family akk =)

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

ok ler tu Qis ada gak senyum nk bergambo,
kalo my alya asek wat spoled gambo aje,
wat lobang idong beso la, menguap la, jelir la.. heheheh..
aduuuh, pyh beno nk captured sekuarga..

btw, sweet family ghitew!

Qhaifa Nur said...

suka bergambar untuk kenangan ......

syiela said...

bestnya dapat bergambar bersama.. akak nijenuh la nak kepung budak besar dua tu.. dengan twins lagi...

tirahzairi said...

nk cubit die leh x? hihi

Lily@MamaZaraZareef said...

cantek2 sume gmbar nih..n seriusly, lily nmpak makin comellah skang nih..^__^

Lily@MamaZaraZareef said...

cantek2 sume gmbar nih..n seriusly, lily nmpak makin comellah skang nih..^__^

aisya said...

aah, Qis banyak ikut muka daddy dia... mudah2an cepat2 la Qis dapat adik ye.. =)

ieda said...

soo sweet semua pic2 lily ..
sukee akk tgk
yelahh semua perancangan allah , kita hanya mampu berusaha ..
insyaallahh dik akk berharap allah mendengar doa kalian ;)

munna said...

bestnya dpt photoshoot sekeluarga.... munna pun rasa Qis muka daddy dia...

Ena said...

cantik la pic semua..

ena aritu.. err sblm huby p umrah.. kononnya kuar nak wat family photoshoot lah.. sekali dah sampai ke tempat yg dituju tak jadi pulak.. anak2 dah buat hal.. hrmmm...

Scya Lollita said...

heee x sabr nak kahwin hahaha

misshannajr said...

semoga Allah sntiasa memberkati keluarga ini :)

Aju Mohit said...

hehhe suke ayat mummynya dah feeling romantik tu heheh sweet family

~Beb~ said...

ctk yg 1st tu cuma Qis je xnk tgk cam.. klu x. perfecto!

fyna said...

weeee...suka tengok Qia. mama Qis pun sweet. ^^;

Aine Ainun said...

bulatnya mata die=)))

cantik la gambar...
amek sendiri ye=)

lilypelangi said...

happy family :)

NURULHANIF said...

ala sweet family.. :)

LuN@_aiDi said...

tak sempat lg nak berphotoshot ngn bby ZahiN neh..
baideway nice picture lily!
chantek ^^_

nadia farhana said...

keluarga bahagia :)

MrS. F!zA said...

Sendak pregnant haitu langsungbtak fotoshut dah.

Nampak besar day qis gambar last tu

Hanif Idrus said...

Cantik gambarnya..bokehnya dia pun nice.
Kamera man yang baik..

Tinta Lana said...

Salam.

Comelnya akk.. ^_^ hehehe

Aaa..kalau ikut mata saya, rasa apa yg org ckp tu btl..anak akk ikut muka bapanya..tpi mata memang jelas bulat mcm ibunya >_<

L said...

huhu. tgk org berkeluarga ni, mule le ase cm nak kawen.. haha.. gatal betul, belajar pun xtera mana lagi.. huu

::NureeN:: said...

a'ah, mmg qis lebih mirip daddy dia la lily.. mata bolat mcm lily, comel bangat.. :)
kami pon ssh nk ambik pic sefamily :P

Cho Zila said...

seronoknyer.. akak tak kesempatanler nak berps bagainyer takder kamera canggih manggihni...

~najwa~ said...

bait terakhir tu....its so true... ;)

NzA said...

alo..lo...sweetnya...hepi family.

tiefazatie said...

wah..berabes posing nie..hee