Monday, July 2, 2012

Masih Berjaga..

Assalamualaikum...

Tetiba plak rajin update pagi2 buta ni kan...tu lah carik pasal lagi p minum white coffee ni..tak pasal2 mata jadi segar sampai sekarang tak boleh lelap...adoiillah...bila mata dah tak boleh lelap ni...perut pun asyiklah bernyanyi dari tadi minta diisi..maklumlah hari ni kononnye nak diet...tapi rasanye tak leh tahan juga...hubby pun dah bising dia kata kang sakit saper yang susah...dengan baik hatinye hubby pun drive thru ke McD KFC...sementara tunggu perlawan akhir Euro...huhu..sayang hubby ketat2.. :) ...nanti kita temankan nonton bola sampai abis ye.. ;)

 minuman yang membuatkan daku berjaga sampai skrg..

yummeh...abis diet kite...takpe lah..setiap suapan yang isteri makan..suami dapat pahala kan.. :)


Mesti korang dah lena dibuai mimpikan..ke masih berjaga tunggu perlawanan akhir euro...siapa pasukan pilihan anda? hubby kita sokong Itali..tapi daku sokong Spain..chayok2 spain...tapi tak kisahlah saper yang menangkan... :)

Ok lah..sementara mata masih segar ni..nak BW lah dulu..dah beberapa hari tak BW..dapat singgah beberapa blog jer...






33 comments :

aisya said...

malam2 bace entry akak ni mmg ade jugak yg drive thru mcd ni nanti.. haha

Lily@MamaZaraZareef said...

heee..kite pon tgh berjaga jugak..tp bukan sbb tgk bola..terbangun coz nak mengemas n bersiap utk kursus..kat penang skang nih..malam td terpengsan awal sbb kepenatan dlm perjalanan kan..=p

S.U.R.I.A.T.I said...

wahhhh...sama2 melayan bola ye? mesti sekarang tgh senyum lebar kan? SPAIN!SPAIN!SPAIN!

nadia farhana said...

hehe bkn bola tarik perhatian yaya tapi makanan tu :)

.: iEyLa :. said...

eyh..same plak ngn air adik pg nih..hihi

jaakechik said...

hahahha... hancuss diet kan? hehe. dap jer nampak burger tuh!

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah sedapnya...tak pe lepas ni leh diet balik, lily bukan gemuk sangat pun, kita lagik dah bambam la ni..

~~oOpEt~~ said...

waa.. sedapnya.. lapar dh tgok :D

ieda said...

seronoknya lily ..
temankan hubby dah dpt upah makan burger .. huhuh ;)

Deq's Qienz said...

aloloo sedapnyaa...terliur la sy dah la perut pon duk nyanyi lagu keroncong nihhh,,ergghhh tak tahan dehhh

Cik Sweet Pea said...

uih...sedapnyaaa

syiela said...

saya taim tu lena di ulit intan ^_^

Nens Collection said...

hehe..spain jgak menang..sy arap itali jgak menang..hehe..

Wanieys said...

adeh burge kepci yg xtahan tgk tu sedap pulak...tp wani puasa hr ni..finally euro milik spain again hihihi

putryteya said...

waaa , seronok sangaat makan sambil tengok bola . teya pun GILA BOLA


teya sokong spain, dan SPAIN JUARA . weeee :P

aimi said...

romantik nye teman kan suami tgk bola =)

Emma said...

adehhh.. berger itu sangat menggiurkan! ho3.. nk jugak...

izz iizza said...

bestnya tengok burger tu...nampak besar jer..:)

(Lizz) http://www.mummycute.com/ said...

yeaayyy spain menang...hikhik..mood happy ni spain menang kan...

Ena said...

nampak sedap la pulak.. ow.. kat sana ada KFC drive thru ekk.. bestnyer.. kat sini ada tp jauh...

ena malam td pun tak blh tido.. bukan minum kopi ke apa.. tp terlena sebelah petang punye pasal.. jd bila malam walaupun mata dah tak blh bukak tp tetap tak lena.. sudahnya arini ngantuk yg hamatt... huhuhu..

Ujie said...

oh..lily pun peminat bola gak eh.
okey la tu..ada geng baru best.

saya & suami dua2 mmg tak minat.

MamaEma said...

lily tgk bola lah pagi tadi...kami layan tidur jer..hehehe

LuN@_aiDi said...

kter tiap-tiap mlm berjaga mlm! uwaaaa!!! hihihih

Cik tikah said...

tikah pun kalau minum kopi, memang x blh tido dh. hehehe

Nobody said...

alamak, dah la tengah lapar ni. ada pulak gambar burger yang sedap tuu. T.T

Nur Aischa said...

wahh coffee tu boleh buat kita overnight ya?? bolehla aisyah buat minum supaya tahan utk study malam. hehehe :D hurray, spain menang kan~

misshannajr said...

alasan pahala tu bah hehe..sambil2 sedapkan ati la tu kan :P

mamalieyna said...

heeee...eina pun suka minum ni..td tertidur awal..skali terjaga n tak bleh nk lena la pulak..tetiba teringin nk mkn meggi..aduyaii.. =P

mizzmiaizzati said...

tu paberet ayah saya tu nescafe tu..tak beli yang 3 in 1 tak sahhh

sedutzone said...

beger ni leh bagi gemok ar.. aiyarkk...

buatbest said...

adess~ bikin teruja plak tgk burger tu..hikhi

NURULHANIF said...

bestnya burger.. huhu

tiefazatie said...

NMPK SEDAP LA PLAK BURGER NIE..HAHA