Monday, June 18, 2012

Setiap Hari Sayang...^^

Assalamualaikum...


Masih belum terlewat nak ucapkan Happy Fathers Day to all daddies terutamanye buat ayah...Thanx for everything you have done to us..love u so Much...

Buat Hubby..selamat hari bapa..moga kamu dapat menjadi ayah yang terbaik buat anak anak kita... Love u..^_^












50 comments :

Izan Ishak said...

selamat hari bapa juga buat ayah lily n daddy qistina...

.: iEyLa :. said...

selamat hari bapa tuk Qis's daddy... :)

Muhammad Izuan said...

guna kamera apa? cntik...

Deq's Qienz said...

semoga kalian berkekalan hingga akhir hayat..

pssss, qis dah besaw bley kasi adiah buat ayah qis lagik la..hehe..jgn marah gurau jew..

aisya said...

sweet je gambar Qis dgn ayah Qis.. Qis nmpak manja sgt dgn ayah dia.. hehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Thx All.. :)

Muhammad Izuan : Guna kamera Nikon D3100..

DeQ Qienz : Thx..hehe..tgh berusaha ni..:)

Nens Collection said...

selamat hari bapa buat bapa qis jugak..dan seluruh bapa didunia ini..;)

etiey.com said...

selamat hari bapa!

mugmerah said...

happy father's day :)

Aju Mohit said...

happy fathers day untuk semua!!

CiK FizA said...

hepy fathers day ! :)

maszmadi said...

selamat hari bapa untuk semua, esp daddy qis...

syiela said...

selamat hari bapa ^_^

profmie said...

selamat hari bapa..

Wanieys said...

selamat hari bapa...wah qis happy jer dgn ayah dia hihihi....

Fiza Suhaimi said...

Sweet je tengok gambar ni.. Akak tangkap gambar guna kamera apa ni? Cantik! Hehe.. Btw, Happy Father's Day to all dad in the world.. :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Thx all.. :)

Fiza : Thx..akak guna kamera nikon D3100..

LYAfrina said...

selamat hari papa jugak buat buat papa is & semua papa didunia

Nur Aischa said...

hehe comel jea qis dlm gambar tu ;D selamat hari bapa buat bapa kita semua.. :)

budakijaupendek said...

selamat hari bapa for dady qis! :P

shida'R said...

hehee..sweet :)
happy belated father day to qis dadie :)

mamalieyna said...

happy fathers day t daddy Qis..! besar pengorbanan seorang bapa kan..

Lily@MamaZaraZareef said...

Sweetnye gambr qis n daddy..^__^

~~oOpEt~~ said...

happt father days :D

~~oOpEt~~ said...

ty :D pet pun klik semua y ade.. siap samsung s3 lgi :D

p/s: pet still xdpt loading shoutbox.. direct locked

Cik Tetra said...

sweet ! :)

selamat hari bapa to ayah qis. :)

♥ ...mummy SHAKIRA...♥ said...

soo sweet...happy father's day ddy Qis. ^__^

ieda said...

aminnn
happy fathers day buat daddy qis juga ;)

jaakechik said...

selamaat hari bapa utk semua ayah di dunia! hehe. en.suami jaa 1st sambut tahun ni. tapi sambut biasa2 jer,, sbb anak tak pandai nak wish lagi..hehe

Hanif Idrus said...

Seronok rasanya bila anak ucapkan Hari bapa..

tirahzairi said...

so sweet...

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

manjanyer Qis ngan papa die...
sweet la gamba tu.. =)

epi belated papa day!

nadia farhana said...

selamat hari bapa untuk semua ayah2 di dunia ini :)

Masha Meisters said...

selamat hari ayah....memg hari2 pun hari ayah...hehe

Tinta Lana said...

Happy fathers day juga tuk ayah dan suami qis..semoga bahagia dunia akhirat dgn kuarga tercinta ya :)

Cik tikah said...

comel :)

shida'R said...

sis kalo free join GA shida yer :)

miss fluffy said...

happy father's day juga..^^

~~oOpEt~~ said...

lagi sekali post :D shoutbox locked lgi.. xtaw knp.. adeh.. sekali sumbang chrup2 :D

Siti K------- said...

comeynyerrrr....selamat hari bapa untuk bapa2 sekalian :D

sedutzone said...

yeah, hepi father's day...

shida'R said...

sis..dari haritu pkir..mcm kenai ayat title sis..oo iklan lama yg fare&lovely tu..tiap hari syg heheee...

~~oOpEt~~ said...

post sini lagi.. locked lagi.. haha.. maaf spam komen bnyk2 :D

::NureeN:: said...

slamat hari bapa buat semua bapa2 di malaysia... nureen pon lewat wish kat asben :)

yana halim said...

Selamat Hari Bapa buat ayah Lily dan daddy Qis... :)

MissThe3Dara said...

Salam :)

Happy Father's Day buat semua ayah di dunia :)

NoRaQiLah JohaRi said...

comel la qis =)

putryteya said...

Selamaat Hari Bapa .. tak beli kek kat daddy Qistina ke ? hehe

cendol said...

so sweet :) May Allah Bless u all

tiefazatie said...

slmt hari ayah juga..hee