Friday, June 8, 2012

Ayam Penyet Ria..

Assalamualaikum.....

1st time makan ayam penyet kat restoran Ayam Penyet Ria ni..Lokasi restoran ni di tingkat 3(klu tak silap) kat Plaza Angsana JB....Harga untuk Ayam Penyet ni Rm7...sup & nasi putih lain harga...Apa yang istimewa tentang Ayam Penyet Ria ini ialah ayamnya yang diperah dengan rempah sambil ditabur dengan keriuk-keriuk asli....Ayamnye yang sangat lembut & sedap jer dimakan.. :) ....highly recomended..^^

 kerana kesedapannye..makan sampai licin..kenyang..Alhamdulillah..^^

 Qis hanya makan donut jer..peberet dia tu..

alolo..Qis nampak chubby jer kat sini... :-)


Citer yang dah lama terperam dalm draft...bulan 3 tempohari..barulah hari ni nak publish...aci lah kan dari blog ni dibiarkan sepi... :D



19 comments :

.: iEyLa :. said...

alololo...tomeynye Qis...
bile nak ajak akk mkn donut same2 nih??hihi

...sWeeT uMi... said...

uwaaaa...dah lama tak mkn ayam penyet ni...bg umi ok je dr blog sepi kan hehehehe

::NureeN:: said...

ayam penyet mmg sedap.. tambah nureen suka rendang dia pergghhhh terangkat

Sally Yatiey said...

Mesti sedap Ayam Penyet tu :D

Adlina Husaini said...

ermmm dapnyeeee..

MamaEma said...

orang cakap makan ayam penyet ni pedas..betul ke

aisya said...

tak pernah lagi makan ayam penyet ni kan... biarpun sana sini org ckp pasal ayam penyet ni.. hehe

shida'R said...

hehee..qis nmpak dah smakin mmbesarkn sis..xlama je tuh nk skolah plak.. :)

#diet-diet xleh tgk lama2 hehee~

m!3yr4h_LolLy said...

sedp pulak tengok ayam penyek to. pantang nampak makanan. heee

maszmadi said...

hoho windu giler nak pi angsana...
ok per qis nak makan donut, dapat kat aisha kalu pi memana kena bekal roti yang 70sen tu, tu je selera dia.. hehe

Che Rosliza Che mat said...

Sungguh menyelerakan tengok ayam penyek...hihihi memang chubby Qis..

Siti K------- said...

xpernah cube lg ayam penyek ni :D

qis makan big apple ke tu kak lily??amboiii...berselera sungguh

Ena said...

ena pun tak pernah terai.. sob sob..

Aju Mohit said...

Ayam penyet sedapnya nmpk lily, qis mkn donut je? Emm sebab Ada white coklat and choc rice tu yang qis suke ye ;)

mamalieyna said...

sedap betul nmpak ayam penyet tu..nyum3x.. lama tak pi JB..huu~

alolo..makin chubby Qis...selera makan eh..good girl..mummy dia pun sama...lalala..jgn mara...hehe~

*Lily, bila dh sedia tuk buat header inform eh...tQ in advance..^_^

NzA said...

cerita lama pn xkisah yg pnting ianya ttp jadi catatan utk dikenang....

jaakechik said...

waahh...comel nya dua beranak nih...hehehe....sama lawa, sama cun!

jaa xpnah makan nasi ayam penyet org kata ayam penyek best...

xpe lain kali jaa kena cuba nih!

Izan Ishak said...

samapi skrg blm pernah try lagi makan ayam penyet ni kat mana2. tgk pun dah tau sedap nih...

alolo... qis suka makan donut ye. sama je cam si abg2 kembar kat umah ni.

terubatlah rindu izan nak tatap wajah lily n qis kat sini. tak kisahlah gmbr bila pun kan.. abadikan kat blog ni yg pentingnya...

Cik Tetra said...

macam sedapp je. kat angsana eh kak? nanti nak try mkn la!

btw qis dah besar laa. makin cantik! :D