Wednesday, June 6, 2012

Aiskrim La cremeria...

Assalamualaikum....


Eskrem Nestle La Cremeria perisa Chocolate Obsession...sangat yummeh ok..rasa nyaman jer tekak makan eskrem ni...lagi2 sekarang ni tonsil bengkak..nak menelan pun rasa sakit...Aiskrim adalah 'ubat'  agar bengkak tonsil cepat turun...^^


Makan seorang2...ajak Qis makan dia tak nak...erk...bagus plak budak ni..biasanye dialah yang paling suka makan eskrem..tak kira siang malam dia bedal jer kalau nampak eksrem kat peti sejuk tu..maybe tak kena dengan tekak dia kot.. bagi dia rasa sikit jer pastu buat muka pelik... hmmmm..




27 comments :

Nyamuk Terbang said...

tak manis sgt ker kak

Deq's Qienz said...

wahhh nmpk sedap nihh..sy xprnh try lagik la..bley la nt nk cuba :)

Ucu Faridah said...

nehhh... ucu datang pengganti qis...nyum..nyum...

.: iEyLa :. said...

huwaaaa...ni mendatangkan kejelesan tahap melampau nih...
Qis makan laaa...on behalf akk..hihi

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Nyamuk Terbang : Tak juga...ok lah.. :)

uncle said...

uncle suka asikriim ni..agak pahit sesuai dengan uncle yg ada sweet pee ni hahahha

maszmadi said...

sedapnyer..... erk qis x nak eskrim tu, bagi kat auntie la yerk... hehe

Sally Yatiey said...

Lama dah tak makan aiskrim ni. hehe. Sedappp je ^_^

nieda said...

nieda pun suka tp selalu beli perisa almond pecan..sedappp

Nens Collection said...

saya suka2x!..
antuu eskrim..
manis pon manis la..janji sodappp..keke

Aju Mohit said...

Suke jugak!!!! Coklatnya cair Dan pekat kan lily!!! Terbaik!!!

Ena said...

mintak sikit lily... hehhe

aisya said...

xpernah pulak try aiskrim ni sis..

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

sedapppnyer!

eskrem vanilla pun mujarab tuk tonsil ni.. cuba la..

ejulz said...

perghhh.. sedap tu.. hehe

ieda said...

sedapp
tapi selalunya org cakap aiskrim vanila kan .. hurmm kalau choc anak2 akk kureng .. tu x pernah beli ;)

Chic Na said...

waa mkn tak ajak. jeles ni. ;)

Siti K------- said...

oh tidakkkkk...terbantut dietku nanti..hehe

Azira Ldu said...

wau. piwwwit sedplah

Lily@MamaZaraZareef said...

betulla..klu tonsil memang lega sket makan eskrem..btw, zara jenis tak suke sgt eskrem..tk tau nape padahal mak ayah die menang makan je eskrem2 ni..kalau belikan die eskrem mangkuk kecik tu pon tkleh habis..=p

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

tak pernah cube lagi yg ni...tapi buat masa ni tak teringin mkn aiskrim lain selain Magnum Classic..wekekek

Adylia Qarissa said...

makan banyak2 sikit bagi hilang tonsil ..semoga cepat sembuh..

jaakechik said...

mintak 5 scoop! heheheh

zana said...

sedapnya... =)

Cik Diana said...

erm... sedap nya. lama xmkn. dpt yg mcd pOwndh kira Ouke la. hehe

noornazuha said...

eskrim kegemaran saya Baskin Robbins Vanilla...muahhhhh rasa dia...

Hanif Idrus said...

Pernah buat entri pasal aiskrim ini ubat batuk...