Monday, May 14, 2012

Sayang M.u.m.m.Y..^__^

Assalamualaikum....

Maaf lama menyepi..sian kat blog ni..lama tak terurus...sekejap ada..sekejap takde..macam chipsmore plak...haishhh..apalah nak jadi dengan tuan blog ni...mood ntah lari ke mana lately ni..nak buka blog pun rasa malas...mood berblog tak macam dulu dah....hmmmm....kembalikan...kembalikanlah semangatku... ;p

Since mood tak mai lagi nak berceloteh panjang lebar ni..biarlah gambar2 ni jadi penyeri diblog yang suam2 kuku ni..tau mesti ada yang rindukan.. :D

gambar2 yang kurasa sangat sweet ni...^___^






~  S.a.y.a.n.g K.a.m.u...muahhh ~




43 comments :

.: iEyLa :. said...

suweeetttnye Qis...
selamat hari ibu kakak.. :)

Izan Ishak said...

salam lily...

so sweet gambar2 tu semua! nampak sangat qis dah besar. izan tgk dah lily n qis macam kakak ngan adik je...

meh izan tiupkan angin semangat berblog pada lily ye!

Chikova_Airashii said...

alalalaa comey nye qis...
ni kat danga bay ke??
cantiknyee viewww....

Cik Tetra said...

sweetnya sume gmbr dalam entry ni. nampak kasih syg antara qis n akak. heee :)

btw selamat hari ibu untuk akak. :)

munna said...

sweetnya....selamat hari ibu buat lily

Aju Mohit said...

So sweet qis Dan mamanya, selamat hari ibu lily! ;)

mamaNoriz said...

cantik gambo, cantik pemandangan...

selamat hari ibu Lily :)

LYAfrina said...

itulah lily... moga mood cpt2 dtg yer..n update selalu.

mmg sweet moment..2-2nyer comel & sweet sgt2..

c'axoera ヅ said...

both comey! nyway happy mothers day to ibu qis xoxo

aimi said...

so cuteee

Rtp Farra Arisha said...

like mother like daughter. qistina is naturally beautiful!

Reflisia said...

Happy Mom's Day dear =)

mamalieyna said...

Hai lily...mmg lama menyepi kan, takpe sesekali jengah eh..

alolo mmg suweet, eina rasanya takde pic pose camni dgn arif..huu~

*psst lily, kalau nak suruh lily buatkan header yg simple cam lily ni, buleh tak? ^_^

Lily@MamaZaraZareef said...

alahaiiiii..mmg sweetttttttt!!! kat puteri harbour ke nih..??

Ena said...

sweet sangat..

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

tempek byk2 pon takpe..ehehe

Cik Jannah said...

olooo sweet nya..cantek plak tu sis gambarnya :)

ieda said...

aloor so sweeet ..
ciuman utk ari ibu yee .. ;))

Nens Collection said...

mmg sweet pon..hehe..
sy pon malas nk berblog..naseb ade gambar ajek..penyelamat dr rs sunyik sgt..hoho

Fieza79 said...

sweet nya Lily...pic pun sweet!

tkpe mls nak berceloteh tepek je gambo..

LYAfrina said...

auntie dtg jenguk qis....
sihat ke qis??

LiLy @ MumMyQiStInA said...

To All Thx ya...Happy mothers day..

Eina : Maaf ye Eina..buat masa skrg tak dapat buat koz baru jer minggu lepas hubby format PC ni..dia tak install lagi photoshop..koz header tu lily buat guna photoshop..sorry erk..Insyallah bila hubby dah install nnt lily bgtau erk..

lilyAzliyana : Tak..ini kat Danga Bay... :)

Lya : Thx Aunty..Qis sihat2 jer.. :)

adarnadzmie said...

memang sgt sweets...:)

syiela said...

suka gambar ke 3 tu sweet sangat!

::NureeN:: said...

nureen pon lama sepi, ni baru jenguk blog :)
lily nmpk tembam la kat pipi

sis92 said...

so sweeetttt :D

yAhyA said...

nice pictures... love it..

NzA said...

so sweet....
akak pn sama lily, mood nk brblog ke laut ttp ttp gigih buat n3 krn nk abadikan dairy harian kami...hu.hu.hu..

Sha Sumary ^^ said...

Sweetnya sys... ^^
btw, Selamat hari ibu wat sys ^^
Moga bhgia selalu..

caer sasuke said...

rindu kat emak =,)

(Lizz) http://www.mummycute.com/ said...

sangat comel qis ni...saya pun kekadang mood berblog ni ke laut tetapi gagahi gak la...

Hanif Idrus said...

manisnya!!

MamaEma said...

so sweet...dua beranak..

shida'R said...

sis nmpak berisi...dah ade isi ke sis hehee =)

shida'R said...

qis maintain comel dr dlu smpai la aa nii hehee :)

rindu lak kat sis..update la sis ^_^

aiEz said...

sama akak,lama jugak aie menyepi..kadang terfikir macam nak ttp jer belog...

*akak,keluarga akak memang sangat sweet..suka aie tengok..^^,

LYAfrina said...

lya dtg jenguk lily & qis..moga sht2 slalu yer

maszmadi said...

cantik pic 2nd last tu..... so sweet

maszmadi said...

suka pic 2nd last tu.....

so sweet

Wan|A said...

alalalala tomei2 nye, heheh. sweett

Anis said...

salam kenal. Comel Qis, jemputlah datang blog saya ye

http://anisvitashop.blogspot.com/

Thanks. saya pun dah follow awak :D!

c'axoera ヅ said...

bila lah nak ada anak mcm qis ni >_<

Siti K------- said...

amboiii..men kis2 plak..jeles...haha