Sunday, May 27, 2012

Bila Tiada Teman Bermain..^^

Assalamualaikum...

Bermain dengan bear dia...siap panggil 'baby'...& cakap..'saaaayang baby'...alahai..sian dia...belum dapat bagi dia baby yang sebenar.. :)
kiss 'baby'...time ni kononnye dia bagi tido 'baby' dia..siap bagi selimut & tepuk2 'baby' tu suruh tido..lily ngan hubby senyum2 jer tengok gelagat dia time nih...

Bila si mummy plak takde kerja..so si anaklah yang dikerjakan...tengok rambut Qis.. :)
hasil kerja tangan mummy...si anak pun suka jer bila mummy buat rambut dia macam tu... :P

Hasilnye...hehe...tak nampak sgt koz kejap jer dia suruh buka tak sabar nak tangok hasil dia..siap posing2 depan cermin & cakap..cantik..alahai...dah pandai puji diri sendiri... :)

Rambut Qis ni nipis jer...dah ikut semua petua search kat google cara nak lebatkan rambut anak tapi sama jer...jeles ok bila tengok rambut budak2 yg tebal & halus...




20 comments :

Cik Tetra said...

alalala siannye qis. takpe tak lame lagi dpt la baby betul. insyallah. :))

cantik lah rambut dia buat mcm tu. heeee

Niza Romli said...

qis nak adik la tu..utk teman dia main..hehe

MarnieyZ said...

alolo, comel nya qis. Ada ciri2 kak yg baik.. hehe

syiela said...

Cepat2 kasi adik.. dah tak sabar nak belai baby tu :)

LYAfrina said...

hehe.. gitulah kan.. sama la cam asya x de geng.. patung2 j la jd peneman dia.. tp sesekali cusin dia dtg.. suka sgt la...

rmbut asya pon jenis nipis n x lebat..

♥ wawawawa ♥ said...

comei comei! heee~

ieda said...

alooor ciannyeee lah hai qis, x perlah sayang, sabar ye, mummy akan usaha ....... Qisss pun jgn lupee berdoa tau ;)

cantikk ape, rambut anak2 akk lebat sbb masa kecik ayah mereka rajin letak minyak bb johnson tuu, sampai skrg rambut anak mcm sarang tebuan lakk, akk lak jadi rimas ekkekeke

Sally Yatiey said...

Qis dah tak sabar nak ada adik la tu :) hehe

shida'R said...

insyallah sis xlma je lg tuh hehee =.=

lma lak sis mghilang..heheerindu-rinduan dah :)

NURULHANIF said...

Ala cian nya kat qis,.. Hehe.. Xpe, blaja dulu.. Nti ada baby betul pndai la dia bermain.. Hehe.. Xpe lily, ada rezeki xkemana.. Hehe.. Oklah tu. Dah hitam n lebat jgka rmbt qis tu.. Hehe..

aiEz said...

inshaAllah akak ada rezeki nanti qis ada adik nanti...

nampak cumel jer qis main macam tu,terserlah sifat kasih syg qis..:)

aimi said...

tebal or nipis qis tetap chomel =)

NzA said...

kesiannya Qis..nnti minta baby dr mummy ye syg....rambut anak2 akak semuanya lebat + lurus...ikut akak kot..kalau ikut belah si ayah jwbnya rmbut jrg + botak...ngee...

Lily@MamaZaraZareef said...

entry ni buat kite teringat satu erntry tahun 2010 dulu..ada gak masukkan gmbar2 Zara tgh mengulit 'baby bear2' die..time tuh mmg tak tau nak dapat adik..tup2x..bulan dpnnye kot terus konfirm Zara nk dapat adik betul..hihii..moga ada rezeki Qis juga yek nk dapat baby baru yg sebenar nanti..=)

nway, comel jek rmbut nipis pon leh main kerinting2kan rmbut..=p

.: iEyLa :. said...

nanti suh mama kasi adik tuk Qis k.. :)

...sWeeT uMi... said...

alahai sayang sungguh dia ngan babay tu...tak pe pasni dah dpt adik mesti dia dah pandai nak jaga adik hehehee...hope ada la rezeki tuk dia nnti (^_^)

Juliet_iRa~" said...

hehehee mummy kerjakan qis, qis kerjakan baby..hehe

pengubat di kala kesunyian..heee

MamaEma said...

ceat-cepat bagi adik kat qis tau...hehehe

wan nurul hezrina said...

qis rambut dia lurus betul ek?merah curl..hehehe

Deq's Qienz said...

cumeinya tgk qis..cian dia main sorg²..mama cepat kasikan qis adekk..

btw : anak say pon qistina jugak, tp nur qhayra qistina..lebih glemer dipangil cik Qhayra :))