Thursday, May 24, 2012

1 MALAYSIA || Posing2 @ Danga Bay

Assalamualaikum....

Seminggu sekali baru dapat update blog ni...Alahai..susahnye nak dapatkan mood tu kembali erk bila dah lama tak aktif berblog ni..hmmm..

Just nak tempek baki2 gambar dari Entri sebelum ni...Gambar2 ni adalah photoshoot sempena Hari Ibu...nak jugak tu.. :P ...Disebabkan ni adalah photoshoot hari ibu...so..gambar2 adalah gambar ibu & anak jer...Daddy?? tukang amik gambar jer.. :D

'S.A.T.U M.A.L.A.Y.S.I.A'... I L.O.V.E. M.A.L.A.Y.S.I.A...^_^

tetiba plak posing macam ni..hmmm... :P

adik & kakak..opssss..jgn perasan.. :D ..


lambaian Ratu... :P
melayan kemahuan si kecik ni nak naik kuda..kemain happy...*muka I semakin bolatkan..ish ish..
Qis dah bosan tu tak abis2 posing...jomlah kita balik.. :-)





21 comments :

.: iEyLa :. said...

rinduuu....
terubat jgk.. :)

Rosidah Binti Muhamad said...

Wslm..selamat hari ibu yer..cantik2 gmbar tu dan chantik serta chomel jugak model2 nyer...
Tp di mana ni??

NURULHANIF said...

comel je mak n anak ni.. xpe muka bulat pun asal hati gembira kan lily.. :)

Ujie said...

Lama dah menyepi lily ni..
Kalau dh stop kejap tu mmg jd malas kan.

*seronok posing sakan ibu & anak ni ya! ^_^

Cik Tetra said...

rindunye ngn akak! dah lame tak update kan.kite pon dah takde mood laa. tak tau mcm mane nk dtgkan mood tu. huhu. btw nice picture la kak! awesome! :))

♥ wawawawa ♥ said...

cantik2 gmbr nie..hehe

cikwahidaidris said...

cantiknye gambarr :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Rosidah : Selamat Hari ibu juga..ni kat Danga Bay JB..

Nens Collection said...

muka je bulatt kak..
tp badan menten jek..;)

munna said...

cantiknya view kat situ termasuklah dua org model tu

Izan Ishak said...

rindulah ngan lily n qis... cantik2 gmbr kat danga bay. dah lama tak pegi sana, ada dah 1 malaysia plak ye.

kalau mood ke laut nak berblog mmg takleh buat apa kan lily... izan pun suam2 kuku aje skrg ni. ada masa rajin, ada masa langsung malas nak bukak blog sendiri.

maszmadi said...

tu la, tiap2 ari masuk sini kut2 ada berita.. huhu akhirnya ada jugak..

cantikla pic last tu, bila la nak jejak danga bay lagik nieh.. kalu balik x menyempat jerk nak ke sana..

Rtp Farra Arisha said...

the little qistina is very photogenic as always! and the 2 of you are very beautiful indeed hiks...

Fabulous Me said...

lame tak tgk Qis

Siti K------- said...

comeynyerrr...rindu...bulat2 pon comey sgt2 lg :D

selamat ari ibu kak lily...smoga bahagia ngan suami n anak tercinta :)

Aju Mohit said...

Mmg terubat Rindu tgk gmbr2 ni lily...nak2 si qis yang comey tu huhuhu

NzA said...

so sweet...mmg mcm adik n kakak je....comel.

MarnieyZ said...

amboi, dua2 comel. mcm akak & adik :D

Hanif Idrus said...

Kasihan daddy jadi tukang picit kamera ambil gambar kakak dan adik...hehehe. Tapi gambarnya cantik....

aiEz said...

hehe,aie pun macam akak mood nak update belog tu pun dah macam ada tak ada jer kak...huhu

*akak pun seronok jer naik kuda,hee..

MamaEma said...

lama tak pergi danga bay...mesti dah banyak perubahannya..