Monday, April 23, 2012

To My Top 5 Commentor...

Assalamualaikum...

Terima kasih buat kawan2 yang rajin singgah  & tinggalkan komen di blog ni...really appreciate it...untuk menghargai kesetiaaan korang...disini lily ingin berkongsi ole ole (FM sarawak) kepada my top 5 commentor...Nama2 adalah spt yang tersenarai di bawah ini...sila emailkan your address ke wanrosmi@gmail.com... kepada kawan2 yang lain jangan berkecil hati ya..Insyallah..giliran korang akan menyusul nanti...terima kasih juga buat korang semua...Kamu semua adalah teman yang terbaik....Love you all...^_^
Top 5 commentor..Terima kasih buat korang..

Terima Kasih buat semua aunties..uncle2..kakak2..abang2 yang rajin singgah diblog Qis ni...Hug & kiss from Qis.. muahhh.. ♥♥♥




31 comments :

aiEz said...

tahniah pada 5 yang tersenarai,hee..;)

Aju Mohit said...

tahniah buat mereka, tambah lah lagi 5 la lily, dapat aju top 10 commentor kakakakkaka

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

tahniah kepada semua blogger yang terpilih...

.: iEyLa :. said...

weee....sukenyeee...
muah2 tuk Qis.. :)

LYAfrina said...

wowww... xsangkaaaa!! tenkiu very much lily n qis cayangggg... nnti lya email yer...

comel sgt qis :-)

Cik Tetra said...

omo! terharunya..saya terlist kat situ lahh.. heee.. nak kena kasi alamat ye kak.. okeh kak saya da email da address saya..

thanks akak! heeee :) :) :)

~LoVE PiNk~ said...

sama2..
opss name sy xde laa..
hee untung la ramai yg komen..:)

mamaNoriz said...

bestnye uollss...

baik tul Lily hargai mereka :)

mama pipie said...

muah..muah.. cantiknye gambo

Cik tikah said...

yeah!!!! akak, nak email akak. t tikah email alamat tikah yer. :)

maszmadi said...

wah bestnyer dapat ole2 dr sarawak.. eh, nama masz xder dlm senarai ker.. huhu, kena komen byk2 la lpas ni yerk.. hehe

ieda said...

tahniah top 5 ...
wahh fm sarawak ..
akk nak jugakkkkkkkkkkk !!! ;))

NzA said...

TAHNIAH.......best3X....

BlueiceButterfly said...

~wah bestnye yg dpat..kna singgah slalu lg nie..hehe >_<

tiefazatie said...

wah..untung la..tahniah2..hee

MaYa MustWany said...

tahniah2..rindu nya kat blog ni.lagi2 qis

Warna Warni Kehidupan said...

wahhh best nyee..

budakijaupendek said...

seperti biase, qis ni adorable sesgt! hehe

aisya said...

comelnye la qis ni.. teringin plak nk tgk dia depan2.. hehe.. btw, congrats utk yg blogger2 tersebut.. =)

MamaEma said...

tahniah pada top commentor...

ogyep yummy mellow said...

salam kenal... wah..bestnya jadi top 5...

Ujie said...

kenal ira & lya je..

*tak kecik atilah lily, ni kan ikut kelayakan. tumpang happy..^_^

Cik Sweet Pea said...

tahniah

syiela said...

tahniah.. tahniah... best dorang dapat FM :)

Nens Collection said...

wahh..tahniah kepada top 5..bertuah!

tiefazatie said...

comel je picture qis yg last nie..hee

Izan Ishak said...

tahniah utk 5 pengomen yg bertuah tu... best tu dapat FM!

Maya Mayana said...

wahh best..best...tahniah buat depa


ooh pkai sigma yerk..tp pnjg fokal dia tahu dok? 50 mm,atau 50-200mm ke? or kitlens saja? sebab bokeh dia smart la

Rosidah Binti Muhamad said...

Salam perkenalan..
Bagusnyer blog lily ni..menghargai commentor..tahniah pd yg tsenarai..

shida'R said...

tahniah semuanya :)

wan nurul hezrina said...

tahniah semua=)