Monday, April 16, 2012

Kembali..

Assalamualikum...

Auuuchakkk...rindu kat Qis takk??? :D

Kembali bersiaran setelah lama menyepi...Apa kabar korang?? moga sihat2 jer ye... :) ...Balik KG hanya seminggu..tapi blog terabai selama sebulan (lebih kot)..huhu...Terima kasih mendoakan perjalanan ktorg...


Thanx masih ada yang sudi jenguk ke sini walaupun takde update...ramai yang bertanya bilalah lily nak update blog ni..hmmm..ntahlah napa tahun ni mood nak berblog kurang...banyak jer citer nak dikongsi..tapi mood kelaut dah nak berblog ni...kadang2 ada juga terlintas dipikiran nak privatekan jer blog ni...


Terharu bila baca mesej2 korang kat shoutbox & komen yang mengatakan rindu kat lily...rindu kat korang juga...rindu sgt2 tapi maaf sgt2 dah lama tak lawat blog korang...

Qis with her moyang...
cer teka sape saye?? ;p


emmm..citer balik KG ni nantilah baru update..tu pun kalau rajin.. :D

3hari selepas balik KG tu Qis demam panas...dekat seminggu juga dia demam..dah bawa p klinik tapi tak kebah2 juga(rindu kat kg kot..)..last2 ktorg bawa p hospital terus admit...kena drip lagi...baru jer awal bulan 2 tempoh hari admit...sian anak mummy seorg ni..lately ni selalu jer jatuh sakit...& peel semakin manja..macam baby...asyik nak ngendeng jer...tu salah satu faktor blog terabai..*ceh alasan.. ;p ...
Opsss..cekci...time ni selepas doktor pakar melawat..dia rasa badan Qis panas...dah sehari kat wad tapi panas badan dia turun naik jer..doktor suh buka semua baju..& lap badan dia..tapi budak ni nyenyak jer tido..maklumlah semalaman dia tak tido sebelum tu..asyik merengek jer....



Sedang slow2 blogwalking membalas jejak korang..^__^

Thanx sudi singgah...baca & komen..^_^






40 comments :

MamaEma said...

selamat kembali... so, sekarang qis dah baik ke?

NURULHANIF said...

wah dah kembali.. selamat berblogwalking.. hihi..

aiEz said...

assalamualaikum akak...lamanya akak cuti dr berbelog ni..semoga akak dan keluarga sihat2 selalu ye,:)

.: iEyLa :. said...

rinduuuuuuuu...finally..
alolo..cian Qis demam plak...
seb baek mummy die tak demam sekali.. :)
welcome back kakak!!

Umie Artoqiemie said...

get well soon baby Qis :’)

Nens Collection said...

siannye qis..kecik2 demam ler yg x sanggup nk tgk..sian qis..lepas ni jaga kesihatan ye..;)

Ujie said...

Slmt kembali lily!!
Mmg sgt lama awak menyepi..

Blog ni kalau dah tinggal, mmg liat sikit nak mula menulis kann..

*cantik gmbr qis dgn topi tu..bkn tdg saji kn?

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

welkam back lily..
ofkos windu!!!

apdet la wlpn slow2 yer.. heheh

Aju Mohit said...

selamat kembali berblogging ye lily, siannya qis, semoga segera sembuh ye sayang,rindu kat kamu berdua

Alin Marlini said...

panjang umur moyang....

✿ pink velvet ✿ said...

wahhh lamenyer akak x update blog, rindu sgt :) keciannyer qis, demam teruk jugaqlah kan

-oP_ida- said...

sure rinduuu......dkt qis comel nih

ieda said...

ohh qis x sihattt
patutlah lama lily menyepi ..
akk macam tahu2 ajee .. dlm hati cakap sure lily or qis x sihat nie
hope sgt2 qis kembali ok ..
skrg tgh musim dik
take care of her lily ..

Cik Tetra said...

wahh! rindu gile kat akak! welcome back akak.. :)

Siti K------- Ismail said...

hehehehe....rinduuuuuuuu qis n mummynyer...
uit, jgn private kn blog ni, nti cmne nk lps rindu tgk gambar qis n mummynyer yg kiut miut tu :D


#anyways, selamat kembali kak lily....
semua komen tu tanda trime kasih sbb sudi dtg blog n komen wlaupon ct xon9 (^_^)

LYAfrina said...

welkem back lily... mmg rindu sgt kt lily n qis..igtkan still kt miri lg..

kesiannya qis..rupanya admit ward lagi..skarang dh ok kan?? harap lily kmbali bsmangat yer..xpela..kayuh perlahan-lahan :-)

Rtp Farra Arisha said...

kak arisha rindu sangat2 dekat qistina! hmm..still demam ya? kasihannya. semoga cepat kebah dari demam dan terus boleh main2 seperti biasa! mmuahh...

shida'R said...

yeke..byk nye halangan yer sis ..hehe xpe lma mna pn tetap shid atgu sis balik hehe..now qis mcm mne?sehat dah dia? sian qis..musim kot sis..tu yg jatuh sakit jer..mood kelaut pn musim skg ni..byk blogger mood mcm ni sama la shida pun huwaaaa ;(

aisya said...

wah, rindunye kak lily dan qis..

ciannye Qis.. Qis skrg mcm mana kak? =)

aimi said...

alolo cian nye qis....semoga qis cepat2 sembuh dan ceria cm dulu =)

armouris said...

terjumpa info ni, juga pasal demam…. sharing is caring :) - Cara Redakan Panas Demam Dengan Mudah

Ena said...

salam lily..

tu la.. rindu betul kat lily ngan qis..


alahai.. cian qis..

mamalieyna said...

haiiiiiiiiiiii...lama sungguh sepi tanpa berita... aduhai siannye Qis..skrg dh sihat kan..take care yang... admit spital, dgn mak2 rasa sakit jgk kan..sedih anak masuk wad lah..huu~

hrp sihat2 selalu Qis n Lily..

salam rindu..muaaaah!

NzA said...

rindu lily n Qis..lama menyepi mesti byk cerita nk dikongsi....

tiefazatie said...

alahai..cian qis..skrg dh ok ke x sis?
moga baek2 je ye qis..=)
take care sis n qis!

BlueiceButterfly said...

~pandai posing betul...
alahai ciannya demam

hazfee said...

kesiannya. semoga qis cepat sembuh :)

syiela said...

sian Qis.. hope sekarang dah sembuh...

mesti suka sangat dia kat kampung :)

mamaNoriz said...

alamak, baru ceria tgok muka qis di gmbo 1st then gambo last buat sedih lak...huhu

mesti qis byk main kat sana tu yg balik Jb dia kepenatan tak?

cepat sembuh yea sayang..

mama pipie said...

kesiannya qis demam.. semoga cepat sihat le.. kesian tgk budak2 sakit ni.. mama dia kena take care jugak tau

Juliet_iRa~" said...

hye akk!:)

qis tak sihat yea..alololo ciannyaaa..hee

msti best kan blk kg smpai tak igt kat blog da..ngeee

:D

LYAfrina said...

salam lily...
pekabo arini?? qis sihat?

aynora nur said...

blog yang informatif, dah follow ya...

tiefazatie said...

hye sis!qis dh sihat x?
lama lak xtgk picture qis beraksi nie..

c'axoera ヅ said...

windu jerrr.....get well soon tayunk ! xoxo

maszmadi said...

hoho, lama tul bercuti dari blog yerk lily.. hehe

erm, qis dah ok ker sekarang?.. windu kat dia plak... x sempat la nak jumpa masa masz balik kg ritu.. huhu

eLL said...

tak mau sakit2 lagi yer qis

afzalsukasuki said...

nape si qis tu kak?bukan denggi kan?sekarang camno kondisi dio?

Cik tikah said...

rindu sgt2 kat kak lily & qis. semoga semuanya sleamat yer kak :)

munna said...

welcome back... rindu dgn liliy dan qis...semoga qis sihat sepenuhnya