Saturday, February 11, 2012

Semangat Yang Hilang...

Salam..

Happy weekend..

Since Qis tak sihat beberapa minggu yg lepas...mood nak berblogging pun hilang ntah kemana...jangankan nak BW..nak tengok blog sendiri pun rasa malas....nak update apatah lagi...sekejap tulis..sekejap padam..last2 tutup sekali...maybe memang macam tu lah perasaan bila anak tak sihat..nak buat apapun rasa tak semangat...

Alhamdulillah..Qis dah semkin sihat ..cuma masih batuk & selesama...makan pun dah berselera...maybe tonsil dia dah tak bengkak kot...Thanx buat semua kawan2 yg mendoakan kesihatan Qis... Really Appreciate it..love u all....

Bila dah lama tak BW..tak update...so jaranglah orang nak masuk blog ni kan...Terima kasih buat kawan2 yg masih sudi jenguk ke sini..walapun time tu lily lama tak BW & tak update...BE yg selalu menari2 diblog ni pun dah merajuk sebab tak diberikan perhatian...dah bertukar status menjadi ME..huhu...takpelah..yg penting kesihatan anak yang perlu diberikan lebih perhatian...satu2 nye permata yg kami ada buat masa ni...

Ada yg rindu nak tengok senyuman Qis kan... ;) ...gambar2 ni sebelum Qis jatuh sakit..kalau sihat memang macam ni lah ceria sentiasa...






Moga semangat nak berblogg kembali seperti biasa...^_^







24 comments :

Ujie said...

insyaallah kalau hati dah senang..naik la semula semangat tu lily. ^__*

Cik tikah said...

ala, kak lily jgnlah x ada semangat. cik tikah suka jenguk blog kak lily :(

ajumohit said...

Lily update perkembangan qis nnti ye, rindu nk tgk wajah ceria qis

mamalieyna said...

huhu..eina baru tau..betul tu lily, time anak tak sihat mmg semangat takde lgsg nk berblog..eina pun nasib anak dh sihat dah, baru semangat sket nk berblog..

Alhamdulillah makin pulih Qis.. harap sihat sepenuhnya nnti..Amin..

tcre to u too..~

Izan Ishak said...

takpe lily... insyaAllah... take your time. semangat utk berblog pasti dtg kembali lepas qis beransur sihat n ceria ye...

izan pun anak2 tgh tak sihat ni. lepas sorang...sorang pulak...

Fathiah Hamim said...

takpe nanti akak jaga qis sampai sihat,
semangat pun siaht balek :)

Fabulous Me said...

Assalam Lily,

Blog tak penting.. Kesihatan n mood lagi penting. Rehat dlu ok? Kami sentiasa tunggu.. :) InsyaAllah

dela said...

lily kuatkan smangat ye... Alhamdulillah dah semakin pulih Qis..

Ena said...

ena nye mood pun makin merudum balik dah ni.. nak nak kat ofis memg tgh banyak keje.. lg la tak ter apdet.. huhu..


moga qis sihat sepenuhnya lepas ni kan..

LYAfrina said...

lily..lya faham sgt perasaan ni.. kdg2 bila kt ditimpa musibah... mmg mood merudum.. sama cam lya... ssh nk dpt balik mood tu..

lily xpelah.. itu x pentingkan..kesihatan ank lbh pting drp segalanya..be y hilang xpe... insyallah..next time ada lg rezeki baru..

lya pon thn ni..satu pon xde BE..huhu..x kisah la.. y pnting enjoy dlm bblog kan..

moga qis cpt2 sembuh yer..

~najwa~ said...

take care, skrg ni musim demam batuk selsema.

rasanya masih ada kes influenza, sebab klnik kat penang dah mula balik buat screening untuk kes influenza/HINI

Papa Mifz said...

biaso la kalo anak demam mmg tak sonang duduk kan...

dah sihat yer...alhamdulillah..;)

NzA said...

anak adalah prmata yg plg brharga buat kita brbanding perkara lain lily....InsyaAllah bila Qis dh sihat lily bolehlh brblog mcm biasa....

Cikgu Ma said...

geram betol tengok mata bulat Qis =)

.: iEyLa :. said...

xsemangat nak blogging bile akak xde..hikhik bole xcamtu??
xpe kak..t dtg la mood tu..

hope Qis sehat sentiase... :)

aisya said...

kesian Qis.. cepat2 sembuh.. hairan jugak kenapa kak lily senyap, Qis sakit rupa2nya.. huhu

aimi said...

alhamdunilah...sape x rindu dgn bdk chomel ni kak =)

nur farahin binti sulaiman said...

akak, semoga qis semakin chat dan terus chat..^__6

Cik Tetra said...

take your time kak.. :)

#hope qis sentiasa sihat.. :)

shida'R said...

kak sama la saya bila bz lma xbloging rsa mlas dah nk bloging huhuhu..alhmdllah qis dah sembuh..lega dgr..sis :)

Niza Romli said...

alhamdulillah, dah sihat.

wan nurul hezrina said...

lega hatikan..syukur qis dah sedia sihat=)

Juliet_iRa~" said...

heee..kembalikan smgt tu!

smoga akk n family sihat2 sentiasa..:)

CTK said...

bolat betul mata dia...hehehe....jgn sakit2 da qis...,sian mummy :)